Разделно хранене 51

• 31 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Момичета да питам тиквички с кисело мляко освен със салата от безскорбялни зеленчуци с какво друго може да се съчетае? Благодаря Ви.

# 676
  • TX

Здравейте   Hug

Имам усещане че в Пловдив ще е доста по топло отколкото ни информират  прогнозите  Simple Smile)

Йонито много сте ведри  Hug искам пътепис Wink

аз се метнах на 90 дневната, че нещо май немога да се организирам коректно с храненето като не съм на режим мотивацията трябва да си пренастроя и имам нужда да си рестартирам метаболизма

Слънце ако махнеш киселото мляко ще е по комбинативно

# 677
  • Canada
Привет мили мои  Hug

След голяяяяма критика и освиркване от страна на родата , най-накрая  ка4их снимки от забягването ни в "4ужбина"   Embarassed
Дестинацията я избрахме буквално в последния ден и то защото раз4итахме на организирана екскурзия, но нямаше естествено места и решихме 4е това няма да ни спре да видим този космополитен град  Wink
Град с 9 милиона население , плюс 1 милион туристи(може и пове4е) от които вси4ки бяха по улиците  Shocked Една госпожа ме увери, 4е местните не излизали в центъра, зна4и цялата тълпа си беше от туристи. Толкова пренаселено по улиците,4е можеш да си изгубиш детето за секунди (да пази Господ).
Доста мръсно бих казала, но при толкова хора не може явно да  се смогне с 4истенето.
Бяхме си направили план какво да посетим, но не ни стигна времето...оставихме си за друг път.
Не ми хареса това 4е вси4ко е направено за пари. За музеите разбирам, но примерно за монумента на  небостърга4ите(близнаци) пак трябва да платиш вход за да отидеш да го видиш   Thinking Даже за да влезеш в Ню Йорк плащаш 12$.
Но пове4ето спомени бяха хубави... Макар 4е три дни не спряхме да обикаляме, не се 4уствахме уморени, а като тръгнахме обратно към нас имахме 4уството 4е сме били там най-малко 10 дена.
И за да не бъде съвсем извън темата, там ядохме и продължаваме да ядем само джанк фуд (буклуци)....Божееее, искам пак на диета ...ама как като ми се вижда тооолкова трудно  да запо4на ooooh! Изгубих си някъде мотивацията...
Отивам на работа, на вас Гуш и не правете като  мен, придържайте се към РХ  Hug Hug Hug

# 678
aleks честит рожден ден! Само положителни емоции и НАЗДРАВЕ!!!

И аз да почерпя. Днес у нас е пълно с рожденници. Калина(5г.), свекърва ми(75г.) и дядо ми(75г.) имат повод да почерпят.
Забеляза съм, че родените на 08.08 са много борбени  хора, въпреки, че съдбата им предлага доста големи изпатания! Да са живи и здрави и късметът винаги да е с тях!!!

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 08:14 от sladkish4e

# 679
Честит рожден ден мила ми приятелко!
Алексче за много години и още много години се радвай на здраве, живот, радост, щастие, любов и наслада, които да можеш да споделиш с обичаните и близките за теб хора.

# 680
Алексче , съкровище честит рожден ден, да си ни жива, здрава и никога да няма тъга в очите ти,
пътят винаги да ти е светъл и да те води само при любими хора и места  Hug

# 681
Добро утро  Hug.
Благодаря ви за стахотните пожелания, почувствах се прекрасно!
Сладкишче, изключително съм щастлива ,че си се сетила за мен  Heart Eyes.
Да са ти живи и здрави и твоите рожденици  newsm59!
Прекрасен ден на всички, аз отивам на шопинг .
По-късно, ако имам време, ще пиша пак. Hug
Почерпка 

# 682
Сладкишче да са ви живи и здрави рожденниците!   bigdance2 newsm38
Радвам се да те чуя! Hug
Нерви как си душо? Нищо не казваш newsm78
Йонито звучиш прекрасно и съм сигурна, че не е чак толкоз голяма трагедията с храненето - лесно ще влезеш в правия път, само като си помислиш, че е за твое здраве Mr. Green

# 683
Dundy Sladurska, aleks благодаря!
 Hug

# 684
  • TX
Алексче  Hug Hug Hug
Сладкишче и твоите близки да са здрави и да щастливи а малката Калинка малинка да расте здрава щастлива и да ви радва много едно слънчево и незабравимо детство !

# 685
Алекс, чести празник- много здраве и късмет. Hug  bouquet
 newsm59  ura Tada

# 686
  • Canada
Честит Рожден Ден Алекс!
Желая ти от сърце: любов, добри приятели,
пари и още много, много рождени дни!

Честит рожден на малката пораснала Калинка!
Да е жива и здрава за радост на мама и тате!

Сладкиш4е, да са живи и здрави близките ти!

# 687
Алекс, Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве, късмет и удовлетворение от всичко което правиш  Hug Heart Eyes  bouquet

Сладкишче, Честит ви празник в къщи!  Heart Eyes Да са живи, здрави и още дълго да ви радват   bouquet

Момичета, аз набързо  Hug че ми изгоря лаптопа, и сега съм откраднала на съпруга за малко  Mr. Green

# 688
Добро утро момичета Simple Smile
Включвам се в темата с една тема за размисъл  Crazy Другата седмица живот и здраве заминавам за морето  Flutter и от сега си мисля какво ще ям там. Знам, че като съм на море апетитът ми се вдига 3но. Естествено много щеше да е лесно, ако можех да си позволя всеки път на ресторант, ама все гледаме да се ограничаваме. Сигурно и в квартирката няма да има много възможност за готвене, а и повечето време ще се прекарва на вън - на плажа... та дайте идеи какво да се носи да се хапва по цял ден на плажа, хем да наяжда, хем да не ставам тюленче на плажа  Mr. Green

# 689
Добро утро момичета Simple Smile
Включвам се в темата с една тема за размисъл  Crazy Другата седмица живот и здраве заминавам за морето  Flutter и от сега си мисля какво ще ям там. Знам, че като съм на море апетитът ми се вдига 3но. Естествено много щеше да е лесно, ако можех да си позволя всеки път на ресторант, ама все гледаме да се ограничаваме. Сигурно и в квартирката няма да има много възможност за готвене, а и повечето време ще се прекарва на вън - на плажа... та дайте идеи какво да се носи да се хапва по цял ден на плажа, хем да наяжда, хем да не ставам тюленче на плажа  Mr. Green

Здрасти - ще ти дам няколко решения, които според мен ще ти свършат идеална работа, тъй като и аз имам същия проблем.
1. на плажа взимай праскови и кайсии
2. винаги носи 1.5 вода
3. не пропускай закуската - важно!!! най-лесно при палатни условия е да си вземеш 1 пакет със ръжени сухари можеш да си купиш от всеки голям магазин, дори гледай да не е гръцкия сухар, ами този с производство Швеция или Финландия - казват му кнекебрьод - наяжда много и освен това те държи сита Peace Сутрин с няколко сухара поляти със зехтин - има малки бутилки от 250 мл. и малко сол и ето закуската ти е в кърпа вързана. докато си на плажа имай винаги сухар или пълнозърнести крекери. Друга добра закуска докато си на морето е мюсли поляти с топла вода!
Вечер салата + сирене или салата + месо което можете да си купите от супермаркет.

Общи условия

Активация на акаунт