Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 062
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 15
В салоните,в които се предлагат услуги в сайтовете за колективно пазаруване прическите ги правят стажанти и никога или много рядко титуляр.Ако искате да има разплакани на бала може да се опита.Някои от тези салони имат професионалисти,но повечето го правят заради оцеляването на салона.Моя близка вече има лош опит с такъв салон.Може пък и да е по-добре като се има предвид,че госпожиците ще се покажат от шибидака на колата или от прозореца и от прическата нищо няма да остане.

# 16
iv4enceto_91, много красива и стилна прическа и много ти отива - имам предвид кока.

# 17
Здравейте, моята щерка беше абитурентка миналата година. Тогава наистина бях изкрейзила, но сега ми липсват вълненията. Включих се, за да напиша един съвет, може би ще е полезен. Щерката естествено в последния момент се сети, че иска да ходи на гримьор, дотогава твърдеше, че сама ще се гримира, та едва намерихме свободен час и за пробен грим нямаше време. На живо не ми хареса особено, стори ми се странно. Но, после като гледах снимките - изглежда уникална. А една нейна съученичка, която беше с много хубав грим на живо, на снимките изглеждаше смъртно бледа и изтощена. Така, че май не е лоша идея на пробния грим да се щракнете и да видите как изглежда и на снимка, щото нали те остават.

# 18
Когато дъщеря ми беше абитуриентка категорично отказа букет. Когато се събраха видяхме, че всички имат, досетих се, че ще ги подаряват на класната /която май ги посреща на входа на ресторанта/ и хукнах да купувам.

# 19
Ние сме готови за бала. Всичко е купено , пробната прическа направена и одобрена.
Да минава данданията ,че да се успокоим.

# 20
  • България
днес си мислих че ще е хубаво на банкета с роднини и приятели да кажа няколко думи на прекрасната ми вече пораснала дъщеря
около нервите които троша не мога да си събера мислите на 100% и ми се иска да ме насочите
майките с опит или идеи моляяяяя Hug

# 21
  • In The Middle Of Nowhere
Запси с прическа, която ми се стори интересна, макар да не съм почитателка на вдигнатите коси.
Още една  доста по-мой тип, харесва ми как е небрежно-елегантна.
Тези също ми харесват - 1; 2; 3; 4; 5; 6

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 21:56 от angeles

# 22
Запси с прическа, която ми се стори интересна, макар да не съм почитателка на вдигнатите коси.
Още една  доста по-мой тип, харесва ми как е небрежно-елегантна.
Тези също ми харесват - 1; 2; 3; 4; 5; 6
Всички ми харесват! Hug Mr. Green

# 23
първата е много сладка

# 24
Току-що сложихме точка на пазаруванията за бала с обувките за изпращането. От понеделник се захващам с менюто за мини-коктейлчето, което ще спретнем за близките.

# 25
  • Пловдив
Здравейте абитуриентки!
И аз съм с вас тази година.Все още се чудя как да ми направят прическата,решихме с фризьорката,че ще е къдрава на букли и бритона ще е извит настрани,но не мога да реша дали косата да ми е пусната или поне едната страна да е захваната настрани.Предложете ми нещо хубаво.

# 26
Според нашата фризьорка е добре косата да е на една страна, а да не е пусната, защото голямо потене наставало при танците Laughing Ама както си решиш.

# 27
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета.  Hug

angeles, прическите са много нежни, дори аз бях харесала нещо подобно на това

http://media-cache7.pinterest.com/upload/200128777161548981_NtmSznJd_f.jpg и го пробвахме, но то нищо не личеше отпред. Все едно си се хванал със шнола. Зависи и от роклята ти, но все пак ми се струват обикновени. Ако пък ти стоят добре на теб, защо не.  Peace

ma cherie, дано съм помогнала с нещо.  Grinning Hug

Аз лично съм с една фризьорка от 5-6 год. и не съм я сменила, защото съм доволна. Когато отидох на пробна прическа знаех, че искам да съм на с вдигната коса/кок. Оставих я да прави тя, каквото сметне за добре (предварително и бях показала няколко модела и казах долу горе какво искам). Евентуално, ако не ми хареса нещо да го направи по друг начин и така. Имах съученички, които искаха да са с къдрави спуснати коси и едната като ходи на пробна след 2 часа й паднала, мрънкаше много. На бала май нямаше проблеми, но все пак подобен тип прическа няма нищо кой знае какво и е нормално в това топло време и такава вечер да не стои до края. Никога не съм искала и не съм била с накъдрена коса на букли, като на фолкпевиците. Лошото е, че повечето момичета сега, си избират точно това. Естествено, който иска нещо съвсем семпло и му харесва, нека бъде така. Да не се обиди някой.  Stop Laughing Hug

Пожелавам ви весело изкарване на предстоящите абитуриентски балове и много хубави спомени. Рядко се сещам да поглеждам всички теми, а и ми предстоят изпити. Ще се радвам да покажете снимки след като отмине всичко и се поуспокоите.  Hug

# 28
Ние пак сме наопаки. Косата на дъщеря ми е естествено къдрава, стои си на букли /за което благородно й завиждам/. Първоначално идеята беше да я изправи за бала, но май ще стане прекалено строга прическата за роклята. Последно ще си е естествено къдрава на бала. Сега реши да е с права коса на изпращането.

# 29
От понеделник се захващам с менюто за мини-коктейлчето, което ще спретнем за близките.
сподели какво смяташ да приготвиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт