Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 676
  • 375
  •   1
Отговори
# 195
Страхотна е идеята и реализацията на новата колекция на пелените Pufies! Най-много ми допадна дизайна Blooming Garden като гледах специално размер 4 понеже ползваме него. Следващият пакет, който купя ще бъде такъв. Лятото идва и са идеални за под рокличките на момиченцата. С каката имах три чифта гащички, които обувах над пелените под роклята, но не ми бяха достатъчни и често си беше само по пелена. С малката сега въобще няма да се чудя - ще бъде с новите модерни пелени под рокличките  Peace

magy77 много сладко стоят пелените на твоята бонбонка  Heart Eyes

# 196
От 15 мин гледам новите пелени и не мога да спра да се усмихвам.Много с асладурски.Все пак светът ни трябва да бъде по-шарен и весел.Защо да не започнем от дупетата на нашите слънчица?Продължавайте в същият дух Pufies.Поздравления за идеята!!!

# 197
Много ми харесват новите пелени,непременно ще си купим и ще се снимаме с тях! Heart Eyes

# 198
Laughing ох тоз последния младеж е мн сладък. Ще му направя и на моя една фотосесия, но първо към ДМ и дано ги има пеленките там Simple Smile

От 15 мин гледам новите пелени и не мога да спра да се усмихвам.Много с асладурски.Все пак светът ни трябва да бъде по-шарен и весел.Защо да не започнем от дупетата на нашите слънчица?Продължавайте в същият дух Pufies.Поздравления за идеята!!!

Много ми харесват новите пелени,непременно ще си купим и ще се снимаме с тях! Heart Eyes

Коментари като тези ни радват изключително много! Нямаме търпение да видим снимките на бебчетата ви с новите Pufies Fashion Collection!

# 199
Весели, цветни, невероятни!!! Смяната на пелените вече няма да е толкова неприятна!

От вчера и любимия ни Мечо Пух е с Пуфис-гащи Joy

# 200
  • София
Много ми харесват новите пелени,непременно ще си купим серията Vintage Club Remix.

# 201
Аз не държа малкия да е облечен модно, но следя да е стилно. Все пак и той е едно малко сладко човече и трябва да е облечен в тон. Пък ако се изцапа се преоблича с ново комплектче Simple Smile
И е добре, че има възможност вече и пелените да са в тон Simple Smile

# 202
Новите пелени наистина са много сладки.Според мен най-важно е на малчуганите да им е удобно,а с новите пелени хем ще им е удобно хем ще са модерни   Heart Eyes

# 203
Смяната на пелените вече няма да е толкова неприятна!

що, те ще бъдат също толкова насрани  Rolling Eyes

# 204
  • София
Смяната на пелените вече няма да е толкова неприятна!

що, те ще бъдат също толкова насрани  Rolling Eyes
но някак по-стилно насрани...   Mr. Green

# 205
Renkata, тити, заливам се от смях Simple Smile

Shada, знам, че не си много по постването на снимки, но нима ще ме лишиш от удоволствието  Whistling  Hug Идеята ти е много добра между другото  Peace

magy777, големи сте сладури! Къде живеете, че сте успели да се снимате напън по пампа? Такъв е студ тук...

Уф, размечтах се за море, бебета и цветни пеленки  Whistling

# 206
Здравейте!
Аз като мама на девойка на 3м, задължително ще взема от сериите "Vintage club remix" и "Bloomming garden".Fashion моделите са особено подходщи за лятото, когато бебките ще бъдат с роклички, гол краченца и по памперс. Simple SmileПри избора на пелени се ръководя предимно от това да не са много дебели,да не пропускат и да не са силно ароматизирани

# 207
Има бебешка мода, поне от моите наблюдения по дечицата в парковете и градинките, особено за момиченцата. Аз се старая да обличам моя син модерно, но и красиво и удобно. Това постигам по най-различни начини - с нови дрешки, дрешки, наследени от племенника, подарени от приятели или донесени от чужбина, дори купени от магазини за втора употреба. Старая се и цветовете да са съчетани добре и да му подхождат. Аксесоар най-често са шапките. Детето е малко, цапа се, затова има много дрешки и всеки ден е различен. Още ходи с памперс. Много ми харесва новата колекция пелени Pufies, много са пъстри, чак ми се доиска да родя и едно момиченце, което да контя с рокли и Pufies пелени от новите  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 12:33 от bubanka

# 208
Здравей, violeta_d!  Hug
Ние имаме предстояща фотосесия в гр.София и сериозно се замислям за няколко снимки с новата колекция на Пуфис.Ако успея да ги намеря веднага ще ги публикувам! Grinning
А каквато ми е суетна, когато ги види сигурно няма да иска да пиша в гърнето. Joy

# 209
И ние сме в студа за съжаление, но бяхме за кратко извън БГ и успах да направя кратка фотосесия Laughing  като видях колко сладко и стоят и с това джобче на дупето - като панталонки.
И аз не робувам на мода и купувам основно удобни дрешки, но гледам да са симпатични, цветни, забавни. на новите пуфис много ми харесват детайлчетата, които са вкарали - джобчета, етикетчета, надписчета, ципчета - като истински дрешки с аксесоари.
ще бъде забавно и цветно лято Joy

Общи условия

Активация на акаунт