Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 888
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Тайрисима ,леко раждане .Знам сега как тръпнеш в очакване и доза страх от неизвестното.Всичко минава и се забравя.
Иве,радвам се че и с теб всичко е наред .Малко остава повечето мина.Заплюла съм си тука зетчета аз,избор голям ще има моята мома  Grinning.
Гига,стискам палци ,всичко ще е наред .
И аз пиех докрая витамините ,хемоглобина ми беше 90-100 не вземах нищо за него ,а наблягах на червени меса и плодове.
Другата Ив нещо ми се губи Rolling Eyes.
Ние днес ставаме на 1 месец (незнам защо лентичката ми изостава с ден ).

# 361
Пантерка, честита месечинка на малката ти принцеса!
Да е жива и здрава и много да ви радва  Hug Hug Hug

# 362
Ивето,на мен ми спряха аспирина в 28 ма седмица,а клексана ще го слагам до 32ра.Относно жегите седя си в къщи на хладно,при нас дори за утре е обявен код-жълто,което значи ,че отново няма да се излиза.Тайрисима пожелавам ти леко раждане Hug

# 363
Ивето,на мен ми спряха аспирина в 28 ма седмица,а клексана ще го слагам до 32ра.
Интересно, аз вчера очаквах Ставрев да каже, че спирам Аспирина, но той каза да продължавам така и да отида към към 16-17 юли, тогава ще сме го спирали. Мисля че и на Пантерка го спряха като при теб. Нищо, ще изпълнявам каквото каже док.

# 364
Иве, браво на момчето ти за впечатляващите грамчета! Hug
Пантерка, честит 1-ви месец на малката бамбина! Hug
Пламс, оздравя ли вече принцесата? Hug
Гига, моята редукция беше в 11 г.с. и 5 дни. Hug
Момичета, иде ми да се гръмна вече. Тази хрема ме съсипа тотално. В петък Ставрев ме извика извънредно да ми вземат в клиниката ПКК, ЦРП, урина и влаг. секрет. Кръвните изследвания ми бяха хубави, но в секрета са изолирали ешерихия коли. Миналият понеделник пак ми вземаха секрет и тогава бяха стафилококи, които сега ги няма, но цъфнаха други гадини. От днес почвам макмирор вагинални глобули, антибиотик няма да пия, защото го пих до днес.Вече останах без думи. Досега нямах никакви проблеми, а изведнъж от едни гадинки в други. Crazy

# 365
Добър вечер  Grinning
Пантерка , кога мина един месец  Hug жива и здрава да е малката кукла !
Гига , пожелавам ти по-бързо да минава редукцията !

lali bali дано по-бързо да изтрепете ешерихия коли  Hug

Приятна вечер момичета   bouquet

# 366
Lali, гадинките са се появили, защото от настинката ти е паднал имунитета. Охх, много неприятно, но ще ги пребориш. Трябва да ядеш и много плодове и зеленчуци, за да засилиш организма си.
Гига Hug- само не се притеснявай! Докторът си знае работата.
Пантерка, честит първи месец на малката ти принцеса!

# 367
ЛалиHug дано бързо се пребориш с гадините. А малката вече е пушка. Целия зор беше 3 дена, но ми скъси живота сигурно с три години. Щях да лудна направо.

# 368
Еее, Лали, наистина много неприятно, важното е че са хванати навреме и имаш адекватно предписан препарат. Ще ги изтребите, ама наистина я вярна приказката, че все има за нещо да мислиш, да се притесняваш и да се бориш.

Колко е курса на терапията? Док кога каза, да ходиш на контрола?

# 369
Еееее, Лали,много неприятна ситуация при теб,хапвай повече плодове и зеленчуци,сега поне има в изобилие.Предполагам всички знаете за ужасния летен вирус,който бушува из цялата страна и трябва повече да се пазим.

# 370
Пламс, добре, че всичко е приключило бързо. Hug
Момичета,  Hug Hug Hug!
Иве, 7 дни ще ги слагам тези глобули и другата сряда така или иначе имам записан час, ще ми направят контрола. Simple Smile

# 371
Момичета, да докладвам след вчерашната пълна ФМ в МЦ "Марковс" - София: бебка е вече 460 гр. и док няма никакви забележки към морфологията й. Изненада ме и  с репликата, че шийката ми е нормална и се учуди, защо ми е правена редукция именно заради нея. Видя му се странна плацентата ми, която била много обширна и разположена по предна и задна маточна стена. Заради това разположение на плацентата не може да се направи цветна снимка на бебинка, защото личицето й е закрито от плацентата. По тази причина нямало смисъл и от диск. Видяхме само една снимка на личицето й, която док каза, че не може да изчисти повече заради плацентата. Показа се чипото носле на моята миниатюрна принцеса. Бебка е разположена седалищно. Това, което док каза, че може да създаде проблем, евентуално, са околоплодните води, които били между средна и долна граница. Препоръча по-честото им следене. Каза, че не е хубаво само да лежа, защото ще ми атрофират мускулите и трудно ще родя, дори и секцио. Толкоз от мен засега. Надявам се, че всички сте добре. Чакам и вас с хубави новини.

# 372
Lali радвам се че всичко при теб е нормално.Следя историята ти защото ми е много интересна(и по-точно как Ставрев следи бременноста ти).Пожелавам,да изкараш остатъка от нея леко и безпроблемно и твоята малка принцеса все така да расте жива и здрава.А това за редукцията,може би няма да е чак такъв проблем,че са ти я направили(нали трябва постоянно да ти смъкват паричките за нещо Grinningбило то и безсмисленно)За радост има доста нормални раждания след Ин витро,а ти няма да имаш избор освен секцио( доколкото се досещам тъй като нямам опит в това).Успех

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 13:58 от нелчо

# 373
 lali bali чудесни новини !

Аз цяла нощ съм с болки ниско долу в ляво , пия си 3 по 1 но-шпа , но не помага. Сега като станах пак продължават , вече започвам да се шашкам и си записах час за лекар , да види дали бебето е добре  Praynig

# 374
Лали ,много се радвам ,че при теб всичко върви нормално,дано да е так до края Hug

Ния ,аз все още съм с болки ниско долу,но док каза да си почивам повече,и да не излизам в тези жеги. Вчера бях на Ж.К  всичко е нормално и момчетата са пораснали единия е- 1,500гр,а другия -1,300гр.Много съм доволна от лекаря който ме пое тук и за сега ,не мисля да пътувам до Пловдив,мисля си ,че не мога да издържа физически на пътя.

Общи условия

Активация на акаунт