Разделно хранене 51

• 31 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Честит празник на ХевпитУ! Hug  bouquetМного здраве и късмет!! newsm59
АМа все сладурчета сте се нараждали сега, чак ще ми е кеф , че и моето бебче може да се роди всеки момент.  bouquet

# 706
Честит рожден ден пиленце любими! Да си ни живо, здраво, обичано, щастливо и все така красиво Mr. Green

# 707
  • София
Идвам да си обера китките afwitch Joy.
И да почерпя Crazy.

Благодаря ви за пожеланията милички Hug.
Алексче - желая ти да топнеш дупето Peace.
кехлибаровка - кефиш мЪ Joy.
Йонито - в Ню Йорк ли сте били Party. Обожавам го тоя град Heart Eyes. Ама снимки не виждам Cry.
Гунди - леко раждане, чакаме лъвчето Hug Heart Eyes.
Ние не стигнахме до Гърция Joy. Бяхме на Лозенец и Царево Mr. Green. Ама хубаво беше, доволна съм. А вчера имаше парти изненада на терасата Crazy. Купили са ни маса и столове(градински), имаше домашна торта и коктейли бахама мама Whistling Joy. Добре почна рожденият ден bowuu.
Ще ви разказвам с подробности, ама още ми е омотано от емоции Laughing.
Хубав ден  bouquet.

# 708
Хепи, Честит Рожден Ден!   Hug Пожелавам ти много усмивки, успехи и сбъднати мечти!

Гунди  Heart Eyes много късмет! Не остана да се запознаете с бебока  Mr. Green
Йонито, нещо пропуснах че сте ходили до НЙ  Crazy Браво на вас! Запомнящо се преживяване  Grinning

Алекс, и идея си нямах че може да има алергия към храна на рибки  Thinking Ще го наблюдавам внимателно тогава  Peace Че по принцип си се борим с алергии, които да чукна на дърво отдавна не са се обаждали....

# 709
  • TX

Смайле   nbirthday здрава и щастлива да си! Весел празник желая!

gundie не остана душо   Heart Eyes утеснява много на бебо ама на добра среща щеда е  Wink малките лъвчета в къщи са опасни дзверчета дресират всички от опит казвам  Wink

аз също скоро имам рожденнички и ме навиха аз да им правя тортата че миоте били най-вкусни   Embarassed само ще издам че ще е под формата на цифрата 8

алексче дано си топнеш дупенце в септемврийско моренце  Sunglasses

Тани с виетнамката и тестените нашенски деликатеси ме разсмя  Laughing

# 710
Сладурки, я кажете какво си поръчвате като седнете да ядете някъде навън?
Салатки със сирене, задушени картофи, скара със салата са ясни. Но нещо по-завъртяно, нещо готвено примерно, споделете как се справяте? Дори да са неща, които не са стандартни за повечето заведения, ще ми е интересно да чуя как се измъквате от капана на огромния избор Simple Smile

# 711
Благодаря на всички ви за топлото посрещане! Drunk

Khaleesi, поставяш фундаментален въпрос със социално значим оттенък. Като седна в заведение, умът ми щрака по менюто и смЕта усилено newsm77  Тъй като не ям месо, 3/4 от завъртените манджи изпопадат пред очите ми като коледни играчки от елха, под която се е развилнял току-що наяден със салам ангорски котарак (реален случай). Открила съм за себе си чара на Спаначеното пюре, поръсено със сирене. Правят го абсолютно различно в различните заведения! Най-често обаче му включват лук, сметана и гъби/ кашкавал. Гъстотата също варира: аз го предпочитам "рошаво" (неглиже, ала не и алангле), тоест спаначето да е опитомено и добре зашеметено, без да е пюрирано до смърт. Баланс и чер пипер отгоре му е майката  superuu

И все пак... въпрос на вкус.

# 712
  • София
Танче, Мурка - благодаря ви  bouquet.
За ресторантите има две възможности Mr. Green. А) ядете просто и пиете минерална вода bishop или Б) си отпускате душиците eat cheers Wine Glass smile3546 eat  nnnuu и после идвате, посипвате главите с пепел и три дни пост и молитва Joy Whistling.
Иначе има риба, морски деликатеси(калмари, миди, скариди, октоподи), които са просто приготвени, но са уникално вкусни и диетични Crazy.

