Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 829
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Честито мамо Виолетка Hug Да расте здрава и сиииилна малката Мария  bouquet Hug Божичко, каква радост! Незнам, дали някога, ще изпитам и аз подобна ... простете за лиричното отклонение Rolling Eyes

# 661
  Здравейте момичета, имам едно питане към вас.Днес бях на преглед при д-р Минев и септември ще започнем ин витро  опита,въпроса ми е следния:Изписа ми да пия една хранителна добавка DHEA 50mg предупреди ме че ще я намеря трудно и затова искам да питам ако някоя от вас може да ми каже откъде я е взимала и също така каква доза сте пили - на мен ми изписа по три таблетки а това което намерих като информация в нета е че изрично предупреждават навсякъде по 1 таблетка да се взима на ден!Предварително ви благодаря!
       Мама Виолетка измина дълъг път до срещата си с малката Мария,но не се отказа което е похвално и може да ни бъде един прекрасен пример че когато човек следва мечтите си рано или късно ги постига.Честито Виолетка да ти е жива и здрава малката принцеса!

# 662
Taleva Ето от този сайт   (има такава тема и тук) Peace  http://www.iherb.com/
момичетата си поръчват подобни продукти, даже разглеждайки го преди време newsm78 срещнах сякаш  и търсеният от теб продукт Wink Пожелавам ти успех Hug

Само да допълня, ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664340.msg22529766#msg22529766  Peace момичетата могат да те ориентират за поръчката и продукта  Wink

# 663
Taleva Ето от този сайт   (има такава тема и тук) Peace  http://www.iherb.com/
момичетата си поръчват подобни продукти, даже разглеждайки го преди време newsm78 срещнах сякаш  и търсеният от теб продукт Wink Пожелавам ти успех Hug

Само да допълня, ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664340.msg22529766#msg22529766  Peace момичетата могат да те ориентират за поръчката и продукта  Wink

Много ти благодаря за бързия отговор!

# 664
Момичета , преди време Ви бях питала за гинекологичния преглед през бременността. Вече си записах час , тогава ще съм 19 г.с. и 2 дни , но нещо започва много да ме е страх. Аз и сега съм на магнезий , мериха ми шийката , ама ме гледаха само с вагиналния ехограф. Сега ми предстои този гинекологичен преглед оффф , сигурно Ви изглеждам много смешна , ама много ме е страх от него  Sad Има ли някоя , на която не са го правили?

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 23:55 от Niq_23

# 665
  • Пловдив
Какво те притеснява в прегледа? Аз от самото начало бях на Но-Шпа 3х2, след това на Магнерот и Гинипрал и въпреки всичко с непрекъснати контракции, но и през ум не ми мина да откажа гинекологичен преглед. Как да разбере докторът, ако не пипне и не усети колко сантиметра ти е шийката, мека ли е, гладка ли е.....И как без преглед, ако не дай Боже, има проблем ще се установи преди да е станало късно. Thinking Не знам дали може да се следи бременност без поне един гинекологичен преглед.  Rolling Eyes

Честито на violetka_1976. Пожелавам ти много щастливи мигове и само положителни емоции от тук нататък. Имам някакви смътни спомени за твоя случай и много се радвам, че сбъдна мечтата си.  Hug

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 07:31 от razel_dazel

# 666
razel_dazel , да знам че си права , ама ме обхващат едни мисли понякога  Crazy
Ще ми мине   bouquet

# 667
Ния ,спокойно бе мила,на всички са ни правили гинекологични прегледи,лекарите много внимават Hug

# 668
Честито на Виолетка за малката принцеса - Мария   bouquet Да расте умно и добро дете.

Ния, чакай да те успокоя! Миналата седмица и аз бях при Минев. Направи ми гинекологичен преглед и мина много спокойно, без болка или дисконфорт. Мен дори ме започна в по-малка седмица защото бременността ми е двуплодна и ме предупреди, че всеки месец ще имам такъв преглед за да следи шийката. За сега всичко е нормално и аз като Разел пия 3*2 Но-шпа и Магнерот 3*2. Спокойно нямаш място за притеснение. Hug Дано съм ти подействала успокоително и ще чакам да пишеш да пишеш как е минал прегледа  Wink

# 669
Благодаря Ви момичета   bouquet Какво щях да правя без Вас  Hug
Незнам защо така се притесних , а имам доверие в д-р Минев!
Ще пиша как е минал прегледа, до тогава има още 2 седмици  Hug

# 670
Виолетка, честита ти дъщеричка! Да расте живо, здраво и щастливо дете!
Талева, не съм пила подобно нещо и не мога да ти помогна. Стискам палци за успешна процедура. Praynig
Ния, не се притеснявай! Дотук съм имала 3 такива прегледа, а спекулумът е нещо обичайно по време на вземането на МБ, което се случва на две седмици. Peace
Кратък отчет след днешните преглед и ФМ: Станали сме 1400 гр. Шийката засега е много добре - 26 мм. Даже док каза, че мога да се разхождам по малко, обаче, като видя малкото околоплодни води и ми заръча да лежа основно, както досега. Във вторник ме вика пак и може да ме приемат в болницата. Днес питах за неонатологичните грижи към недоносените и в момента ситуацията в "Селена" била следната: Били привлечени най-добрите неонатолози, имали кувиози и капацитет да се грижат за бебета, родени по 800-900 гр. и повече. Вече не препращат към Окръжна болница. Така че, ако, недай Боже, стане нещо, няма да ходя в "Майчин дом".

# 671
Лали, браво за хубавите новини относно грамчетата на бебка и размера на шийка. Това с водите не е приятно. Док каза ли че може да се коригира?
А сигурно ли е че ще те хоспитализират във вторник след прегледа? Пък може да е за добро. Ще те мислим и ще стискаме палци. Да пишеш Simple Smile
А относно неонатологията и аз чух същото като теб, което звучи успокоително. А и прочетох във форума на Селена за новата апаратура за отделението по неонатология.

# 672
Здравейте,момичета знаете ли докторите август по график ли ще работят.По-точно ме интересува д-р Ставрев как ще е на работа?Успех на всички. Hug

# 673
Иве, за съжаление, количеството наоколоплодните води не може да се коригира. Това, което Кръшков каза, е да лежа на лявата страна и да пия чайове, но не уточни, какви точно. В нета прочетох, че трябва да се приемат течности, богати на белтъчини. Сега съм се съсредоточила върху тези неща. Състоянието е известно като олигохидрамнион /маловодие/ и се среща по-рядко от многоводието.Една от причините за него може да бъде постепенното изтичане на околоплодни води, което за разлика от бързото изтичане /когато мехурът се спука отдолу/ е свързано с пунктнатина в горната част на мехура. Така ми обясни д-р Ставрев. Във вторник не е сигурно, че ще ме приемат в клиниката. Това ще стане ясно след прегледа. Той спомена и новата апаратура за новородени. Hug
Силвиас, когато бях в кабинета на д-р Ставрев, чух, че говореше по телефона и спомена за отпуска през м. август. Само че трябва да питаш, защото не знам, какъв период касае. 

# 674
Момичета аз пък си чакам чинно МЦ за да отида на 8 ден при д-ра, ама нещо ми закъснява, засега само ден-два ... #Crazy Дано скоро имам от Вашите притеснения Praynig

Общи условия

Активация на акаунт