Разделно хранене 51

• 31 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • TX
пълнена пиперка (капия)  с изкиснато сирене  или извара Peace свежо и засища

# 691
Милички душички как сте, аз съм само в сайтове за почивки и хотели и ваучери и нямам време за никъде.
Дайте идея за Китен ,хубаво евтино и без пари  Joy
Също така дайте идея какво да правя с моя стомах много ми се поддува, минах на варианта цял ден плод и зеленчук , само вечер ям и пак се подува, бактерия ли да диря или какво  newsm78
Хубав ден, телеграфно че шефа слухти.

# 692
Включвам се в темата с една тема за размисъл  Crazy Другата седмица живот и здраве заминавам за морето  Flutter и от сега си мисля какво ще ям там.

И аз довечера изчезвам на едно прекрасно място за десетина дни  Laughing. Аз черпя идеи от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=168884.0

# 693
Добро утро Hug.
Невракова, за кой период ти трябва оферта ?
Виж това:     http://www.morskazvezda.com/
http://namore.bg/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0% … D0%BD-search.html
http://asarel.ikiten.net/booking.html
За септември цените са направо съблазнителни.
Ана, много добре си се ориентирала, там е пълно с идеи за ястия .
Сиси, за плажа, както Сладурска ти е написала, е най-подходящо да се носят плодове .
Може да си приготвяш зеленчукови сандвичи, сухарчета, също зеленчуци - краставички, моркови. домати ....Идеята на Мурка за чушки със сирене или извара ,с добавка зелени подправки е чудесна.
В супермаркетите предлагат и готова храна - само трябва да четеш съдържанието и срока на годност.
Може също варена царевица- засища и когато не я комбинираш с друга храна, няма да те надуе.
Вечерята най- лесно е месо със салата или риба, или нещо зеленчуково - има много варианти за здравословно хранене на морето Peace. Пък дори да нарушиш някое правило ,не мисля ,че ще е фатално за няколко дена. Отпусни душичката и се наслади на почивката.
Благодаря на всички за страхотните пожелания за рождения ми ден Heart Eyes.
Между другото тортата, с която випочерпих виртуaлно, я реализирах, но не можах да я снимам, защото фотоапаратът е на морето  Laughing .Направих и тирамису - сладоледено  Crazy.
Прекрасен ден на всички Hug. Днес ще е по-хладно .
Дано на морето не вали Praynig.

# 694
Момичетаа, страхотни идеи  Hug
Аз разбира се винаги влача плодове, но рано или късно те спират да ме наяждат и налитам на първите палачинки или понички около плажа  Mr. Green А тялото ми е странно, и хапна ли нещо по така и корема ми се удвоява  hahaha затова си събирам идейки, за да съм подготвена и да не се изкушавам. Чушките със сирене са супер идея, аз сега си ги ям за обяд, но нямаше да се сетя, че са лесни и удобни за плажа  Flutter Също и сухари и пълнозърнести крекери никога не съм купувала, трябва да потърся. От тези пакетираните все се чудя кое е най-малко вредно, вземам понякога десертчета тип корни, какво ще кажете за тях.
И пак - всички идейки са супер, ще си ги запиша  Laughing Ако се сетите още нещо - споделяйте  Flutter

# 695
Имам идейка за ядене на плажа под прикритие  Joy. Вземаш една по-прилична кутийка / чашка от сладолед / гледай да е по-марков  Joy/ , а вътре си слагаш разделната манджичка. Кой ще те види какво пъхаш в устата???

# 696
Ха-ха, е аз като цяло не се притеснявам кой ще ме гледа  Mr. Green, ама въпроса е точно, че "манджички" няма много да готвя на морето, а да е нещо удобно за пренасяне, точно крекери и тем подобни звучат перфектната идея Wink

# 697
Здравейте, момичета!
Ние се завърнахме от морето.Имаме си тен.Починахме си и се забавлявахме.За храненето ми няма да говоря.  ooooh!
Честити рождени дни на Алекс и роднините на Сладкишче.живи и здрави.
Йонито, сигурна съм ,че е било невероятно преживяване.
 Hug Hug Hug на всички.

# 698
Добро утро .
Мрънкахме, че е горещо, а сега вали. Не че е лошо, даже е много приятно, но моето дете е на море.
Дано до обяд се навали и да грейне слънчице ,че на морето дните са броени. Praynig
Гале, видях снимките, страхотни сте !
Кой е хотелът, много добре изглежда ?
На мен ми се отваря една пролука септември месец, та може и аз да топна краченца, поне за няколко дена ...
Инaче усилено приготвям зимнина - доматки, люти чушлета, краставички - такива ми ти работи.
Хубав ден на всички  Hug.

# 699
http://www.modevabg.com/
Алексче, на този сайт има повече инфо за хотела има и телефони.Ние ходихме там само на ресторант, спахме на друго място.

