Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 516
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Харесах само две момчета - едното беше с фрак и бастунче, а другото с блейзер, червен панталон и лилави обувки.
А, май ти беше пуснала снимка на един младеж с тъмносин костюм и снежнобяла риза. Дали не беше и с шапка...

# 736
  • Once there was a Hushpuppy...
на мен това момиченце много ми харесва

И на мен , но не знаех как да кача снимките. Всъщност от този албум, само тя ми хареса.

това момиче е добре облечено Peace

# 737
  • Варна
Харесах само две момчета - едното беше с фрак и бастунче, а другото с блейзер, червен панталон и лилави обувки.
А, май ти беше пуснала снимка на един младеж с тъмносин костюм и снежнобяла риза. Дали не беше и с шапка...
Не помня. Може и аз да съм. Като описание звучи добре.

# 738
  • Варна

На мен само тази рокля.

# 739
  • София
И понеже стана въпрос за тъмносин костюм, да попитам... Много пъти е коментиран цвета на чорапите. Пак в същата тема една дама беше предложила кафяви обувки за тъмносин костюм, което на мен лично ми харесва. Е, добре де, ама какви да са чорапите? Кафяви или тъмносини? newsm78

# 740
Аз пък да попитам по никакъв начин ли не върви чорапогащник със сандали, защото на мен при някои модели, особено като е горещо и ми се подуят краката, разни връзки и каишки от сандалите ми се впиват в краката, а чорапки все пак не мога да сложа.

# 741
Аз пък да попитам по никакъв начин ли не върви чорапогащник със сандали, защото на мен при някои модели, особено като е горещо и ми се подуят краката, разни връзки и каишки от сандалите ми се впиват в краката, а чорапки все пак не мога да сложа.
На мен не ми харесва тази комбинация и никога не обувам сандали с чорапогащник.

# 742
На мен не ми харесва тази комбинация и никога не обувам сандали с чорапогащник.
И аз така. Peace

# 743
  • София
Поправете ме, ако греша, ама в официалната мода понятието "бос крак" май не съществува. newsm78, т.е. сандалите може би "вървят" с невидим чорапогащник.

# 744
  • Варна
Сандали с тънък телесен чорапогащник - никога.
Ако е плътен и в контрастен/черен цвят - може да мине за екстравагантност.

# 745
  • Варна
Поправете ме, ако греша, ама в официалната мода понятието "бос крак" май не съществува. newsm78, т.е. сандалите може би "вървят" с невидим чорапогащник.
За блек тай протокола ли говориш? Там са неприемливи сандалите.

А сандали обикновено се носят на бос крак. Затова са сандали.

# 746
  • София
Вярно е, че не уточнихме дрес кода. В такъв случай наистина отворени обувки са неприемливи. Както и да е... А кажете нещо за мъжките чорапи, де...

# 747
  • Варна
Чорапите са или в цвета на панталона, или на обувките.
Според класическото изискване за елегантност кафяви обувки не се носят със син костюм.

# 748
Аз не се интересувам от официалните модни тенденции и обличам това, което на мен ми харесва.  Simple Smile
Чорапогащник и сандали не ми харесва и не нося. Ако ще съм със сандали, то ги нося без чорапогащник, а ако искам да съм с чорапогащник си обувам обувки
Комбинацията на чорапогащник и сандали ми прилича на комбинацията на сандали и памучни чорапи при мъжете, която е доста разпространена при чичковците в Германия, а и не само там  Laughing

# 749
прилича на комбинацията на сандали и памучни чорапи при мъжете, която е доста разпространена при чичковците в Германия, а и не само там  Laughing
Оооо, любими са ми като ги видя. Навън около 50 градуса, а чичо германец с туристически сандали и бели хавлиени чорапи, опънати колкото е възможно. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт