Отговори
# 525
хелоу тази седмица си имах рожденичка Simple Smile ето я в цялата и прелест моята малка Калинка Бери

Целувам ви и ви прегръщам и бягам да си оправя малко къщата докато поне едното спи

за протокола- Ати ходи само 2 седмици на градина и сега си е вкъщи до пролет  Hug

# 526
  • София / Сливен
lux Честита да ти е малката рожденничка да е жива и здрава!

# 527
  • София
Здравейте!

Нари, честит рожден ден на малката калинка Бери! Да ви е много здрава и щастлива!

Виждам, че сте повдигнали темата с подаръците. Аз Габи вече съм я уредила: от дядо Коледа в градината ще получи голяма кукла, която ходи като я хванеш за ръцете, а от двете баби и дядо ще получи такова колело http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6240 но тъй като не може да го носим до Ст. Загора от моите родители ще получи друга пееща кукла и 2 книжки с приказки. Мисля че това й е достатъчно. Уредила съм и приятелчетата, с които играе с подаръци.

Габи я записах на латино танци в градината. Като се сети за това у нас започва да застава в разни пози, пее и танцува. Много е сладка. А от няколко седмици започна и да ми казва едно стихотворение за Зайка байко. Пее разни песнички, които пеят там. Не мога да повярвам колко бързо пораснаха децата. Сякаш беше вчера, когато се уговаряхме за първата Коледа на мъниците в онова заведение в Люлин...  Heart Eyes

# 528
Да и правихме топки за елха с имената на децата / някои правеха, други само си поръчвахме де  Mr. Green/
С подаръците съм до под кривата круша, измислих само от двете баби нещата и дотам, остава от нас, за племеничките, за други дечица....фалит  Laughing
Ходим си на ясла без проблем освен един голям проблем - едно момченце Даньо, който бие и тормози всички и заради него Йо често не иска да ходи на градина. Аз нали съм си умничка бях решила да напиша писмо до родителите и да го сложа в шкафчето на детето, защото ако си говорим на живо мога да ги притесня и да се почувстват неловко, но засега нашата спря да се оплаква и аз така и нищо не направих.
Днес пък имахме странен инцидент - бяхме у нашите и Йоана уж беше легнала по корем на пода, не да се е спънала или нещо, изведнъж изплака и помислих, че носа си е забила в земята, но не - пак измъкната ръчичка, преди 7 месеца пак бяхме с такава травма. Този път я наместиха дори без снимка да прави пак същия доктор се падна и много се притеснявам да не вземе да става често-често. Айде миналия път както се държеше се дръпна рязко, но сега никаква причина, най-много да се е била подпряла на ръцете си. Луда работа
Иначе в свободното си време  newsm78 по-скоро като изклинча от някое домашно задължение, започнах да правя къща от кашон на малката и до момента ми се получава много готино, но не е завършена още, остава декорацията. Въпреки, че не е съвсем доизкусурена малката много се кефи, а баща й си я нахлузва на главата защото не може да се побере и той вътре  Mr. Green. Ще кача снимки много скоро
За Коледа с малката, нашите и сестра ми ще сме във Велниград, без мъжо обаче, той трябва да си седи вкъщи, поради здравословни причини на баща му, а за НГ на виличка с приятели, детето го искат всички баби и как да им откажа  Mr. Green

# 529
madelix, ние написахме писмо до Деде Коида. Писах аз дословно каквото чуя под диктовката на Ива, запазила съм го и след години ще й го дам да си го чете.  Laughing Предимно поръчките бяха за "бобони", "колак" /шоколад  Mr. Green/, цета /шок.яйца/ и сини играчки  ooooh!. Все в синьо си харесва неща.  Crazy

Нари, страхотна калинка си имаш! Да ти е жива и здрава!  Hug

Злати, откъде взехте колелото? Много е готино.  Peace

И ние тук видяхме сняг, вчера наваля малко, надявам се скоро да има повече, че Ива чака с нетърпение.  cold

# 530
Нари, с голямо закъснение, но все пак! Да ти е жива и здрава порасналата калинка. Много е сладка!

Темата явно няма да я изпишем до Коледа, най-вероятно ще я влачим до 3-ти рожден ден.  Mr. Green

krischana, искам да я видя тая къща  Simple Smile Нашите ми бяха направили една, когато бях малка. Оргромна е, и до бая годинки си играх с нея. Сега събира прах на вилата, и се надявам мишки (сигурно има  Thinking ) да не са я нападнали.

