Разделно хранене 51

• 31 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да е добро и усмихнато утрото ви  bouquet.

Ау, Алексче, аз значи вчера съм имала двоен празник Joy, аз също съм левичар bowuu.
Мебелите са столчета(дървени, сгъваеми с възглавнички), маса(пак сглобяема и дървена), комплект свещници(това не е мебел, ама придава чар) и хартиен фенер за крушката(лампион ли се казва Joy). Ама терасата повече не може да побере Crazy.
На Алексче оправи ли и се времето на морето Heart Eyes.
blaithy - хубаво да си изкарате Hug. Къде ще ходите на море newsm78.
Хубав ден  bouquet.

# 721
Ах ,ах,  Хепи, искам снимки на подаръка Praynig.
Знаеш ли, познавам няколко лъвчета левичари  Wink.
На Алексче времето се оправи, но си идват тази вечер - днес им е последен плаж.
Ще си починат два-три дена и после мама ще показва красотите на България .
Още не съм направила маршрутите ,така че приемам предложения .
Един ми се върти из главата- Царевец във Велико Търново, после Етъра ,Габрово, пещерата Бачо Киро, Дряновски манастир, Боженци ...Ако има време може и до Трявна да отскочим .
Ще ви оставям, че днес имам доста задачки .
Хубав ден на всички Hug.

# 722
  • TX
Отидете и на Крушунските водопади местността Маарата адски е зареждащо,

# 723
Пия си кафе с наслада 4470 -
нищо че е с РХ в лека свада.
Щом е дъхав, натурален опиат
(без захари и друг дегенерат),
сигурна съм, че е синергично,
и полезно-автентично!

Това е вместо представяне, мили сладурани Hug
Инак като цяло съм достигнала волеви предели, които ме оставят невъзмутима дори пред гледката на потресающи (тестени) изкушения! Благодарение на дългогодишни упражнения с пот на челото Crazy и общокултурни знания по различните школи и доктрини Nerd изградих един мой си вегетарианско-разделен стил.
Кефи ме трудността от вечното му отстояване smile3540 - туй е тайната на мойто постоянство и сила!
Вчера мернах идея за Печен нахут в --reklamen-spam-- (опитах се да я изтипосам тук, но не става - вероятно нарочни анти-пейст настройки) -за Готвач.бг иде реч Heart Eyes
и се вдъхнових. Дано скоро й се наканя, че разполагам с нахут (втория ми био коз в шкафа Mr. Green) и ми звучи като ммм сетивна бомба с фиеста от подправки...
В темичката ви е изключително уютно. Хубаво лято на всички, ще ви наглеждам!  Kissing Heart

# 724
Мурка, страхотно местенце, но ми е доста далече .
Кехлибаровка ,поетеса си ни ти, добре ги редиш  Laughing.
Ще споделиш ли опита си с нас?
Аз довечера ще посрещам морските девойки .
Спретнала съм им едно абсИлЮтно неразделно и мнооого шоколадово изкушение .Ми кво, поръчаха си го момичетата  Crazy.
Сега го охлаждам и после заливам обилно с шоколадово- сметанова глазура .
Спирам с изкушаващия спам, цунем ви и бЕгам. Heart Eyes

# 725
 newsm45 писнааааа мииии
по цял ден съм на зарзават, а вечер на постно, от рода на тиквички, тюрлю гювеч, пълнени чушки с ориз , картофена салата, а кантара не мърда ще се самоубия вече, цял живот ли ще съм гладна и дебела  Crossing Arms
Вече се замислям по доктори да тръгна хормони да изследвам   Naughty

# 726
  • София
Нервакова - а бой не щеш ли newsm66? Само ще ти споделя, че, според мен, с постно се не сваля - наблегни на мръвчоците, рибоците smile3508, тук там сиренце и кашкавал, овесени ядки, плод до 4 след обяд Flutter. И стига го гледай тоя кантар, удари го на живот и хубави емоции yesyes. Тичаш ли още Mr. Green?(ако се не стегнеш, ще тичаш пред нечия бухалка из филибето Twisted Evil hahaha)
Ако имаш съмнения, изследвай хормони, то лошо няма Hug.
Алекс - завидОх ти за шоколадовото изкушение Crazy.
кехлибарова - какви са тия генерални пожелания тип раздяла Crossing Arms, аз си мисля, че трябва да се разписваш, ако не всеки ден, то през ден Mr. Green.

# 727
Ясно е че ще се мре от твоята бухалка  Mr. Green за утре правя питки джоб с топено сирене, кашкавал и кренвирши за почерпка за Богородица във фирмата , освен да нападна тавата посред нощ  Party
Тичам от дъжд на вятър несериозна съм в спорта мераци имам ама дупец йок, като обем е голям де ама на издръжливост хич го няма  ooooh!
ходя пеш на работа всеки божи ден, а наполовината път се и прибирам пеш, общо взето 50мин имам ходене пеша дневно.
Не си падам много по мръвчоците  Sick  въглехидратно говедо съм и това е ако може и на оня свят пак само картофи да ям няма да ми омръзнат и в този ред на мисли баща ми вечно ме подиграва, че угоява телетата с картофи, пък аз нали съм си теленце та дза не разчитам да отслабна  Laughing

# 728
  • TX
чаша "Майната му" е стар изпитан лек за всичко
Нерви духовита както винаги  Hug по повод на телетата и картофите моят брат, който е от типа вегитарианци ядящи предимно  продукция растяща само на кокал ме майтапи постоянно, че няма как да смъкна килограми като зобам храна за храната ни Wink и аз съм от по тревопасните ама и аз като алксчето днес на тортоправене съм се отдала за утре ми остава фината работа украсата
кехлибаровка ще си джуркаме кафенцата тук Simple Smile доре дошла  bouquet
Хепи лампиона възбуди интереса нареждан се и аз за снимки

# 729
Пу да съм първа Laughing
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА :
ГОСПОЖАТА - жива и здрава,все така отзивчива,амбициозна и много емоционална !!!
МИМЧЕ - нека чувстото ти за хумор те докара до 100 - на години !!!
Ако има и други знайни и незнайни именнички да си признават без бухалка и да почерпят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!
Ей ме на пак се появих.От 01.08 съм нов човек Embarassed.След лунуването продължих с постите и според кантара съм олекнала 1 килце.Подложила съм се на антицелулитни процедури и изобщо....реших да започна инвестиции от женски характер.Милото ще се трови с цигари,а аз за същите пари ще си глезя тялото.Ама Гработо е виновно #2gunfire,дето пуска разни прИмоцийки нон-стоп.
Пуснах във фейса малко снимки от кръщенето и РД на Матюшко.
Иначе на прощъпулника си избра ножаца с конец.Дизайнер ще да  става Laughing
Бяхме на балкан на море.В петък отиваме на фестивал на Беглика.Романтика на палатки  #Crazy
Не ми се сърдете,но ми е много добре без компа и нета.Мисля си за вас често,но като се изкуша да влеза уж за малко и отиде та се не видя.Може би като започна работа и ще съм на компа по цял ден ще драскам като едно време Wink.
Гледам групичката все повече се разраства и все по-уютна става.Това е чудесно...Ей на сега ме зачовърка да прочета назад какво става и пак стана сабахлян.
А пък маминка и тя ми е именичка  и ще и меся питка за вечерта.И като гледам то няма за кога да лягам Laughing.
Хайде весел празник на всички и до нови срещи !!!
Целувки ,милувки на всички и по един пиян  бонбон от маминка Heart Eyes Stop

# 730
  • България
честит имен ден момичета
и малкото ни съкровище празнува на този ден
живи и здрави да сте ни
нерваковаааа наблягай на месце със салатка и много вода,постно 2 пъти в седмицата
пробвай кои храни как ти действат-от 90 дневната какви наблюдения имаш
лично аз качвам след бобов,след другите три свалям и най-вече след въглехидратно омазване
хайде поздрави на всички.че то ще се съмне след малко,а ме чака работа празнуване и пак работа до зори

# 731

Честит Имен Ден на всички именнички! Със здраве да си носят името дълги години!

Моето майче е именичка днес, но е далече...
Ще почерпя за нейно здраве  Hug

# 732
Добро утро и честит имен ден на всички, които носят това свято име!
Вяра, вие сте невероятни, ето това искам и аз - да хайманосвам из дебри и балкани .
Видях снимките - много са пораснали децата ,а ти си върнала формата си .
Хубав ден на всички Hug.
http://www.youtube.com/watch?v=Zuoo26Z8epo&feature=related

# 733
  • София
Добро утро  bouquet.
Честит имен ден на именниците  bouquet. Здрави и много обичани Hug.
.
Слагам и кафенце Flutter.
.
Вяра - щом хайманосваш ти е простено, че не пишеш Heart Eyes. Като дойда да набия Нервакова, ще мина да пием кафенце Joy.
Мурка - днес ли е поводът, забравила съм, извинявай Blush Hug.
Алекс - посрещна ли девойките, как са изкарали? Как е шоко изкушението Hug.
Аз от днес влизам в правия път, че бях кривнала Crazy. Закуска - пъпеш, обяд - леща със салата зеле и моркови, с.з. - смокини или нектарини, вечеря - варени яйца и салата домати. Мисля и на фитнес да ида bowuu. Да видим ще съм сериозна ли Joy.
Хубав ден  bouquet.

# 734
  • TX
добро утро   bouquet
преди 8 години на този ден станах многодетна мама, семейството ни се увеличи с две принцеси, сладки и  щури  е на порастихме ги (за които направих тази торта)

днес твърдо заявявам, че РХ има да ме гони  Mr. Green или по скоро аз ще избягам в царството на въглехидратите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт