Къде в Пловдив???-32

• 69 841
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Tocho nego bili premestili magazina nqkade po mariq luiza no neznam kade tochno i za tova pitam.

# 467
В гугъл търсене показва Мария Луиза 25, но като отворя страницата това го няма, а и във Фейсбук страницата им за Пловдив пише само адреса на магазина, може би Аутлет-а са го затворили  newsm78

# 468
Mai shte ida do dr magazin da popitam za po sigurno blagodarq ti Hug

# 469
  • Пловдив
Момичета, да помоля за малко помощ за да решим една задача.Имам отговора, но ми е необходим начина.Отдавна съм ги учила и съм ги забравила.Благодаря предварително newsm78
Касиер обслужва 20 клиента за един час, ако работи сам. Друг касиер обслужва същия брой хора за 40мин. За колко време ще обслужат 20 клиента, ако работят едновременно?
Според мен трябва да намериш и на двамата броя клиенти за минута (за първия касиер - 20/60=0,33кл/мин; за втория - 20/40=0,5кл/мин), събираш на двамата касиери - 0,5+0,33=0,83кл/мин и умножаваш по броя клиенти - 0,83*20=16,6 минути. Ако е за дете, което в момента учи дроби - трябва да направиш като дроби числата, да намериш най-малкото общо кратно и ще получиш отговора във вида 50/3. Не съм математик, но мисля, че това е логиката. Такъв ли е отговора?

Логиката донякъде е супер. Но не се умножава 20х0.83 а се дели 20/0.83 и се получава точно 24

0.83 клиента - 1 минута
20 клиента - х минути

умножаваме кръстосано и слагаме знак на равенство
0.83х = 20*1
х = 20/0.83
х= 24

# 470
Много благодаря за помощта. Хубав и успешен ден ви желая  bouquet  bouquet

# 471
В гугъл търсене показва Мария Луиза 25, но като отворя страницата това го няма, а и във Фейсбук страницата им за Пловдив пише само адреса на магазина, може би Аутлет-а са го затворили  newsm78
На мястото на аутлета в момента е магазин на Чико.

# 472
  • Пловдив
Момичета, да помоля за малко помощ за да решим една задача.Имам отговора, но ми е необходим начина.Отдавна съм ги учила и съм ги забравила.Благодаря предварително newsm78
Касиер обслужва 20 клиента за един час, ако работи сам. Друг касиер обслужва същия брой хора за 40мин. За колко време ще обслужат 20 клиента, ако работят едновременно?
Според мен трябва да намериш и на двамата броя клиенти за минута (за първия касиер - 20/60=0,33кл/мин; за втория - 20/40=0,5кл/мин), събираш на двамата касиери - 0,5+0,33=0,83кл/мин и умножаваш по броя клиенти - 0,83*20=16,6 минути. Ако е за дете, което в момента учи дроби - трябва да направиш като дроби числата, да намериш най-малкото общо кратно и ще получиш отговора във вида 50/3. Не съм математик, но мисля, че това е логиката. Такъв ли е отговора?

Логиката донякъде е супер. Но не се умножава 20х0.83 а се дели 20/0.83 и се получава точно 24

0.83 клиента - 1 минута
20 клиента - х минути

умножаваме кръстосано и слагаме знак на равенство
0.83х = 20*1
х = 20/0.83
х= 24
Абсолютно си права Embarassed Не успях да го дообмисля, че шефа влезе Laughing

# 473
  • Пловдив
В гугъл търсене показва Мария Луиза 25, но като отворя страницата това го няма, а и във Фейсбук страницата им за Пловдив пише само адреса на магазина, може би Аутлет-а са го затворили  newsm78
На мястото на аутлета в момента е магазин на Чико.

Аутлета на магазин "9 плюс" се намира в Капана, в уличката зад магазин "Офис 1". Ама и аз едно обяснение направих, но ми изскочи от ума името на въпросната уличка. Тя е много малка и е успоредна на Главната. Те продават Чико, мисля, че дори са официален вносител, ама не съм много сигурна.

# 474
Момичета, моля препоръчайте магазин с качествени мъжки дънки и марки, от които имате добри наблюдения.

# 475
  • Пловдив
         Момичета, да знаете къде се продават ракитени кошници и панери. От тези, които дядовците от селата плетяха преди години и продаваха в града.

# 476
  • Пловдив
         Момичета, да знаете къде се продават ракитени кошници и панери. От тези, които дядовците от селата плетяха преди години и продаваха в града.

По-назад някой имаше същото питане- аз споделих за магазин Молдавия, при килимте, имаше голямо разнообразие на плетени кошници и панери.

# 477
Извинявайте, но може ли да споделите за такси в Пловдив, което не взима скъпо. Да не смъкват по няколко кожи от клиента, особено ако видят, че не е от местните.

# 478
  • Пловдив
Дъщеря ми е гледала някаква реклама по детските канали за някакви човечета, които се лепяли на всякъде, даже и по косата  Laughing Някой има ли идея какво е това и къде го има?

# 479
  • Пловдив
Извинявайте, но може ли да споделите за такси в Пловдив, което не взима скъпо. Да не смъкват по няколко кожи от клиента, особено ако видят, че не е от местните.

Милениум такси 032 9199 в последно време ме возят поне с 30 % по-евтино. Зависи на какъв шофьор ще попадна. Обичайна дестинация, която ми струва около 4.30-4.50 лева, последния път ми взеха 2.30 лева.  Rolling Eyes Че то ми е по-изгодно така, отколкото да се чудя къде да паркирам, както мразя и да шофирам......., ама да видим до кога ще устискат и дали няма да ги санкционират и тях.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт