Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 893
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Ками Hug Hug,мислих се къде се изгуби.Успех мила,този път ще е твоят .

# 316
Ивче, съжелявам! Но знам и вярвам, че твоето бебе те чака и ще дойде скоро!

Ками, наистина този опит е твой! Годината е много плодовита. Стискаме палци!

# 317
Ками, и от нас много стиснати палчета за късмет  Hug

# 318
Ивче, наистина много съжалявам, мила! Не се отчайвай! Ще се появи и твоето бебче/ та!
Ками, успех и стиснати палци и от нас!

# 319
Ками , успех и вяра мила   Hug
Този път да е успешен  Praynig

# 320
Здравейте момичета ,мен ме нямаше известно време,полежах малко в болница заради нисък хемоглобин и дефицит на желязо,но слава богу всичко е наред засега.Ивче искрено ти съчувствам мила,кураж и на твоята улица ще изгрее слънце.Ками стискам ти палци.Роска чудесен резултат,ще си имаш със сигурност повече от две съкровища,попаднала си при правилния доктор.Стискам палци на всички!

# 321
да момичета сега вече ще стане знам,в петък си ги прибирам

# 322
Ками, добре дошла! Да знаеш, че снежинките са много издържливи и няма да те предадат. Simple Smile
Паола, дано повече да не ти се налага да влизаш в болница освен за раждането. Praynig
Момичета, в събота се събудих с дразнещо гърло и запушен нос. Два дни бях на хомеопатични и народна медицина, но вчера нещата взеха да излизат извън контрол и Ставрев каза да си купувам веднага антибиотик, защото нещата били сериозни. След три таблетки днес съм по-добре.  Simple Smile

# 323
Момичета, няма ли новини тук?
Да се отчета след вчерашната ФМ: тежим 385 гр., имаме си всичко, освен пишле.Последното се знаеше и от амниото. Док мери, брои, прави, струва около 1 час. Единствено цветна снимка си нямаме. Понеже съм с предна плацента, госпожицата все забиваше носле в нея и док не можа да я хване. Явно снощи не й беше до фотосесии в тази буря.Плацентата ми все още е ниско долу, околоплодните води са в норма.  Simple Smile
Днес пожелавам успех на Белоснежка за серклажа! Praynig Hug

# 324

здравейте момичета !
отдавна не съм писала в тази темичка , направихме изследванията  в клиника Щерев на мъжа ми  , аз имах  час  при д-р Катя Тодорова назначими  хомеопатични  хапчета и така  . Чакам  до края на месеца  обаждане от  фонда за нова заповед  ,  и процедурата  евентуално ще е  август или септември . тези дни  някой  няма ли да прави тест  и да се включи  с хубави  вести. това е от мен.
 Успех на Белоснежка днес  на  серклажа, всичко да мине като по вода  .
 Praynig Praynig Praynig

# 325
Лали,много се радвам за теб и твоята госпожица,дано до края всичко да се развива добре Grinning

# 326
Аз бях на БХС вчера , лекарката при която бях много много не ми обясни почти нищо , само като я питах всичко наред ли е каза че не вижда проблем. Резултат ще има в понеделник , моля се да е добър  Praynig . Попитах я може ли да каже пол на бебето , каза че на 70% е момиченце. Сега в Петък съм при д-р Минев мисля да попитам и него  Grinning Всъщност каквото и да е само да е живо и здраво и да расте. Прави ми впечатление обаче , че е винаги 3 дни напред , а аз си знам овулацията кога беше и определено беше на 15 ден от 29 дневен цикъл . Странно , защо върви напред , ще попитам д-р Минев.
Това е от мен , успех на всички   bouquet

А момичетата , които бяха около мен със седмиците , как сте ?

lali bali чудесни новини , браво на госпожицата и да продължава да расте  :hug  Сигурно и за име вече сте мислили , оффф кога и аз ще дойда на тези седмици !

# 327
Ния,нормално е да дава отклонение от 2-3 дни не го мисли изобщо това.
Лали,много е пораснала госпожицата ,браво .Лежането продължава ли?
Стиснати палци за Белоснежка днес Praynig Praynig.
Светлана ,изкарай си едно готино лято че после почват бременните болежки сладки Simple Smile.
Как са другите мамчета?

# 328
няма да има трансфер момичета утре съм на биопсия,откриха ми нещо на шийката на матката,туморно ли е какво незнам,ще го изследват.много съм притеснена,направо незнам какво да мисля.

# 329
Ками Praynig,паниката е лош съветник.Не бързай да се тревожиш,може да е нещо безобидно.Стискам палци всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт