Къде в Пловдив???-32

• 69 851
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
От къде мога да си купя кълнове http://img2.grad.bg/500x350/kalnove.jpg , но не семена. Не ми се занимава да ги отглеждам.
Преди време си бях купувала от София, но тук в Пловдив не мога да открия  newsm78 Обиколих Била, Пикадили, Лидел, Карфур, Кауфланд и нямаа..

# 451
  • Пловдив
От къде мога да си купя кълнове http://img2.grad.bg/500x350/kalnove.jpg , .....
Магазините за здравословно хранене ,които имат хлад.витрина .Мисля че  в този на ул А.Велешки съм виждала.Провери в такива  търговски обекти.

# 452
Магазините за здравословно хранене ,които имат хлад.витрина .Мисля че  в този на ул А.Велешки съм виждала.Провери в такива  търговски обекти.
Утре ще ида да проверя. Мерси.
Иначе гледах в някакъв био магазин на Опълченска и в Мол-а, но и там нямаше.

# 453
little_baby_ ние свикнахме да си ги правим в къщи,стават за 3-4 дена,лесно и удобно е,а и евтино!

# 454
  • Пловдив

Ако това е магазина в уличката отстрани на Хеликона, има кълнове  Peace

# 455
  • Пловдив
Къде мога да намеря мрежа за врата против комари, но от тези, които се залепят за дограмата и висят като перде, отдолу с тежести. Видях в нета интересни с магнитно закопчаване по средата, но са 40 лв., което ми е много като цена.

# 456
Медицински обици в района на Кичука или Кършияка къде има?

На моята й паднало винчето на едната и днес трябва да купя друг чифт
Медицински обици - навсякъде където дупчат уши. За Кичука със сигурност при Бързата ножица  Simple Smile - от коматевския възел по Вапцаров като тръгнеш, първата пресечка (на светофара) в дясно и пак първата в дясно. Под блока се намира фризьорския салон.

# 457
  • Пловдив
Момичета , интересува ме къде в Пловдив има полигони за кормуване. Знам един до гребната база, но ми идва далече (от Тракия съм). Трябва да тренирам брат ми и не иска да обикаляме околовръсното, че все пак книжка няма още.

# 458
  • Пловдив
Момичета , интересува ме къде в Пловдив има полигони за кормуване. Знам един до гребната база, но ми идва далече (от Тракия съм). Трябва да тренирам брат ми и не иска да обикаляме околовръсното, че все пак книжка няма още.

Полигони в Пловдив не знам да има вече... този до гребната го няма от много време, сега там е четвъртък пазара и последна спирка на някакви автобуси

# 459
Къде мога да намеря мрежа за врата против комари, но от тези, които се залепят за дограмата и висят като перде, отдолу с тежести. Видях в нета интересни с магнитно закопчаване по средата, но са 40 лв., което ми е много като цена.

Виж в Карфур - миналото лято имаше, но не си спомням каква цена бяха, върти ми се нещо около 26 лв:peace:

# 460
  • Пловдив

и аз знам,че вече няма полигони
до Лаута го ликвидираха
на гребната също

Медицински обици - навсякъде където дупчат уши. За Кичука със сигурност при Бързата ножица  Simple Smile - от коматевския възел по Вапцаров като тръгнеш, първата пресечка (на светофара) в дясно и пак първата в дясно. Под блока се намира фризьорския салон.

Георги Кирков трябва да е улицата,за която говориш.Ходих да търся,но салон не видОх
После в салона до Джофрата на Македония,но пък козметичката я нямаше в събота на работа.Та утре ще ходя там.Засега закрепих положението с винтче на мои обеци

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 00:14 от ♥Elfita♥

# 461
Момичета, да помоля за малко помощ за да решим една задача.Имам отговора, но ми е необходим начина.Отдавна съм ги учила и съм ги забравила.Благодаря предварително newsm78
Касиер обслужва 20 клиента за един час, ако работи сам. Друг касиер обслужва същия брой хора за 40мин. За колко време ще обслужат 20 клиента, ако работят едновременно?

# 462
  • Пловдив
Момичета, да помоля за малко помощ за да решим една задача.Имам отговора, но ми е необходим начина.Отдавна съм ги учила и съм ги забравила.Благодаря предварително newsm78
Касиер обслужва 20 клиента за един час, ако работи сам. Друг касиер обслужва същия брой хора за 40мин. За колко време ще обслужат 20 клиента, ако работят едновременно?
Според мен трябва да намериш и на двамата броя клиенти за минута (за първия касиер - 20/60=0,33кл/мин; за втория - 20/40=0,5кл/мин), събираш на двамата касиери - 0,5+0,33=0,83кл/мин и умножаваш по броя клиенти - 0,83*20=16,6 минути. Ако е за дете, което в момента учи дроби - трябва да направиш като дроби числата, да намериш най-малкото общо кратно и ще получиш отговора във вида 50/3. Не съм математик, но мисля, че това е логиката. Такъв ли е отговора?

# 463
Извинявам се ,че не написах отговора, а той е 20 клиента за 24 мин

# 464
Nqkoi ima li predstava kade se namira outleta na 9 meseca???

Общи условия

Активация на акаунт