Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 504
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 750
  • Велико Търново
прилича на комбинацията на сандали и памучни чорапи при мъжете, която е доста разпространена при чичковците в Германия, а и не само там  Laughing
Оооо, любими са ми като ги видя. Навън около 50 градуса, а чичо германец с туристически сандали и бели хавлиени чорапи, опънати колкото е възможно. #Crazy

Още по-трагично е, ако чорапите са черни и са опънати до коленете.  Sick
Иначе затворена обувка се носи с чорапи или чорапогащи, сандал се носи на босо краче.

# 751
# 752
прилича на комбинацията на сандали и памучни чорапи при мъжете, която е доста разпространена при чичковците в Германия, а и не само там  Laughing
Оооо, любими са ми като ги видя. Навън около 50 градуса, а чичо германец с туристически сандали и бели хавлиени чорапи, опънати колкото е възможно. #Crazy
Сандалките са от тези дето са със залепващите се каишки и чорапите понякога са бели, а друг път черни  Heart Eyes Laughing

# 753
  • Ispania
Има чорапогащници, които са специално за сандали или отворени обувки. Вьв видимата 4аст на прьстите няма "гьнка". Отделно има чорапогащници които са за лятото.Кьсат се оба4е ужасно лесно Confused
прилича на комбинацията на сандали и памучни чорапи при мъжете, която е доста разпространена при чичковците в Германия, а и не само там  Laughing
Е...вие пьк сега, как ина4е ще разграни4им туристите. И от кьде идват Laughing

# 754
За сандалите ясно, но на тези обувки бихте ли обули тънък телесен чорапогащник без ограничител на пръстите? Имам подобни, някак не ми идва да ги сложа на бос крак.

# 755
  • Варна
За сандалите ясно, но на тези обувки бихте ли обули тънък телесен чорапогащник без ограничител на пръстите? Имам подобни, някак не ми идва да ги сложа на бос крак.

Тези могат да се носят всякак. И с тънък/дебел чорап, и с такъв без пръсти, и на бос крак. На мен най-много ми харесва да ги нося с голи пръсти.

# 756
Аз бих ги носила на бос крак. Сандали и изрязани обувки нося само на бос крак и никога с чорапогащник.

# 757
Намерих аз цяла тема по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277416.0. От 5-та страница започва спора.

# 758
Официален повод и бос крак не ми се връзват, но не съм специалист, просто лично мнение Wink

# 759
  • Велико Търново
Официален повод и бос крак не ми се връзват, но не съм специалист, просто лично мнение Wink

Така е и затова е по-удачно обувката да е затворена или отворена само на пръстчетата, така наречените peep toe shoes.

# 760
Какво означава официален повод....за едни официален повод е гостуването на свекървата, за други посещение на операта, за трети.....
Като ще е толкова официално всичко и трябва да съм с чорапогащник, то не бих обула сандали
А щом мога да си позволя да обуя сандали, то мога да си позволя и да бъда без чорапогащник.  Simple Smile

# 761
Сложете край на спора, като гласувате, че сандала не е официална обувка и точка.  Mr. Green След като не е официална обувка, съответно и  не е подходяща за официална рокля.

По темата за абитуриентите мен лично тази девойка много ми хареса. Много грация и много нежност едновременно.

# 762
  • София
Нова тема?

# 763
не мисля, тази не е периодична, пишете спокойно  Grinning

# 764
Бал от 2009
Като видях снимката на трите съученички в първия момент си помислих, че момичето в средата се е снимало с майка си (момичето със синята рокля) и с по-малката си сестричка.
Според мен би било хубаво ако има някакви правила, а не всеки да облича каквото му роди главата.

Общи условия

Активация на акаунт