Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 268
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 615

Много е стилна.
 Аз пък предпочитам по-екстравагантно, но без да е чалгарско, а  по-скоро арт... но от тая година нещо не виждам такова.

# 616
Ето абитуриентки от най-старата гимназия в България:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/464758_4148 … _1656174430_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/428522_4147 … _1157572775_n.jpg синя рокля, сребристи обувки с РОЗОВА подметка и етикет с цена на тях.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/470252_4148 … 9_422541507_o.jpg момата с патешко жълтата коса има странен усет за комбинация на шарки.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/464758_4148 … 0_288997987_o.jpg

# 617
  Цветенца с каренце, мда. И червената пандела отгоре...
 Иначе аз точно такива вариации имах предвид, че харесвам

http://d5yjppyekae0b.cloudfront.net/regular/86fc23a2-dc39-49cf-b … -dbc3affac522.jpg

# 618
  • София
Аз от дотук видяното, оставам с впечатление, че най-просташките и цигански изпълнения са в София. В провинцията момичетата са далеч по-сдържани и премерени в избора си и поради това изглеждат много по-добре

# 619
NovemberRain, може би и защото не разполагат с много големи финанси, за това не са и толкова претруфени...)

# 620
  • София
Не става само с финанси... трябва и акъл  Joy

И за да не излезе, че настройвам София срещу провинцията, държа да вметна, че съм коренячка софиянка, но направо се плаша накъде отива столичната младеж  ooooh!

# 621
Според мен не е защото не разполагат с финанси, в малките градове хората се водят от чуждото мнениe.
Изтрих я.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 16:16 от Camile

# 622
  • София
Мислех , че съм видяла най лошото от абитуриентските тоалети , но имало и по зле

Скрит текст:

# 623
  • София
Просто в София има всякакви училища във всички възможни квартали с всякакви жители, а в прованс в някои градове изобщо няма средни училища, които да имат абитуриенти в тях.

# 624
  • София
важно е и какво могат да им предложат по магазините, не всичко има по малките градове, във всеки град според мен модата е различна ... Peace

# 625
Не става само с финанси... трябва и акъл  Joy

И за да не излезе, че настройвам София срещу провинцията, държа да вметна, че съм коренячка софиянка, но направо се плаша накъде отива столичната младеж  ooooh!
Вие, така де "столичната младеж", никъде не отива(те), те циганите сами идват при вас (това вдъхновено от поста на karityyy с циганския оркестър и т н...с моята развинтена фантазия си представям сцената на пъпа на София, нещо като в онзи клип пускан и в темата с една мома със зелена рокля, която кършеше снага (бедра и ци*и) под циганските ритми  Mr. Green ).

# 626
karityyy, сутринта прочетох историята ти. Стана ми доста мъчно, но ако трябва да бъдем реалисти не е станало нещо кой знае какво.
Наистина в такива моменти всички са в някаква еуфория и рядко мислят за другите, но аз пък се питам къде е класният ръководител в такъв момент? Защо никой не ти се е обадил да те потърси и да те върне на бала? Някой да ти подаде ръка дето се вика. Не всички умеят да са в центъра на купона още с обличането на роклята и слагането на високите токчета. На някои хора им е нужен малко барут. Някой да им придаде от доброто си настроение. Явно ти си от тях и в това няма нищо лошо. Просто трябва да се научиш да се харесваш такава каквато си  и да не ти пука как изглеждаш на фона на останалите. На моя бал аз бях като извънземното в класа  Mr. Green Ама аз какво съм виновна, че те влизат в клишета и си правят брокатени прически и държат да изглеждат добре вместо да се чувстват добре!
Абе както и да е мисълта ми беше, че не трябва за нищо да съжаляваш. Това че не си се чувствала на място още преди да стигнеш до ресторанта можеше да те държи и през цялата вечер и щеше да е още по-мъчително за теб.
А тези глупости 'веднъж в живота" и т.н. не ги разбирам. Все едно след бала живота ти свършва или какво? За някои хора това е наистина като последния ден от живота, защото много от тях не намират реализация, нямат амбиции, нищо хубаво не им се случва и цял живот не намират по-хубав спомен в живота си (до сватбата - втория най-хубав ден в живота им) За мен бала си беше просто поредния купон с класа само дето бяхмепо-лъскави.. Е да, имах хубав бал и от гледна точка на забавление ми останаха незабравими спомени. За сметка на това нямам една снимка като за пред свят. Прическата ми е правеше съученичка  в стаята на хотела. Грима също сама го сътворих. Тоалета си го направих кажи речи сама. Заложих на екстравагантност и не ми пукаше как изглеждам. Еми нямам лъскави снимки като на принцеса, с които да обирам овациите на познати и непознати.И какво от това? Това ли е еталона ти доживот - как си изглеждал на бала. Ами много важно как си изглеждал след 10 години така или иначе ще си демоде hahaha Въпроса е да се чувстваш добре в кожата си и да не влизаш в шаблони. Какво значи 'ето така трябва да изглежда една абитуриентка" Ама кой определя как трябва и как не? И какво е модата ако не овцемислие облечено в сатен.
Баловете са се превърнали в нещо много грозно и аз на твое място също бих си тръгнала. Не е ли това деня, в който класа и випуска трябва да отпразнуват последните си часове заедно, а не пози, лъскави (чужди) коли, ноктопластики и екстеншъни  ooooh!
Хората са различни. Не ги съдете строго. Не ги категоризирайте. Всеки си има добри и лоши дни. И според мен всичкия тоя стрес покрай това да се харесаш на останалите ражда такива образи, които напоследък виждаме из медиите и обсъждаме тук.

# 627
  • София
Вие, така де "столичната младеж", никъде не отива(те), те циганите сами идват при вас

Joy

Иначе съм минала покрай младежта преди 10 години, но благодаря  Laughing

# 628
  Е, всъщност повечето снимки в сайтовете за абитуриентски недоразумения са от предишни години, а някои от Украйна, нали и журналистите трябва нещо да пишат.
  Аз които видях на живо горе-долу си бяха наред. Само много силно се гримират и прекаляват със солариума, но иначе не видях  ексцесии.
  Струва ми се, че журналистите нарочно дебнат единични недоразумения които са по-скоро за жалене, като това дебело същество по-горе та да ги пускат до безкрай като представителна извадка на българския абитЮрент.

# 629
  • густо майна Филибето
Според мен в нета се въртят много повече кофти снимките, затова оставаме с впечатление, че повечето абитуриентки са такива, а не е така.
От линка за Силистра ми направиха впечатление две пълнички момичета, които са се съобразили с формите си и са облечени перфектно!
http://www.proms.portal-silistra.eu/gallery/2012/25_05_eg_bal/eg_2012_0149.jpg
http://www.proms.portal-silistra.eu/gallery/2012/25_05_eg_bal/eg_2012_0213.jpg

Почти няма девойка и младеж, за които да не кажа, че са прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт