Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 903
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Ния, чудесни новини! Сега почивай и мисли позитивно  Hug
Аз имам въпрос:
На някой дали му се е случвало да има моментни болки в ляво, дясно - наподобяващи секундно боцване (тупкане)? От два дена съм така почти постоянно и се чудя дали се дължи на уголемяването на матката  newsm78 Хем ме притесняват - хем си мисля, че вероятно е това. До колкото знам ако имаш контракции, корема те боли като при цикъл. Оф, незнам, дайте съвет, ако мислите че е притеснително, да се обадя на доки.
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug Hug

# 271
giga, придърпването може да се дължи на растящата матка. За по - сигурно звънни на док и му обясни. Аз звънях за всяко нещо и питах.  Hug
А контракциите не са винаги болезнени. При мен бяха като изтръпване по целия корем, много странно чувство, чак не мога да го опиша. Все едно съм го глътнала (корема), но не съм и един такъв нервен изтръпнал. Когато обясних на док, каза веднага да отида на преглед и се оказаха контракции.

# 272
Момичета , д-р Минев прави ли БХС и фетална морфология ? Всеки път забравям да го питам , а и докторката ми по ЗК ми го предложи и ще си го плащам при нея , ама ако и той прави бих направила БХС и фетална морфология и при него.

# 273
Привет момичета,
Радвам се, че всичко е наред при Ния!
А с Ивче какво се случва, кога е датата на теста? Аз моя го пуснах още на 10 ти ден и ми показа, а после се удвояваше както си му е реда. Така че за нетърпеливите като мен и това е добър вариант!
Поздрави на всички!
 Hug Hug Hug

# 274
Добро утро, момичета. Ния, аз немога да ти помогна с въпроса ти, но наистина ако твоя доктор прави тези изследвания е по-добре при него.
Момичета, днес много ме боли корема и гърдите, все едно както все едно ще ми идва. Много се притеснявам да не ми дойде. Това ще значи, че пак не съм бременна. Много се притеснявам, шашнала съм се яко. Да ви питам мога ли да пусна кръвен тест един ден по-рано от посочения ми, поради това, че се пада почивен ден, или е по-редно да изчакам събота и неделя, и тогава. Ще съм ви благодарна за съветите ви. И да ви помоля разбира се за много стиснатите ви палци, защото те наистина правят чудеса. Стискам и аз за всички момичета.

# 275
Тайрисима, мила, изпревари ме с отговора. И аз ли така да направя, незнам. То ако знам че е положителен резултата, още днес да го пусна, но като се страхувам. А и с това напрежение, все едно ще ми идва, направо ще умра от притеснение. Прегръщам те Hug Hug Hug

# 276
Ивче,не се притеснявай да пуснеш кръвен един ден по-рано, той така или иначе ще отчете, като има нещо. Не се впрягай за болките, те могат да са признак и за едното и за другото. А палците сме стиснали даже и на краката, за това, че чакаме само хубави новини.
Ния, не съм сигурна при др. Минев как стоят нещата, но доколкото аз знам, в Селена феталната морфология я прави др.Кръшков и даже и да си пациент на другите доктори, препращат при него.А за БХС Минев ще ти направи снимката и кръвта пак я взимат момичетата в клиниката, не че доктора я прави.
Тayrissima, много се радвам, като ти гледам линийката, сладураните ти вече колко големи станаха, уточнихте ли вече раждането как ще бъде? Hug

# 277
Ивче, само бъди спокойна! Имаш много стиснати палци и от мен Praynig Нивата на ЧХГ са достатъчно високи дори и ден по- рано, за да покажат резултат, така че и аз мисля, че няма проблем.
Ния, с тебе вървим горе долу заедно. Аз записах час за фетална морфология за д-р Кръшков- той я прави в Селена. За БХС- все още се колебя, но ще говоря първо с док.

# 278
Ивче, спокойно, няма да ти дойде. Можеш да направиш кръвния тест и ден по-рано, защото вече ще отчете. Praynig
Гига, придърпвания, болки, болежки и др. подобни са нещо нормално. Не се вглеждай толкова много във всеки един подобен признак! Hug
Ния, Белоснежка вече ти е отговорила. Peace

# 279
Ивче,не се притеснявай да пуснеш кръвен един ден по-рано, той така или иначе ще отчете, като има нещо. Не се впрягай за болките, те могат да са признак и за едното и за другото. А палците сме стиснали даже и на краката, за това, че чакаме само хубави новини.
Ния, не съм сигурна при др. Минев как стоят нещата, но доколкото аз знам, в Селена феталната морфология я прави др.Кръшков и даже и да си пациент на другите доктори, препращат при него.А за БХС Минев ще ти направи снимката и кръвта пак я взимат момичетата в клиниката, не че доктора я прави.
Тayrissima, много се радвам, като ти гледам линийката, сладураните ти вече колко големи станаха, уточнихте ли вече раждането как ще бъде? Hug

Ми големи са, док е доволен, корема и огромен и само си лежа. ще раждам секцио и като с е прибера живот и здраве ще ви пиша!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 280
Благодаря Ви Белоснежка, Джордж, Лали, Тайрисима, Гига, Коце Боце, Ния и на всички момичета,които стискате палци за мен. Те са вълшебни. Благодаря Ви.

# 281
Ивче, един чифт стиснати палци и от мен. Чакам да се похвалиш с положителен резултат!

# 282
Ивче хайде кога е теста ? Утре нали ? Чакаме да ни поднесеш най-положителния тест ! Praynig

# 283
Ния, теста ми е в събота чак мила. Стискайте ми палци милите ми, много ще се надявам на тях и на Божията воля. Дано е с мен.

# 284
Ния, теста ми е в събота чак мила. Стискайте ми палци милите ми, много ще се надявам на тях и на Божията воля. Дано е с мен.

В Събота те чакаме с най-добрите новини  Praynig

Сега да помоля момичетата родили наскоро в Селена , да ми споделят (най-добре на лични) , каква сума Ви излезе раждането? По-точно с избор на екип ? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт