Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Аз си ви чета и съм тук да знаете Hug.Стискам палци и се моля за щастлив финал за всяка newsm30
Ками,кураж мила,бебчо е съвсем наблизо .
Белоснежка,майка героиня си ти,колко неща ти минаха през главата  bouquet.От тук нататък дано само хубави поводи те карат да се усмихваш.
Иве,Паола,Лали,Ния,Гига,как са коремчетата?

# 346
Момичета днес бях при д-р Минев , гледа бебето , каза че всичко изглежда нормално и вече ще ходя Дедин път месечно. БХС си правих тук , при друг лекар. Гледа дали бебето има носна костица - има си и другото , което гледа е дебелината на гънката на вратлето , каза че трябва да е по-малка от 3мм , а при нас я измери около 0,4мм не се сетих да попитам това не е ли твърде малко ? Всъщност какви са границите ? Попитах и него дали може да ми каже пол , каза че сега е още рано , следващия път ще го гледаме , но му прилича на момченце. Ами това е от мен , спирам дуфастона след седмица , после и но-шпа и накрая след 3 седмици и витамините каза да спра. Тук искам да попитам Вие продължавате ли да ги пиете ?
Извинете за дългия пост , много Ви занимавам със себе си и бебето  Embarassed
Хубава вечер   bouquet

# 347
Пантерка,благодаря ти за хубавите думи, но смятам,че тук всички сме героини и се борим със зъби и нокти за щастливия край!Как е малката Зорничка, много се радвам за вас! Hug Hug Hug
Ния, щом док. е преценил, че можеш да спираш с лекарствата, значи така трябва Peace. Аз Дуфастон, Естрофем и Утрогестан ги спрях в началото на 4 месец, но витамините си ги продължавам, док. ми каза,че ще се пият през цялата бременност.
За нухална транслуценция мисля,че нямаше долна граница, а само горна - до 3 мм.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 18:46 от *Белоснежка*

# 348
Пантерка,коремчето расте със всеки изминал ден,надявам се и вие да сте добре с малката красавица Hug

# 349
Здравейте, мили момичета! Доста раздвижване има в темичката. Аз бях в Пловдив 3 дни и наистина прекалих...с разходки, ходене по магазини и заведения, ама то след толкова еднообразие и лежане, просто не се стърпях:) Разбира се, бях и на преглед да видя и бебчето- всичко е наред:pray: Сега се отдавам на пълна почивка няколко дни.  Blush
Радвам се за всички, при които нещата се развиват по план и успешно. Белоснежка, пожелавам ти това да е последната трудност и оттук нататък да си бременееш леко.  Hug
Ками, наистина е много разочароващо това  отлагане, но е за хубаво. По- добре всичко да се оправи, за да е сигурен положителния резултат.
Лека вечер!

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 21:56 от george_80

# 350
Ния, аз още си пия витамините и нямам проблем с хемоглобина. Simple Smile
Джордж, приятна почивка! Hug

# 351
Ния, аз още си пия витамините и нямам проблем с хемоглобина. Simple Smile
Джордж, приятна почивка! Hug

Супер , относно хемоглобина надявам се и моят да не падне още  Peace
А и витамините мисля да ги пия до края , тъй като не ям много плодове и зеленчуци  Embarassed

# 352
Ния ,аз също още си пия витамини ,но въпреки това имам проблем с хемоглобина .Според мен при всеки е различно.

# 353
Ния ,аз също още си пия витамини ,но въпреки това имам проблем с хемоглобина .Според мен при всеки е различно.
И аз пиех през цялата бременност витамини, но към 6я започна да ми пада хемоглобина. В седмия и осмия беше под 100 и се наложиха инжекции вит Б12. Пиех си и Малтофера. Понеже имаше опасност от кръвоизлив по време на операцията, трябваше да дадем кръв за 2 банки. За щастие не се наложи преливане.

# 354
Момичета, сега като погледнах лентичката на Тайрисима, видях, че има броени дни до чаканото събитие. Стискам й палци за леко и безпроблемно раждане! Praynig Hug

# 355
Леко раждане на Тайрисима Praynig Очакваме хубавите новини!

# 356
Момичета, редукцията ще е на 19 - вторник. Всичко друго е наред. Дано всичко мине добре Praynig
Целувки на всички Hug

# 357
Гига, стискаме палци с бебка за вторник. Всичко ще мине безпроблемно, не се притеснявай. Praynig Hug Коя г.с. ще бъдеш тогава?

# 358
Лали, ще съм точно на границата между 11 и 12. Доки ми даде много кураж и каза да не се притеснявам. Това което той избра за редукция е най-мъничкото с почти седмица разлика с останалите и било на най-удобното място. Само искам вече всичко да мине и да се успокоя, че напоследък съм доста напрегната. Не мога да отрека, че доста се страхувам и много се моля всичко да завърши без проблеми и последствия.
Пантерка, как е бебка? Моето коремче си расте и вече нищо не ми става. До големите месеци май ще се търкаляме, ама не ми пука, важното е да си ги родя живи и здрави.
Тайрисима се изгуби, май ще ни съобщи всеки момент че е станала мама на две куклички. Дано всичко с нея и бебките е ок.
Гушки на всички  Hug Hug Hug Hug

# 359
И аз си мислех тези дни, че малко остана на Тайрисима - и от мен леко раждане.

Гига, стискам палци за вторник.

Аз вчера бях на последната ФМ, бебо е пораснал 1350гр. - голям шишо. Беше се обърнал с гръбначния стълб напред, та се наложи да отидем да тия кафе да походя малко, за да се обърне. Е, после не беше съвсем се обърнал , но поне беше на една страна и успяхме да видим сърцето и другите органи. Сега остава само да растем.Продължавам с Клексана и Аспирина, мислех, че ще спираме аспирина, но било рано още.

А иначе ужасно ме болят ребрата вдясно, и гърбът не се стои ни легнала, ни седнала, хубавата новина, е че ще ми минат след месец, два като се роди бебо Simple Smile

Как се справяте в жегите момичета?

Общи условия

Активация на акаунт