Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 848
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, не съм ви чела обстойно, но гледам, че обсъждате ваничките. Ние сме с обикновена, а за първите месеци бях купила от Джъмбо едно дюшече, което е пълно със студеопорени топчета. Много удобно, защото държи бебето над водата, а и поема топлината от водата и телцето не изстива. Ще се опитам да намеря снимка и да ви покажа. Сега се връщам да чета  Hug Hug Hug

Ето и снимката  Laughing 

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 15:57 от plams

# 571
Благодаря ви момичета  bouquet Ще ви досаждам от време на време с въпросите си, моля да ме извините Rolling Eyes Embarassed
Пламс божеее каква сладурана Hug мечтая си за една такава Малена Praynig

# 572
Благодаря ви момичета  bouquet Ще ви досаждам от време на време с въпросите си, моля да ме извините Rolling Eyes Embarassed
Пламс божеее каква сладурана Hug мечтая си за една такава Малена Praynig
Ще имаш, миличка! Всичко ще е наред  Hug Hug Hug

# 573
desdemona, мила, не се тревожи за час. Когато ти дойде се обаждаш и казваш, че часа е за започване на процедура- винаги ще намерят начин да те вмъкнат в графика, а дори и да отидеш на място- ще те прегледа доктора (разбира се ако е там) Peace. Естествено случаите свързани с процедурите се ползват с приоритет.

# 574
plams  Hug george_80 Много ви благодаря милички   bouquet

# 575
Здравейте момичета.
Чета ви всеки ден но бебка иска внимание постоянно и не дава на мама да сяда на компа Laughing.
Десдемона,пожелавам ти принцесата от аватара ти,ще я имаш ще видиш ,още тази година.
Оле Пламс много е сладка куклата ти.
Велка,Божи е голям чаровник,може пък да се кандидатираме за снаха Grinning.
Паола,малко останало ,стискам палци ,както и на всички тук .Успех момичета .
Ние сме добре скоро ще станем на 2 месеца.

# 576
Пантерка  bouquet  Hug  много си мила, дано ме чуе вече и онзи, чичо горе Praynig

# 577
Пантерка,благодаря ти за милите думи.Надявам се при всички работите да вървят ,като по вода!

# 578
Гига, стискаме палци с моята сладурка за успешен преглед в четвъртък. Дай Боже, утре да се похвалиш и с пола.Hug
Дездемонка, ти защо толкова скоро след неуспешния опит започваш нова процедура?Защо не си почина малко? Иначе, аз и без час съм ходила и не са ме връщали, тъй като при тези процедури не можеш да предвидиш точен ден. Този път вече ще успееш. Praynig
Лана, дай Боже, ти също да стартираш своя опит  и накрая да видиш едно или две здрави бебчета. Praynig
Пантерка, много сте пораснали - цели два месеца! Сякаш се роди вчера. Отстрани времето лети много бързо. Peace

Пламс, за пръв път  чувам и виждам подобно дюшече, но идеята ми допадна. Иначе малката е разкошна. Hug
Паола, започвах вече със стискането на палци за теб и Ивето.

# 579
Благодаря ви много момичета   bouquet Hug
lali bali    bouquet няма да започвам още процедура, но отивам за първоначален преглед и да се уточним с док, кога ще можем да започнем Flutter Решила съм и ЦС да си направя, че все пак след първата имам вече 3 процедури, но ще видя той какво ще каже Wink Ще поизчакам един/два МЦ .... Дано, дано смяната на клиниката и док да ми помогнат да сбъдна мечтата си Praynig Hug

# 580
Дездемонка, ше успееш, но, според мен, е хубаво да починеш поне 3 месеца. При толкова процедури организмът ти тотално се е объркал.

# 581
Дездемонка, ше успееш, но, според мен, е хубаво да починеш поне 3 месеца. При толкова процедури организмът ти тотално се е объркал.
Дано, дано Praynig Някъде толкова ще е почивчицата Mr. Green смятам Октомври/Ноември да се наредя на стартовата права Flutter Но тези процедури са правени за 5 години, не са в една календарна в смисъл Wink След втората, която продължи до 7 седмица ... имам цяла година и 6 месеца почивка Peace Благодаря ти отново  bouquet

# 582
Десдемона, при мен се получи нещо подобно - след неуспешната процедура юни /преди две години/, решихме да сменим клиниката и си запазих час за Селена. Първо направихме цветна снимка - излезе една запушена тръба, а друга трудно пропусклива, за сравнение когато преди четири години правих хидротубация в София,  показа две проходими тръби. После пуснахме имунологични и генетични изследвания /и там излезе проблем/. През това време бях подала нова молба до ФАР. Е, после започнаха едни кисти да се появяват Simple Smile, наложи се лапароскопия и стартирах година и половина по късно, НО пък има резултат, който живот и здраве ще с роди след около месец.

Успех ти желая, сигурна съм, че ще сбъднеш мечтата си, тук всички сме кадемлийки Heart Eyes

# 583
ivetodБлагодаря ти от сърце Peace  bouquet Hug Незабравима среща с беб ти предстои Hug

# 584
Дездемонка,и аз мисля като другите момичета!Аз в срок от една година направих две процедури и организма ми се изтощи физически и психически,след това реших да си дам почивка,която по стечение на обстоятелства продължи две години!Сега обаче след активната почивка съм доволна от резултата,пожелавам ти и на теб успешен завършек на твоите патила Hug

Общи условия

Активация на акаунт