Къде в Пловдив???-32

• 69 838
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Дъщеря ми е гледала някаква реклама по детските канали за някакви човечета, които се лепяли на всякъде, даже и по косата  Laughing Някой има ли идея какво е това и къде го има?

Това са малки "човечета", казват се Magno-man, бяха на промоция в Хиполенд, около 5 лв.

http://felyx-toys.com/store/index.php?main_page=index&cPath=180_346_347

# 481
  • Пловдив
Момичета,дали има работещ офис на Пощенска банка в събота Rolling Eyes

Мерси!

# 482
  • Пловдив
Дъщеря ми е гледала някаква реклама по детските канали за някакви човечета, които се лепяли на всякъде, даже и по косата  Laughing Някой има ли идея какво е това и къде го има?

Това са малки "човечета", казват се Magno-man, бяха на промоция в Хиполенд, около 5 лв.

http://felyx-toys.com/store/index.php?main_page=index&cPath=180_346_347
Благодаря! Тези са били!  Hug

# 483
Извинявайте, но може ли да споделите за такси в Пловдив, което не взима скъпо. Да не смъкват по няколко кожи от клиента, особено ако видят, че не е от местните.

Милениум такси 032 9199 в последно време ме возят поне с 30 % по-евтино. Зависи на какъв шофьор ще попадна. Обичайна дестинация, която ми струва около 4.30-4.50 лева, последния път ми взеха 2.30 лева.  Rolling Eyes Че то ми е по-изгодно така, отколкото да се чудя къде да паркирам, както мразя и да шофирам......., ама да видим до кога ще устискат и дали няма да ги санкционират и тях.  Thinking
Мерси, сега записвам телефона   bouquet

# 484
  • Пловдив
Момичета,дали има работещ офис на Пощенска банка в събота Rolling Eyes

Мерси!
Не !

# 485
  • Пловдив
Извинявайте, но може ли да споделите за такси в Пловдив, което не взима скъпо. Да не смъкват по няколко кожи от клиента, особено ако видят, че не е от местните.

Милениум такси 032 9199 в последно време ме возят поне с 30 % по-евтино. Зависи на какъв шофьор ще попадна. Обичайна дестинация, която ми струва около 4.30-4.50 лева, последния път ми взеха 2.30 лева.  Rolling Eyes Че то ми е по-изгодно така, отколкото да се чудя къде да паркирам, както мразя и да шофирам......., ама да видим до кога ще устискат и дали няма да ги санкционират и тях.  Thinking

9199 карат на по-ниска тарифа.

# 486
Момичета да знаете къде има бански за по-пълни жени  Rolling Eyes
Трябва да купя бански за жена,която е около 85кг.,а изобщо не се сещам да съм виждала някъде такива големи бански  Simple Smile
Ако някой скоро е виждал моля да сподели,че не ми се обикаля напразно  Wink

# 487
  • Пловдив
miss_74,бански за сочни дами има в Триумф,на руския пазар майка си е взимала.На Илиенци също е мерила големи номера.Не знам обаче дали вече са извадени.В Триумф със сигурност има сега.
Килограмите са много относителни-каква чашка,какво долнище като номер е важно.Да купуваш бански за друг човек е много трудно.Едва ли ще се хареса с него.Може да вземеш ваучер и тя да си хареса.Триумф-Еми /на главната/ предлагат ваучери

# 488
Момичета някой виждал ли е букви  Rolling EyesИскам да напиша името  на детето  на  вратата на дет.стая .Днес бяхме в джъмбо ,но нямаше  SadБлагодаря !  bouquet

# 489
  • Пловдив

9199 карат на по-ниска тарифа.

Това не са ли същите за които и аз съм писала, но вече се набира с 032 пред номера, или поне аз така набирам.

# 490
  • Пловдив
Просто отбелязвам, че те возят на по-ниска тарифа в сравнение с другите фирми

# 491
  • Пловдив
Просто отбелязвам, че те возят на по-ниска тарифа в сравнение с другите фирми

Ох да, сега те разбрах, ама с това земетресение тази нощ......още не мога да се събера мислите.  Peace

Извинявам се че питам, но не помня кой беше писал за цени на водомери в някоя от старите теми. Отдавна беше. Ако може и направо с подмяната да ме ориентирате къде да търся.  Thinking

# 492
Момичета някой виждал ли е букви  Rolling EyesИскам да напиша името  на детето  на  вратата на дет.стая .Днес бяхме в джъмбо ,но нямаше  SadБлагодаря !  bouquet
Никой ли не е виждал ? Shocked

# 493
  • Пловдив

al4ojb, разгледай тук http://bubub-shop.com/c_71/sc_16/
Всичко което е на сайта е ориентировъчно. Ако имаш идея и й споделиш цветно може да го реализира.

# 494

al4ojb, разгледай тук http://bubub-shop.com/c_71/sc_16/
Всичко което е на сайта е ориентировъчно. Ако имаш идея и й споделиш цветно може да го реализира.
Благодаря ти много !!! newsm10 smile3525 smile3525 smile3525
Ще се свържа с тях .

Общи условия

Активация на акаунт