# 700
Момичета, привет!  food002

Купих си соево брашно  с идеята да овалям тиквички и да ги изпека на фурна. Знам, че е дело чисто и невинно  angel008 , ала се замислих какво още мога да сътворя с тоз вароподобен мат'риал, без да ме вкара в грях. Чичко Гугъл като че ли не е особено словоохотлив на рецепти...
Но ето една:

Бургери от овесени ядки

1 глава лук (накълцана)
2-3 скилидки чесън (накълцан)
2 с.л. зехтин
115 г (1 чаша) овесени ядки
55 г (1/2 чаша) соево брашно  newsm60
2-3 с.л. сусамов тахан
2 ч.л. семена кимион
4-6 с.л. вода

Лукът и чесънът се задушават в зехтин и малко вода. Овесените ядки, соевото брашно, сусамовия тахан и кимионът се смесват, добавя се задушения лук и се добавя толкова вода, че да се получат стегнати кюфтета. Пекат се до златисто.

Таа... бият ли се овес и соя?  Thinking
ПП прозвуча малко като "пилета бият прасета, брат" Mr. Green

# 701
 кехлибаровка, забавна си, добре дошла   bouquet.
Соята е бобова култура- протеин, а овесът си е зърнена храна, за съжаление двете се бият .
Вместо соево брашно, може да хомогензираш сместта с овесено брашно.
Ако искаш да оползотвориш соевото брашно, продължавай да го ползваш като панировка за зеленчуци .
Гале, благодаря за линка, хотелчето изглежза много добре, само дето аз не харесвам Черноморец ,скучничък ми е, но за семейства с малки деца е идеален.
Къде изчезнахте всички ?
Лека нощ, заминаам в банята и ще положа морно тяло на мекия матрак smile3507.

# 702
Аleks, горещи благодарности! Flowers Bouquet

Тюх, сега с това брашняно чувалчЕ ще си се гледаме и панираме цяла вечност... И ще се плацикаме в море от тиквеничкова любофф  grinning039  Знаех си, че протеините в соята не прощават и невъзмутимо преобладават... ама пуста надеждица за Бургери сега.

Това РХ си е цяла наука за мечтатели-изобретатели, дирещи златното руно на естетичния силует + вкуса в алтернативните му форми. РХ = радостта хикс. Ако основателите на Нобеловата награда знаеха за усилията ни, сигурно щяха да ни отличат! И да зачеркнат думата "бургер" от речника на световните езици Naughty Баницата, тутманика и запеканката - също.
Млякото с ориз.... еклерите.. 
А фаст-фууда - направо с анти-нобел.

В името на хармонията.

# 703
Здравейте  Hug

Аз вчера се опитвах да пиша в темичката цели три пъти, и трите пъти ми изчезваше нета! Накрая се отказах, реших че явно не е ден за писане  Mr. Green

Ние тази седмица купихме аквариум с рибки. Уж че по-малко грижи се иска за тях. Но както се казва: Блажени са вярващите!  hahaha Накрая от взиране в аквариума дали всичко е наред, взех и да го сънувам дори  Laughing

Хепи, видях снимките. Много сте хубави  Heart Eyes
Алекс, викаш ще топнеш и ти дупенце в Черно моренце  Peace   Hug

Кехлибаровка Simple Smile Разсмя ме....
Преди години работих с виетнамка. Колкото пъти си занесях баница или тутманик, винаги ме порицаваше Simple Smile)) Опита ги първия път като занесох, после вече любезно ми отказваше и ме винеше че ги хапвам Simple Smile))))))))))
Та от туй с баницата и тутманика, само по нашите ширини Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 08:41 от Tani@

# 704
Добро утро.
Днес нашето Хепинце има рожден ден  newsm59!
Пожелавам ти да постигаш целите си, да получаваш това което желаеш и нека са около теб най-любимите ти хора, тези, които правят живота ти така забавен и интересен, за да те подкрепят, когато имаш нужда!  
кехлибаровка, може да си овалваш всякакви зеленчуци в брашното и вместо да ги пържиш- нареждаш в тавичка и мяташ във фурната  Peace Grinning.
Cрещала съм някъде, че соята се причислява към ядките, но не си спомням къде. Има разлики в теориите за РХ .Все пак, ако слагаш малки количества, за да уплътни някое ястие, мисля че няма да е фатално.
Баница може да ядеш, но пълнежът да бъде зеленчуков - зеле, спанак и други нискоскорбялни и безскорбялни зеленчуци. Стават много вкусни .Разгледай рецептурника за РХ.
Tani@, прекрасен е аквариумът. И аз се подлъгах преди години, че е най -чисто и лесно за пъддържане.
Направихме си огромен аквариум ,невероятно красив, но му се радвахме много малко време .Дъщеря ми направи алергия от храната за рибки и придобивката я подарихме с все такъми.
Дано си топна дупенце в моренце, па макар и септемврийско  Laughing.
Прекрасен ден от мен и си чакам почерпката.

Общи условия

Активация на акаунт