Nextdirect.com -2

• 58 792
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, в nextdirect има ново пролетно зареждане.
А най- странното е, че в Next.co.uk още няма....
Иначе има много хубави дрешки за момченца.

# 451
  • София
Днес поръчах ето това яке  Flutter:
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/25/1
Със срок на доставка 7 работни дни ... дали ще имам късмет да пристигне евентуално на 27 или 28 декември или да си го чакам след новата година  Grinning.

Нина, на кой ден получи писмо, че стоката ти е изпратена? И пристигна ли вече?
Аз пуснах към Директа на 27/12, изтеглиха сумата... и това е. Ни гък ни мък  Simple Smile

# 452
  • София
Днес поръчах ето това яке  Flutter:
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/25/1
Със срок на доставка 7 работни дни ... дали ще имам късмет да пристигне евентуално на 27 или 28 декември или да си го чакам след новата година  Grinning.

Нина, на кой ден получи писмо, че стоката ти е изпратена? И пристигна ли вече?
Аз пуснах към Директа на 27/12, изтеглиха сумата... и това е. Ни гък ни мък  Simple Smile

Kari-em, поръчах якето на 24 декември, срокът за доставка беше 7 работни дни, вчера (на 28 декември) получих потвърдителен мейл, че е изпратено, ето и проследяващия номер:
http://www.dhl.com/content/g0/en/express/tracking.shtml?brand=DH … =8028711740%0D%0A
Така че спазиха срокът на доставка, 25 и 26 декември почиваха и в Англия ... може би, ако нямаше почивни дни вече щеше да е при мен, аз нямам търпение  Crazy ...
Предполагам, че днес или утре и ти ще получиш потвърдителен мейл  Hug

# 453
  • София
Нинче, благодаря ти за оптимистичния пост  Hug
Чакам с нетърпение да покажеш реални снимки  Simple Smile

# 454
  • София
Днес получих тези дънки . Тънък летен модел, по-скоро памучен панталон, отколкото дънки ... реалните цветове не са така ярки. Е, харесва ми, но не съм прехласната  Simple Smile

# 455
  • София
Момичета, днес пристигна чаканото от мен с нетърпение яке  Grinning. Ето това:
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/26/1
Първо, когато реших да го поръчам си казах - много пари, 84 лева не ми се дават  Crossing Arms, но сега, като го взех смятам, че си заслужава всяка стотинка ... страхотно е  Peace. Прекрасна и качествена изработка, страхотна визия  Heart Eyes, абсолютен фаворит ми е  Grinning. Реалните ми снимки не станаха много добри заради светкавицата (ама бързам да ви го покажа), цветът е точно, като на каталожната снимка  Peace. Рошава подплата няма на ръкавите, може би, ако имаше щях да съм още по-доволна, ама повече от това май няма накъде  Wink. Ето реални снимки:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/NEXT#5828898167172675218 - отпред.
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/NEXT#5828898312787442786 - отзад.
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/NEXT#5828898446734452242 - подплатата.
Още веднъж се извинявам за цвета, наистина е, като на каталожната снимка.
Дълго е 50 см, широко 39см., размер 5-6 години, Никол ще носи пролетта и живот и здраве есента  Peace.

Сега тръпна в очакване на другите дрешки от серията с мишката, но тях поръчах от английския сайт и ще се позабавят, веднага ще покажа  Peace.

Забравих  Blush ... Честита Нова Година! Много здраве, късмет, пълни карти и успешни поръчки  Hug.

# 456
Нинка  Heart Eyes много готина придобивка за Никол видях. Да носи якенцето със здраве! мисля, че цвета на последната снимка е автентичен...а колко мекичка изглежда пухената подплата  Blush
Честита нова Година! Да е здрава, щастлива и богата!

# 457

Момичета, може ли да споделите мнение относно качеството на дамските сандали и обувките като цяло на Next?

Благодаря Ви! Simple Smile

Честита Нова Година на всички! Simple Smile

# 458
Привет  Hug
Направих първата си поръчка на 27.12 и дойдоха вчера.А днес мисля да поръчам дънките с мишката.Тогава ги нямаше и всеки ден дебна да не ги изпусна пак.
Поръчах тези неща+гащички и потничета,които съм взела малко по-големички и ще са за догодина.От всичко съм много доволна.
Скрит текст:

Може да сте го обсъждали,но ми се струва че от директ-а идва по добре като цена отколкото с посредник .... newsm78

# 459

Може да сте го обсъждали,но ми се струва че от директ-а идва по добре като цена отколкото с посредник .... newsm78
Между другото за новото пролетно зареждане май така излиза аритметиката. Аз си направих поръчка от около 100-тина лева и ми излезе с 10-15 лв по- евтино с директа.
А досега винаги е било обратното, с посредник ми е излизало по- евтино.
Не знам разлика в цените ли има, посредниците ли увеличиха таксите  Thinking

# 460
Вчера точно смятах как излиза и за тия същите дънки които в директа са 22Е от "редовния" некст само те ще ми излязат повече като обърна валутите.Оттам в директа нямам никакви други такси,а посредника взима комисионна и такса на килограм.

Нямам база за сравнение защото ми е първа поръчка,но по моите си сметки така излиза работата.
Ще пусна сега и дънките пък по натам ще пробвам и с посредник как е.

# 461
  • вече в собствен дом
Според моите изчисляния, когато поръчваш с посредник излиза по-евтино ако поръчаш повече неща. За едно или две неща, наистина от директа е по-евтино. Но ако вземеш да порчаш за около 100 паунда, има си голяма разлика и с посредника е по-евтино. Peace

# 462
Ами, аз винаги правя поръчки от по 50-60 паунда, и досега наистина с посредник ми е излизало чувствително по-евтино, но от новата колекция цените са такива, че от директа идва с 10-15 лв по-малко за поръчка на стойност около 50 паунда.

# 463
  • София
Муки, кой номер си поръчала от блузката с пеперудата, ако може и да измериш ?

НИНА, якенцето е страхотно  Peace, не бях обърнала внимание, че има подплата и си викам - егати цената!
Имаш ли възможност, като ти дойдат и другите неща, да направиш снимки на Никол облечена с тях /извинявай за нахалството/

По-ниските цени са заложени в ценовата им политика, четох го на сайта. Само не знам в МОЛ-а как вървят цените и дали са заредили всички артикули. Ако някой е ходил, да сподели  Simple Smile

# 464
  • София
НИНА, якенцето е страхотно  Peace, не бях обърнала внимание, че има подплата и си викам - егати цената!
Имаш ли възможност, като ти дойдат и другите неща, да направиш снимки на Никол облечена с тях /извинявай за нахалството/

По-ниските цени са заложени в ценовата им политика, четох го на сайта. Само не знам в МОЛ-а как вървят цените и дали са заредили всички артикули. Ако някой е ходил, да сподели  Simple Smile

Kari-em, когато пристигнат и другите дрешки ще снимам Никол облечена в тях, обещавам  Peace
В един от празничните дни бях в магазина в The Mall - имаше някои дрешки от пролетната колекция, но съвсем малко ... не обърнах внимание на цените обаче  Blush

Общи условия

Активация на акаунт