Nextdirect.com -2

• 58 812
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
jo-jo, може ли да провериш дали пратката наистина е пристигнала в складовете им, доколкото знам тези регистрирани номера при препоръчана поща са за това, да може да се проследи пратката. Може би е добре да провериш в нашите пощи как става проследяването...От next, никога не са ми пращали мейл, че ми връщат парите, винаги получавам смс от банката, от която ми е издадена картата, когато са вече по сметката ми. Но наистина, ако има забавяне над месец, определено и аз бих им писала на next да ги питам защо е забавянето  Peace

# 76
От нашите пощи ми казват, че се проверява само до напускане на пратката...Ще отида да проверя там. Благодаря ти. Аз нямам банкиране и няма как да разбера дали са влезли пари, ако не ме известят за това по мейла.

# 77
Здравейте, момичета!
Дали някой е поръчвал завеси/пердета от Next? Нещо не мога да им разбера размерите и не знам кой размер точно да поръчам, прозорецът ми е 150см/3м  newsm78 , харесала съм тези http://www.next.co.uk/x494238s1

# 78
Здравейте,
момичета помагайте. Искам да се регистрирам в сайта, но не мога.
Връща ме непрекъснато на
Enter your 10-digit special offer promotion code:
Your Promo Code...., останах с впечатление че аз трябва да измисля кода  newsm78
Давайте акъл.
И най-важното ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА  Hug

# 79
  • Варна
Това поле го остави празно

# 80
  • Софето
Някой да е поръчвал дамски бански, да сподели за размери, качество...

# 81
  • София
Има ли как да сменя адреса за доставка и да сложа такъв, който е различен от билинг адреса? Вече 3 пъти пращам куриера в офиса на мъжа ми и днес ми казаха да си сменя адреса Embarassed

# 82
Мисля, че не става, ще трябва нова регистрация...но не съм съвсем сигурна Rolling Eyes

# 83
  • София
Здравейте, вчера направих поръчка и преди малко ми я донесоха Joy
Едва не припаднах Simple Smile,толкова бърза доствка не бях виждала.

# 84
  • София
Мисля, че не става, ще трябва нова регистрация...но не съм съвсем сигурна Rolling Eyes
Едва ли е решение,. понеже пак ще пита за билинг адрес, който така или иначе е свързан с картата. Не мога да дам друг newsm78

# 85
  • София
Има ли как да сменя адреса за доставка и да сложа такъв, който е различен от билинг адреса? Вече 3 пъти пращам куриера в офиса на мъжа ми и днес ми казаха да си сменя адреса Embarassed
Може да се смени само с телефонно обаждане.Аз си направих нова регистрация направо.Адреса на доставка и този на картата могат да са различни.

# 86
  • София
Благодаря Simple Smile

# 87
  • велико търново
za dete 37 nomer .koi da pory4am po uk?  bouquet Simple Smile

# 88
za dete 37 nomer .koi da pory4am po uk?  bouquet Simple Smile

ук4,аз за мен си взех ук 6 или 39 номер и си отговарят поне сандалите

# 89
  • велико търново
Креми благодаря ти много за бързият отговор.  bouquet