# 531
lux, да ти е жива и здрава малката бонбонка  Heart Eyes

Черпя идеи от теб в "готварската" тема  Wink

# 532
  • София / Сливен
Майчета имам питанка към тези който използвате сушилня за дрехите. Ползвам кърпички на Ленор за сушилня но не съм доволна дрехите не ми се ароматизират имат един особен мирис. Ако имате идеи помагайте моля!

# 533
Здравейте момичета!

Нещо тази тема няма да я изпишем скоро. Grinning

При нас нищо ново, днес ни е тържеството с "Дадо Коида", да видим какви дали ще е доволен от подаръка Боби.
Боби пак е с ужасна кашлица и според педката нищо му няма, но днес пак ще ходим да го чуе тъй като на мен хич не ми харесва как кашля. Sad

krischana, аз искам да видя тази къщичка. Hug

Приятен ден от мен! И Весели празници  Hug Heart Eyes!

# 534
Край на света няма да има  Peace ,но и нашата тема край няма   hahaha  Joy Joy hahaha

# 535
Край на света няма да има  Peace ,но и нашата тема край няма   hahaha  Joy Joy hahaha

Привет,

Децата станаха на по 3, а ние още сме не сме изтрезняли от 2 годишният им РД  hahaha

Ето ме и мен, бях забравила какво е да си тук....работа, работа и....пак работа, време за нищо друго...важно е да сме живи и здрави  Grinning

Весели празници на всички   bouquet

П.С Надявам се скоро да мога да се отчета с повече инфо за нас.....и с една нова тема....предстоят повече почивни дни, което значи че имаме шанс за нова тема в новата година Simple Smile

# 536
Привет.
Чакайте и аз да драсна някой ред, че наистина за срамотиите сме Mr. Green
Лукс честита ви рожденничка и от мен (макар и на патерици)много усмивки й желая и да бъде едно прекрасно и щастливо дете. Hug

От Дядо коледа си поръчахме ЧЕРВЕНА РОКЛЯ и ЧЕРВЕН чоропогащник.И той разбира се й ги достави. Mr. GreenБеше много въодушевена и щастлива.Ей хора Това дете мойто е страшен манипулатор...
Чудя се как едно дете на 2,6г може така да ме командва какво да й обличам,обувам и т.н.Големи проблеми наистина имаме.Сутрин понеже баща й я води на яслата е нещо страшно.Ако няма нещо в червено или ЖЕНСКО(както казва тя) просто не тръгва.Днес комшийката каза че е чула вчера сутрин да крещи че иска да излиза само по червен чоропогащник..... Crazy Crossing ArmsЛудница...
..Иначе да чукна на дърво сме здрави и много ми е бъбрива.Вече познава почти всички цветове,говори като възрастен без никакви проблеми.Много е мила с другите дечица и се чувства добре в яслата.
Баткото и той е добре.
Аз какво да ви кажа от както съм на работа нямам време за форума изобщо и просто надниквам за минутка и до там.Да работата е много но наистина си заслужава.
Утре заминаваме за Смолян и там ще празнуваме - Коледа и Нова година.
Искам да пожелая на всички едни прекрасни празници изпълнени с много положителна енергия,емоции и позитивно мислене.Обичайте се и бъдете здрави!!!

# 537
Предлагам всяка майка да пусне по едно Коледно  и по новогодишно пожелание и така да  напълним темата!
Ние сме добре, гледаме се, растем...дивеем..Simple Smile
До преди няколко месеца нямах търпение Мири да проговори, сега му се моля да млъкне за 5 мин.
Сианка се опитва да  ходи и ужасно много тормози брат си, а той душицата стоически понася всичко.

На всички пожелавам: магията на Коледа да изпълни домът ви, бъдете здрави и сплотени, щастливи и усмихнати, радвайте се на всеки миг! Весели празници

# 538
  • Под кленовите дървета
На всички ви за Коледа пожелавам най-вече здраве и повече позитивизъм, другото само ще дойде Heart Eyes

Силве, ше търпи, нали е батко, като станат на 15-16 г. и Сианка почне да го муфти да я води по дискотеките, тогава ще стане страшно Laughing

# 539
Привет! Ние пътуваме към Харманли в момента и реших да си уплътня времето с форума Simple Smile
Мира, не ви е лесно с тази малка кокона! Ива пък иска всичко в синьо Simple Smile

Вече знае цветовете, както и да брои от 1 до 10 - много е смешна - шест, семем, осим, дедет, десит Simple Smile

Айде толкова от мен засега, тези дни пак ще се включа.

Общи условия

Активация на акаунт