Nextdirect.com -2

• 58 788
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Получих току що малка поръчка с тези дрешки:
1. този jeggings -размер 18-24. Много хубав, плътен, с добра еластичност. Идеално пасва на туниката, за която го поръчах;
2. шапка - размер 3-6 години. Идеална за главата на детето ми, много топла, с поларена подплата. Моделчето стои страхотно;
3. ръкавички - обикновени, каквито исках, качеството е добро, нямат подплата.
Най-общо казано - обичайното високо качество на дрешките на Некст.

# 436
  • Sofia
Дами, искам да помоля някой купувал момчешко яке размер 116 да ми даде размери. примерно - http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/27/2? … s%3dcustom%26w%3d*%26af%3dgatt2%3a3%20gatt2%3a7%20cat%3a419%20cat%3a421%20cat%3a417%26isort%3dprice%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3den%26country%3dbg%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bAll%20Items%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bGilets%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bJackets%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bCoats
Имаме подобно светло синьо от преди две години. Давам ти размери на 104, ако са от полза. Моя син е вече почти на 5 и го носи все още. Якето е страхотно. Дължина от рамото 47см., ширина под мишниците 40см., ръкав от вратлето 44см /без ластика/ .

Получих тези боти за каката доволна съм   Peace съвсем точни са.
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/shoes/16/4?pid=78 … 3b%26nbsp%3bBoots

# 437
  • София
Момичета имам направени няколко поръчки от директа, но при последните две получих мейл, че за съжаление няма да могат да спазят 3 дневния срок за доставка. Действително поръчките се забавиха около седмица. Чудя се дали има значение сумата на поръчката или просто са претоварени сега преди Коледа. Не че срокът ми е фатален. Просто ми е интересно  newsm78

# 438
  • София
Здравейт, имам един въпрос и ще съм ви благодарна ако ми помогнете. Реших да поръчам за сина ми едно яке и още няколко бодита, той е на 5 месеца и половина, за размерите гледам нещата които съм купувала от магазина на Некст в the mall. Но срещнах следната трудност с регистрацията в nextdirect иска ми телефонен номер, но когато напиша моя мобилен тел. с кода до БГ ( мисля, че така би било правилно) ми дава грешка и не ме допуска до следваща стъпка от регистрацията, иска валиден тел. номер. Всичко опитах и сега не знам какво да правя. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.

# 439
  • Варна
avva83, в моя акаунт телефонният ми номер е с такъв формат: 00359886******

# 440
  • София
meadow, благодаря сега вече успях да се регистрирам.

# 441
  • Добрич
Оффф, много съм смотана, откога се каня да поръчам тоя пуст космонавт и все отлагам и сега когато тръгнах да го поръчвам, те взели че свършили размерите.  ooooh! Дали ще има дозарежданки, как мислите?  Thinking Преди време така беше с пижамите и след около 10 дни от опитите ми да поръчам, взеха че ги заредиха всичките. Дано и сега така да се случи, че много се заинатих. Чак пратих мой приятел да ги търси из Лондон, но ги няма и там пустите космонавти.  Laughing

# 442
Пускам вчерашното си питане тук, тъй като го бях публикувала в грешната тема:
Днес получих една малка поръчка от nextdirect. Но не мога да опиша какво беше разочарованието ми, когато в пакета не открих една рокля, която фигурира във фактурата и за която са изтеглили и пари. Писах им през формата за контакти и чакам отговор. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Иначе, получих това:
1. този сет от топ и чорапогащник - размер 2-3
2. този сет панталонки и чорапогащник - размер 3-4;
3. тази блузка - размер 3-4.
До момента нямам отговор от страна на сайта.

# 443
  • София
Случвало ми се е единствено да разделят поръчката, но тогава фактурират единствено артикулите, които са в пакета. Много неприятно се е получило, дано да ти отговорят бързо.
С тази безплатна доставка, напоследък поръчвам на ден по лъжичка.  Mr. Green Че от много чудене, неведнъж някои артикули биват изчерпани докато си пусна цялата поръчка.

Все забравям да ви похваля тези две роклички, тънки като за есента са, но изглежда да са супер комфортни и много сладко седят. А и като ги комбинирах с правилните чорапогащници от серията .....  Heart Eyes
 http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/52/ … %26nbsp%3bDresses
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/37/ … %26nbsp%3bDresses

# 444
Момичета, някакви отзиви за това моделче?

http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/38/1

......... за дънките по-точно?

Благодаря Simple Smile

# 445
Влизам да похваля nexdirect... макар и със закъснение, снощи хората ми отговориха. Извиняват се за пропуска, предлагат ми 2 варианта хората - да ми изпратят туниката по-късно, тъй като в момента не е налична или да ми възстановят парите. Доволна съм от тях!  Wink

# 446
Здравейте, момичета. Извинявайте за нахълтването в темата, но бих искала да помоля разбира се ако не е проблем това, ако някое мамче прави поръчка тези дни от Некст директа да ми пише. Аз нямам карта, а търпение да чакам с Кидишопинга хич нямам. А Вие казвате, че тука бързо пристигат. Ще пратя парите преди поръчката, за да не притеснявам. Благодаря предварително.

# 447
  • София
Днес поръчах ето това яке  Flutter:
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/25/1
Със срок на доставка 7 работни дни ... дали ще имам късмет да пристигне евентуално на 27 или 28 декември или да си го чакам след новата година  Grinning.
За първи път поръчвам от директ-а  Blush, винаги досега съм поръчвала от английския с посредник, но реших, че само за едно яке ще е по-добре и по-бързо.
В адреса ми липсва апартамента, не съм видяла, че съм пропуснала, предполагам, че няма да е проблем или?
Нали дрешките пристигат по пощата? Сестра ми е служител в пощенския клон, така че се надявам липсата на апартамент да не е проблем, ще ме разпознае  Grinning.
Веднага, като пристигне ще се похваля  Hug.

# 448
Нинка Heart Eyes, като видиш колко бързо пристигат дрешките и ще зарежеш посредниците  Wink.
Пристигат с куриер DHL, като досега най-много са ми пристигали за 4 дни. Сега по празниците може и да има закъснение.
За номера на апартамента - не е от значение това, че не си го писала, тъй като си оставила телефон при регистрацията. Куриерът ще позвъни, ако има затруднение.

# 449
  • София
Нинка Heart Eyes, като видиш колко бързо пристигат дрешките и ще зарежеш посредниците  Wink.
Пристигат с куриер DHL, като досега най-много са ми пристигали за 4 дни. Сега по празниците може и да има закъснение.
За номера на апартамента - не е от значение това, че не си го писала, тъй като си оставила телефон при регистрацията. Куриерът ще позвъни, ако има затруднение.

Деси  Heart Eyes, благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт