Звездни компромати-138

• 77 751
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София

Наоми Уотс близнаци ли има или просто са с много малка разлика?

# 407
  • София

Можеше да ни спести съдържанието на тоалетната си  Sick

# 408
  • срещу двата комина :)))

според мен е изкуствено и нарочно се е снимала така  Laughing

# 409
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пак е гадно Laughing

# 410

Това ми прилича като от снимачната площадка на Young adults, но може и да се лъжа.
И според мен целенасочено се е снимала така с изкуствено ....
Но все пак не мога да откъсна очи от нея, дори нямаше да забележа тоалетната, ако не бяхте казали...

# 411

според мен е изкуствено и нарочно се е снимала така  Laughing

това цупене на джуки..  #Crazy ето, че и тя го прави, досущ като нашите чалгарки.  Mr. Green Mr. Green

# 412
# 413
Снимките с Чарлийз са от смешката с хакнатия й телефон. Идеята беше да се иронизира манията на звездите да снимат домашни клипчета и после уж да им "крадат" телефоните.

# 414
# 415
Диляна да се хване с беден актьор ми е повече от съмнително.
Беден,беден ,не е много беден.Има възможност детето му да учи в най-скъпото  частно училище!

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 12:24 от Kamij

# 416
  • София
Я да попитам аз тук.. На корицата на едно списание видях заглавие за Диляна Попова и Асен Блатечки: истината, връзката разкрита. Някой знае ли нещо по въпроса? Стана ми интересно  Embarassed

Вътре пише, че според осведомени източници имали тайна връзка от известно време.. newsm78
Да си призная, мислех, че е подвеждащо заглавие и става въпрос за съвместен проект. Както и да е - ще се разбере  Wink

# 417
  • София
Асен Блатечки беше гост на Лора Крумова миналия уикенд. Говори доста за дъщеря си, но не спомена изобщо жена си. Просто ми направи впечатление, тъй като винаги я споменаваше в интервюта... Диляна хич не ми е приятна като човек, много ще е тъпо Асен да е напуснал жена си заради нея.  Rolling Eyes

# 418
Я да попитам аз тук.. На корицата на едно списание видях заглавие за Диляна Попова и Асен Блатечки: истината, връзката разкрита. Някой знае ли нещо по въпроса? Стана ми интересно  Embarassed

Вътре пише, че според осведомени източници имали тайна връзка от известно време.. newsm78
Да си призная, мислех, че е подвеждащо заглавие и става въпрос за съвместен проект. Както и да е - ще се разбере  Wink
И аз прочетох статията пише, че със сигурност имат връзка от няколко месеца- източниците били сигурни каквото и да значи това Rolling EyesВеднъж седмично се срещали на тайно място и се наслаждавали на компанията си NaughtyЖената на Блатечки знаела но смятала, че това е мимолетна авантюра и Асенчо пак ще се върне в семейното гнездо

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 13:56 от Анонимен

# 419

Heart Eyes Айде дано има повече негови снимки за напред.

Селена Гомез била в София и има снимки от фен. Много е сладка, но устните й сякаш са коригирани  Thinking.

От галата Марион Котилард най-много ми хареса, просто страхотна.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 12:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт