Къде в Пловдив???-32

• 69 899
  • 750
  •   2
Отговори
# 360
  • Пловдив
Имам въпрос относно пълнозърнестия/черен хляб. Какъв и откъде си купувате? Повечето са с боя, искам да си купувам истински, но имам чувството, че всички са еднакви. Купувах си Вита, но последния път в средата не го бяха разбъркали явно добре /за да си заличат боята/ и имаше бели и кафяви черти. newsm78
За хляб препоръчвам с две ръце тази фурна. За жалост е в Прослав, но понеделник, сряда и петък зареждат и в Медената къща до Военна болница, може и да си поръчаш конкретен хляб да ти доставят в тези дни.
Срам ме е да питам, защото живея точно там, но - това фурната до магазина за бебешките дрешки ли е?
newsm78 Не съм се загледала въобще, но наблизо имаше Агро аптека, ако не се лъжа.

# 361
  • Пловдив
Момичета здравейте!
Идвам с питане относно една дизайнерка на име Стела. Магазинчето и се намирало някъде в центъра,а самата тя прави едни такива..как да кажа - изчанчени дрешки.. Дано инфото, което давам, е достатъчно. Та въпроса ми е.. Не съм от Пловдив,а пък съм и голям фен на тая мадама и знаете ли случайно дали има сайт или фейсбук страница с нейни дрехи и ако има да ми го кажете.
Благодаря предварително Simple Smile

Не съм клиентка, но по описанието мога да ти кажа, че магазина се намира на Джумаята точно до TAVEX. Дрехите са точно такива каквито ги описваш.  Peace
Точно там. И аз съм от фен- клуба Sunglasses

# 362
  • Пловдив
Имам въпрос относно пълнозърнестия/черен хляб. Какъв и откъде си купувате? Повечето са с боя, искам да си купувам истински, но имам чувството, че всички са еднакви. Купувах си Вита, но последния път в средата не го бяха разбъркали явно добре /за да си заличат боята/ и имаше бели и кафяви черти. newsm78
За хляб препоръчвам с две ръце тази фурна. За жалост е в Прослав, но понеделник, сряда и петък зареждат и в Медената къща до Военна болница, може и да си поръчаш конкретен хляб да ти доставят в тези дни.

И аз препоръчвам с две ръце  Peace

# 363
Аз мога да похваля едно магазинче за детски дрехи,много е кокетно и вътре има само дрешки на Дисни,много сладки нещата Hug Това е техния сайт,вътре има и адреса на магазина http://www.---spam---/

магазин за детски дрехи DODO Kids
гр. Пловдив
Район Южен
/кв. Кичук Париж /
бул. Стефан Стамболов 32

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 17:21 от gudza

# 364
  • Пловдив
Здравейте дали някой е виждал такова пончо за дете в тукашните магазини , и къде, че аз видях миналото лято, но само на морето. Може да не е такава картинка , просто такъв вид.   bouquet
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online//Boys … trList=Dept,brand

# 365
Здравейте дали някой е виждал такова пончо за дете в тукашните магазини , и къде, че аз видях миналото лято, но само на морето. Може да не е такава картинка , просто такъв вид.   bouquet
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online//Boys … trList=Dept,brand
Това не е ли хавлия за плаж?

# 366
  • Пловдив
Срам ме е да питам, защото живея точно там, но - това фурната до магазина за бебешките дрешки ли е?

Стефи, точно те са Simple Smile Като прочетох че предлагат Италианска Багета ми светна. Няма такава вкуснотия, но не мога да ги засеча коя я правят.

Момичета, дали знаете в Пловдив да има сервиз за телевизори, които да ходят на място по домовете? Че телевизора на нашите е едина огромен и много тежък и хич не ми се занимава да го сваляме и разнасяме.

И на мен ми трябва ТВ техник, който да идва на адрес. Първо си мислихме, че детето е направило някакви незнайни за нас настройки, но после мъжо се сети, че е разлял отзад му разтвор за лещи  Crazy та сега гледаме едни разтеглени образи - всички изглеждат с наднормено тегло.

За тонер касети и ние зареждаме в Т&С, доволни сме.  Peace

Мед ми капе, къде е шефа и той да прочете  Heart Eyes

# 367
  • Пловдив
Да точно за морето искам да купя такова на дребосъка.

# 368
Да точно за морето искам да купя такова на дребосъка.

Виж в Лидъл,там съм виждала

# 369
  • Майничка

Имаше в магазина за пижами и хавлии, който беше в Маркет центъра, сега са се преместили във Форума в Тракия и в Гранда, зад кафето.

# 370
Лубрикант, Мире - благодаря ви Hug

Такова пончо имаме и ние, страхотно и удобно е за море. Почти съм сигурна, че имаше в Джъмбо.

# 371
  • Пловдив
От днес в Лидл ги има тези пончота ( newsm78 това ли е множественото число на думата newsm78)

Цена: 11.99

# 372
От днес в Лидл ги има тези пончота ( newsm78 това ли е множественото число на думата newsm78)

Laughing аз мисля ,че е Понча - не зная .... изхождам от радио-радиа, от там пончо- понча Laughing ама хич не съм сигурна Laughing

# 373
  • Пловдив
или пончи Mr. Green

# 374
Добър детски невролог освен Пискова и Иванов мисля беше има ли в този град?
Просто свързването с тях е мисия невъзможна.
Д-р Николай Цонев -0888968743 .
ж.к. "Тракия", бл. 244, вх. Г, ет. 2, ап. 4
Изключително доволна съм от него, не работи със здравна каса,приема е платен.Той е завеждащ детско отделение в Окръжна болница,там е на тел.032 906 154.

Благодаря!
Но в нета ми излиза,че е гастроенторолог не невролог или става въпрос за различни?

Общи условия

Активация на акаунт