# 713
Хепи, честит рожден ден!Здраве, щастие, късмет да са винаги с теб!  bouquet

# 714
Обожавам печени зеленчуци на скара или сач, също задушени и отгоре- сос от няколко вида сирена, като синьото е задължително. Рибните ястия са ми любими, освен това винаги може да си поръчате нещо на скара и свежа гарнитура .
Честно казано в ресторант не си поръчвам готвено, защото не съм сигурна какво има вътре .
Другия вариант го е казала Хепи - ядеш каквото ти хареса и после рИвеш   Mr. Green.
кехлибаровка ,това със спанака- мммм, чудно .
Много си колоритна, разкажи нещичко за себе си /ако искаш Wink/.

# 715
Виждам, че не само аз се взирам безумно дълго в менюто Simple Smile За броколи вмасло със сос(кисело мляко и сирене предполагам е соса) какво ще кажете? Морските деликатеси са супер, но някои са панирани.. това малко ме притеснява, както и кашкавала пане по същата причина... аз честичко се спирам на гъбки с масло. Но съм се замисляла и за шкембе или език в масло? Без нищо друго, дали са подходящи?

# 716
  • София
Гале, мерси мило Hug. Как сте вкъщи Heart Eyes.
Броколи със сирена обожавам Heart Eyes. Гъби също Crazy.
Панирано не Crossing Arms, разваля вкуса на храната Crazy. По добре ги избягвай, мазнички са Simple Smile.
Шкембе, език, мозък и всякакви такива с масло са разделни, ако обичаш Mr. Green.
кехлибаровка ,това със спанака- мммм, чудно .
Много си колоритна, разкажи нещичко за себе си /ако искаш Wink/.
Бря, ако иска Mr. Green Joy, от кога и избор даваме Joy. Аз съм любопитна и трябва да знам Crossing Arms Hug.

# 717
Хепииии, честит празник! Не си загубвай никога и никъде хубавото настроение! Желая ти със здраве да си го разхождаш по най-различни и колоритни дестинации! Hug

Алекс, теб съм те пропуснала, както съм станала нередовна в темата. Със солидно закъснение - желая ти само прекрасни мигове и все така вдъхновение за всичко, с което се захващаш!  Hug Стискам палци да се класираш за топването.

Аз съм си от няколко дена вкъщи, днес си посрещам мюнхенската гостенка. Ще й екскурзоводствам 2 дена и след това на море. Дотук с храната положението е изненадващо добро, пу-пу. Майка ми е инструктирана да се кротне малко с кулинарните изкушения. Mr. Green

Радвам ви се на веселяшкото настроение в темичката, по този повод - добре дошли и на новите! Аз очаквам по някое време да ме навести наново форумовата муза, в момента май е в отпуск.  Crazy

# 718
Влизам да почерпя и аз - току що разбрах, че днес е световния ден на леворъките, или левичарите, или като и да се казва... Та аз съм си левичарка отвсякъде, затова - наздраве за мое здраве  Laughing.

blaithy ,липсваш душко  Hug.
Благодаря за пожеланията и дай боже тази година да се срещнем с моята престара любов- морето.
Хайде да каца тази форумска муза и да ме отмениш /ако искаш де/ в пускането на нова тема. Доколкото си спомням имаше идеи за по- организирана първа страница.
Khaleesi ,зеленчуците cа поръсени с различни сирена-синьо, бри, камамбер, гауда и подобни и запечени - сиренето се стапя и залива зеленчука, няма кисело мляко. Божествено е на вкус .
Хепи, много си лоша  Laughing, простено ти е, роденичка си.
Какви са градинските мебели? Аз отдавна си мечтая за камъшит, но мечтата ми засега пътува към Виена - всеки месец Laughing.
Гунди, и от мен леко раждане и безкрайно щастие  Hug.
Оставям ви ,че градинките и терасите ме чакат. Цунки  love001

# 719

Алекс, хайде наздраве тогава за твое здраве  Hug

На ресторант май винаги си поръчвам риба на скара  Laughing със салатка. И не ми омръзва  Mr. Green
Гъби на ресторатн не хапвам, защото не знам колко са стари.

Общи условия

Активация на акаунт