Къде в Пловдив???-32

• 69 829
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
al4ojb, миналата година по това време и аз "обърнах" Пловдив за букви, точно за същата цел, но така и не открих Sad
Реших проблема с цветна хартия и принтер - принтирах нужните ми букви с желания шрифт, всяка на отделен лист, за да са достатъчно големи, изрязах ги и после ги ползвах за шаблон върху цветната хартия.
Така процедирах и с надписите за Кръщенето, РД и какво ли още не, но ползвах не точно хартия, ами някакви листове от пяна, купувани от Джъмбо newsm78

# 496
al4ojb, миналата година по това време и аз "обърнах" Пловдив за букви, точно за същата цел, но така и не открих Sad
Реших проблема с цветна хартия и принтер - принтирах нужните ми букви с желания шрифт, всяка на отделен лист, за да са достатъчно големи, изрязах ги и после ги ползвах за шаблон върху цветната хартия.
Така процедирах и с надписите за Кръщенето, РД и какво ли още не, но ползвах не точно хартия, ами някакви листове от пяна, купувани от Джъмбо newsm78

Благодаря ти за идеята и това е много добро ! smile3521 smile3525 newsm10

# 497
  • Пловдив
Ако искаш, мога да пратя снимки Peace

# 498
Ако искаш, мога да пратя снимки Peace
А ок !Благодаря ти !

# 499
miss_74,бански за сочни дами има в Триумф,на руския пазар майка си е взимала.На Илиенци също е мерила големи номера.Не знам обаче дали вече са извадени.В Триумф със сигурност има сега.
Килограмите са много относителни-каква чашка,какво долнище като номер е важно.Да купуваш бански за друг човек е много трудно.Едва ли ще се хареса с него.Може да вземеш ваучер и тя да си хареса.Триумф-Еми /на главната/ предлагат ваучери

Elfita,благодаря ти за бързия отговор  Hug
Аз сама няма да купувам бански,но искам да знам къде я водя жената да мери,определено много ми помогна  Peace Heart Eyes

# 500
  • Пловдив
miss_74,бански за сочни дами има в Триумф,на руския пазар майка си е взимала.На Илиенци също е мерила големи номера.Не знам обаче дали вече са извадени.В Триумф със сигурност има сега.
Килограмите са много относителни-каква чашка,какво долнище като номер е важно.Да купуваш бански за друг човек е много трудно.Едва ли ще се хареса с него.Може да вземеш ваучер и тя да си хареса.Триумф-Еми /на главната/ предлагат ваучери

Elfita,благодаря ти за бързия отговор  Hug
Аз сама няма да купувам бански,но искам да знам къде я водя жената да мери,определено много ми помогна  Peace Heart Eyes

В тази връзка най-компетентната продавачка на бански и бельо която ме е обслужвала някога някъде е в Триумфа в МОЛ-а. Казва се Лидия.

# 501
  • Пловдив
В тази връзка най-компетентната продавачка на бански и бельо която ме е обслужвала някога някъде е в Триумфа в МОЛ-а. Казва се Лидия.

Да,Триумф в Мола ми харесва заради големината му и просторните пробни.Но последния път продавачката /по-високата/ не одобри избора ми на сутиен-не ми отговарял на годините.Че от къде знае на колко съм години  Joy

# 502

Да,Триумф в Мола ми харесва заради големината му и просторните пробни.Но последния път продавачката /по-високата/ не одобри избора ми на сутиен-не ми отговарял на годините.Че от къде знае на колко съм години  Joy
Joy Joy Joy

# 503
  • Пловдив

Laughing Отделно, че като е под дрехата ти няма кой да знае с какъв си - ако ще е да е с детска щампа. Въпросът е - удобен ли ти е, и стои ли добре с блуза отгоре. Аз винаги меря така, защото съм с малка обиколка и някои много красиви сутиени ме сплескват.

Въпросната Лидия миналата година ми продаде бански, който дори не исках да меря. Изключително компетентна, бях възхитена. Беше права за всичко което ми казваше, нямаше прикрито възхищение, а най-искрено ми казваше "Това не е за теб. Не това не ти стои добре". Накрая си тръгнах с модел, който смятах, че изобщо не е за мен, а тя ми го предложи още с влизането.
После ходих специално при нея за сутиен, та накрая си тръгнах с повече от един + прашки и бикини. Едно от малкото места където съм си плащала с кеф.

# 504
Може би не е съвсем по темата ,но да ви питам момичета трябва ми фризьор  в Тракия ,но може и друга де  само наистина да си разбира от работата.Моля ви помагайте

# 505
Като сме почнали с рекламата да се изкажа и аз, че в магазина
на Триумф на Хр. Г. Данов (след Кукления театър) обслужването
също е страхотно. А цените са далеч по-приятни от тези в Мола.

# 506
  • Пловдив
Като сме почнали с рекламата да се изкажа и аз, че в магазина
на Триумф на Хр. Г. Данов (след Кукления театър) обслужването
също е страхотно. А цените са далеч по-приятни от тези в Мола.

Там никога не съм влизала.Защо е тази разлика в цените?
На Македония също има Триумф,но там обслужването не е приятно  Mr. Green

# 507
Елфита, аз я разпитвах веднъж там жената и останах с впечатлението,
че е нещо като аутлет, но нямат нищо общо с магазина в Мола. Имат
в наличност някои спрени вече модели. Има и избор, поне за мен
се намират винаги доста модели с Д чашка. А иначе и в Мол Пловдив
момичетат също са приятни, в Скини срещу фонтаните на общината-
също съм доволна от обслужването.

# 508
  • Пловдив
Според мен в МОЛ-а изобщо не е толкова скъпо.
Миналото лято като търсих един бански обиколих целия град къде що се предлагаха на Триумф, и в Мол-а изобщо не се оказа толкова скъпо. Най-голямата резачка беше на главната до пощата. Там някой беше слагал цени с затворени очи и огромно желание за печалба.
Другото по-важно нещо според мен е да се направи правилен избор, защото каквото имам от тази марка е кажи речи вечно, и ако догодина не ми харесва дори и на по-добра цена покупката си остава грешна. Затова е от огромно значение кой и как консултира. Това го казвам от позицията на човек който не избира лесно.

# 509
Момичета, знаете ли къде продават мостри или нещо подобно на парфюми? Търся нещо конкретно, но в Рефан ми казаха, че не са го правили никога - наливно, де...

Общи условия

Активация на акаунт