Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 057
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 30
А-а, нещо не съм се изразила правилно Laughing Имах предвид да отида до кетъринг-фирма, да се разбрем със собствениците на кафето, в което ще бъдем и т.н. Никакви кулинарни подготовки аз лично няма да правя, ще си празнувам празника и толкоз!
Всъщност, като отидохме в кафето, се оказа, че те могат да ни приготвят много от нещата- хапки, панирани сиренца, кашкавалчета и пилешки "пръчици" или както там се казват, плюс разни пълнени доматчета и т.н. коктейлни нещица заедно с месни плата и такива със сирена. Така че ми спестиха отделни уговорки за кетъринга. А, и свекърът ми прави един страхотен варен телешки език с картофено пюре - жестоко предястие, той ще се включи по желание. Май ще се откажем от предварително готова торта, защото имат няколко вида сладоледени, но още не сме го решили окончателно.
Алкохолът и безалкохолните всеки ще си поръчва, няма да ги задължавам да пият едно и също.
Има уредба за музика, а синът ми направи оферта да свири с китарата някакви романтични "ресторантски" парчета, но срещу хонорар Laughing Иначе щял да наблегне на ACDC.

# 31
А-а, нещо не съм се изразила правилно Laughing Имах предвид да отида до кетъринг-фирма, да се разбрем със собствениците на кафето, в което ще бъдем и т.н. Никакви кулинарни подготовки аз лично няма да правя, ще си празнувам празника и толкоз!
Всъщност, като отидохме в кафето, се оказа, че те могат да ни приготвят много от нещата- хапки, панирани сиренца, кашкавалчета и пилешки "пръчици" или както там се казват, плюс разни пълнени доматчета и т.н. коктейлни нещица заедно с месни плата и такива със сирена. Така че ми спестиха отделни уговорки за кетъринга. А, и свекърът ми прави един страхотен варен телешки език с картофено пюре - жестоко предястие, той ще се включи по желание. Май ще се откажем от предварително готова торта, защото имат няколко вида сладоледени, но още не сме го решили окончателно.
Алкохолът и безалкохолните всеки ще си поръчва, няма да ги задължавам да пият едно и също.
Има уредба за музика, а синът ми направи оферта да свири с китарата някакви романтични "ресторантски" парчета, но срещу хонорар Laughing Иначе щял да наблегне на ACDC.

Mr. Green hahaha

# 32
А подаръкът за нашата абитуриентка - лаптоп - се отлага за купуване през август-септември. Бяхме й казали да си избере какъв иска, а тя ни каза, че предпочита да го купим малко преди да замине есента, защото дотогава щели да излязат нови модели Laughing Пък тя щяла да си знае, че й е подарък от нас за бала.

# 33
irenapleven, е, чудесен подарък си е избрала, ще и е от голяма полза за следването.

# 34
iv4enceto_91  
Цитат
Благодаря ви момичета.  Hug

angeles, прическите са много нежни, дори аз бях харесала нещо подобно на това

http://media-cache7.pinterest.com/upload/200128777161548981_NtmSznJd_f.jpg

Моята прическа за бала беше подобна и съвсем леко се виждаше през рамото можеш да ги видиш на

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.111596992202589.12837. … 654235&type=3

http://www.vbox7.com/play:bda2f149

# 35
  • Стара Загора
Не се виждат снимките във фейса.

# 36
irenapleven, и ние такъв подарък ще взимаме, защото ще е полезен за следването.

# 37
И нашата абитуриентка е с подарък лаптоп Hug 

# 38
След като изберете лаптопите, пишете какви модели са. Ние още дори марка нямаме на идея. Като знам с този на сина преди 3 години какво чудене беше...

# 39
Насочете ме към подарък за младеж, абитуриент? Роднина ми е.
Бюджетът ни е силно ограничен, до около 25-30лв, че трябва и да пътуваме до съседен град
и като сложим и горивото и винетка...  ooooh!
Облича се спортно, компютърен маниак е... не се сещам какво друго да подскажа, а и да не вземе да ме прочете  Laughing

# 40
Saudadе, има интересни и красиви кожени гривни. Аз лично доста ги харесвам за подарък за младеж, при така ограничения ви бюджет. Мисля че ще се вмъкнете в тази сума.

# 41
Saudadе, има интересни и красиви кожени гривни. Аз лично доста ги харесвам за подарък за младеж, при така ограничения ви бюджет. Мисля че ще се вмъкнете в тази сума.

Да, това би му харесало! Но.. ми стои някак постно... какво мога да добавя  newsm78
Благодаря ти за чудесната идея Simple Smile

# 42
Saudadе, е, защо да е постно. )))
Има и такива за по 30лв, има и за 200лв. Друг вариант е хубав ключодържател, има интересни на фирмата Арт 93.
Все пак когато човек се съобразява с цената, търси оптимален вариант.
А и съм сигурна, че на младежа ще му хареса. Те не са толкова придирчиви чак. )

# 43
по-добре му дай пари

# 44
по-добре му дай пари

За да ги даде за бутилка водка.)

Общи условия

Активация на акаунт