Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Ками, всичко ще е наред, не се притеснявай!  Praynig
Пантерка, лежа от събота, защото тогава се събудих с болезнено гърло и запушен нос. Изкарах кошмарен уикенд с народна медицина и хомеопатия. В понеделник звъннах на Ставрев и каза веднага да купувам Зинат 500 мг., поиска да направя консултация с док уши-нос-гърло. Оказа се възпаление на носната лигавица, което едва днес е малко по-добре. Какво ли не слагах в този нос- хомеопатични капки, клеева тинктура, мед, ракия, но едва днес има леко облекчение. Док каза, че дишането с устата не било толкова ефективно за беба колкото през носа, ама като не може, какво да правя. Сега в петък пак ще пускам ЦРП и ако е завишен, ще пия още малко антибиотик. Странното е, че не съм боледувала повече от година, но точно сега се случи. Мислех си да лежа ефективно от 23 г.с., както каза док, но това чудо ме тръшна на легло още отсега. Как е беба? Расте ли? Hug
Ния, моето бебе расте със седмица напред, но никой не е казал, че това е проблем.  Simple Smile
Паола, браво на теб! Минала си това малко препятствие. Hug
Светле, наесен ще успееш. Сега активно почивай и се радвай на лятото. Много го обичам този сезон, но сега чакам с нетърпение да дойде октомври.  Hug

Момичета, знаете ли нещо за Тайрисима и Гига? newsm78

# 331

Лали  може да приемаш  мравчен жен-шен  ,то е за имунната система   .То е в червена кутия китайско производство всички съставки са натурални , вносител Димитър Кожухаров ,много е ефикасно и няма странични ефекти .

# 332
Момичета ,тръбят за нов летен вирус и Лали, вероятно е жертва на него,трябва  да се пазим Simple Smile

# 333

добро утро мили момичета !

http://dnk.bg/index.php   

нещо полезно  за бъдещи мами  и за  цялото семейство  . Аз и цялото ми семейство сме изпробвали  тези  продукти  и съм много доволна  .
Успех на всички  Hug Hug Praynig

# 334
Здравейте милички! Лали  Hug , Гига е добре! Wink Добре си решила да пазиш леглото...
Ками, стискаме ти палци всичко да е ок  Praynig
В понеделник съм при Минев, за да уточним кога ще е редукцията. Колкото повече наближава, толкова по-силно се страхувам. Дано всичко да мине добе и да си износя двечките до термин живи и здрави. Само за това се моля. Поне спряха зацапванията, но за всеки случай днес ще си бия и последната инжекция прегнил. Това е от мен - нищо интересно.
Много гуш на всички останали и хубав ден  Hug Hug Hug Hug

# 335
Привет момичета,
ето ме и мен, още няма новина, но се надявам да има скоро!
Ками, стискам ти палци и дано не излезе нищо лошо. Всичко ще бъде наред, при всяка от нас е имало такива критично моменти, но с много сили и подкрепа от близките всичко се преодолява! Стискам ти палци и силно те прегръщам.
Успех и на всички останали момичета, нека само хубави новини се споделят в тази тема!
 Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig  bouquet

# 336
Тайрисима, много се радвам за теб, че стигна до такива безопасни седмици с двете принцеси. HugСтискаме палци с беба за леко раждане. Praynig
Паола, дай Боже този вирус да ме подмине, защото няма да понеса още веднъж подобен ад. Peace
Гига, то пазенето на леглото в момента е извънредно, защото такова ще има от 23 г.с., но тази жестока и коварна хрема ме повали без време и ми обърка плановете. Simple Smile Не се притеснявай за редукцията, ще мине и ще забравиш.

# 337
Момичета,благодаря ви,че ме мислихте и стискахте палци! Hug Hug Hug  bouquet
При мен всичко мина нормално,вчера, сутринта, на прегледа док премери 2 см. шийка и после с пълна упойка и без болки в последствие процедурата приключи. По-скоро ми беше дискомфортно от твърдото легло,ниската възглавница, жегата, абоката, който успях да разбутам през нощта и ме боля после и инжекциите Но-шпа  ooooh! Но това са бели кахъри. Тази сутрин ме изписаха, като за мое учудване не ми изписаха нито антибиотик, нито Утрогестан, само вит.С 3*2 таб. за 1 седмица, Магнерот пак по толкова, после ще мина на 4*1 таб. и док. реши, че нещо нервите ми вече не са много наред, защото както си говорехме с него и му се усмихвах и почнаха да ми текат сълзите, та после се появи и с една рецепта за Седатиф ПС, за да съм се успокояла малко.  Според него всичко е в реда на нещата, не е било късно и е рутинна направената процедура, даже ме иска за контролен преглед чак след 20 дни. Каза да полежа една седмица, после мога да си правя разходки и пак да полежавам повечко. Трябва да внимавам със седналото положение, защото така най-много се притискала матката на-долу и се получавали проблемите. За сега нямам обилно кървене, дано всичко да е нормално от тук нататък.
А и се успокоих малко като видях момичето, което беше в моята стая. Тя беше в 24 г.с. и два дни е била с със страшни болки и контракции, не беше спала вече от три дни и също я бяха приели за серклаж. В сравнение с нея, аз бях китка, дано и при нея нещата се поуспокоят и да си износи бебчето.

# 338
взеха ми днес биопсията,сега ще чакам до 15 юни да излезат резултатите,е пак няма да ги слагам бебоците този месец,но сега проблема е друг,ееее все има нещо.

# 339
камито  Praynig за хубав резултат !

# 340
Niq_23 мерси миличка,незнам вече какво да мисля,2 неуспешни опита,мислех че 3 е за щастие,а то какво ми е на главата.починах си както  ми каза доки 4 месеца даже 5,спокойна бях,защото след последното инвитро бях много зле психически.трябва да е наред всичко,защото има толкова красиви неща които ме чакат.цунямм си ви  милички.

# 341
*Белоснежка*, радвам се, че всичко е минало успешно, пази се много!  Hug

kamito24, не се отчайвай, понякога пътят към най-хубавите мечти е трънлив!  Hug

lali bali, бързо оздравяване, тези летни вируси са много коварни!  Hug

Тayrissima, то не останало... Незабравима първа среща с малките принцеси ти желая! Hug

Хубава вечер и успех на всички, в каквото им предстои!  Grinning

# 342
Белоснежка ,много се радвам ,че всичко е било наред при теб Hug

Тайрисима пожелавам ти леко и безпроблемно раждане ,ти вече си на финал Hug

Ками ,бъди силна и всичко ще си дойде на мястото:)

# 343
Белоснежка, радвам се че, се чувстваш добре! Почивай си сега.

Ками, и на твоята улица ще изгрее слънце! Търпение и вяра!

# 344
БелоснежкаHug Peace.
Ками, ще стискам палци резултатите да са добри и в най-скоро време да си прибереш снежинките. Praynig
Иве, при теб как са нещата? Hug

Общи условия

Активация на акаунт