Къде в Пловдив???-32

• 69 813
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
    Миналата година учителка на дъщеря ми беше с туберкулоза.Задължително привикаха всички деца в белодробна болница.Изследването беше безплатно. След 2 дена се ходи за проверка на мантуто.

# 571
Момичета, спешно ми трябва магазин в Пловдив, където продават знамена, по-точно търся Палестинско знаме, настолно за окачване на стойка. Благодаря Ви предварително!

# 572
# 573
Поне два дни за изработка от понеделник натам им трябва Sad. А на мен ми трябва до неделя. Благодаря ти все пак. Hug

# 574
  • Майничка
Провери ако имаш познати в общината, мюфтийството, изобщо, институция, която се предполага да е посрещала официални лица и да ти даде под наем. Виждала съм и на ул."Персенк" в съдийския квартал работилница за знамена, но не зная дали работи още, особено сега. Другият вариант - поръчваш си ситопечат експресно, все някой ще работи.

# 575
Какви мероприятия за децата се организират за 1 юни?

Синът ми има концерт пред общината следобяд към 15ч.
В Галерията от 13ч. има за децата
В МОЛ а не разбрах в колко часа е?

Ако знаете други интересни места за този ден, споделете, аз лично търся нещо което да е сутринта или по-късно следобяд.

# 576

Ако знаете други интересни места за този ден, споделете, аз лично търся нещо което да е сутринта или по-късно следобяд.
Детската железница ще вози децата безплатно на 1,2 и 3 юни.

# 577

Мол Пловдив е от 13:30 часа, детско шоу с героите от Мадагаскар.
200 деца ще гледат премиерата на Мадагаскар безплатно.
Игрите са много добре избрани, ще бъде забавно, има и осигурени награди.
Аниматори сме Тон Бонбон.

# 578
Спешно ми трябва аптека, в която приготвят лекарства - трябва ми следното нещо за варицела - приготвено от анестезин и талк.
Знам тази до Верди на Радиото и Тв, но дали има телефон там да се обадя правят ли?

# 579
  • Пловдив
Тук мисля, че приготвят лекарства, даден е телефон:

Аптека "Централфарм" - пл. "Мара Малеева", тел. 032/ 953 373 .

http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=5737&LANG=bg

тук има още телефони.

# 580
Никъде не открих  бяла фланелка с якичка и късо ръкавче, моля , ако имате идея къде да проверя, да ме подсетите   bouquet

Благодаря за коментарите до сега, но проверих-нямаше  Tired

# 581
  • Пловдив
Спешно ми трябва аптека, в която приготвят лекарства - трябва ми следното нещо за варицела - приготвено от анестезин и талк.
Знам тази до Верди на Радиото и Тв, но дали има телефон там да се обадя правят ли?
И аз само там знам да правят лекарства. Аптека Язова е това, ето координати http://www.goldenpages.bg/bg/b/D20FCD88-F118-DC11-B6C5-00145E9525E4

# 582
  • Пловдив
Ето още малко инфо за 1 юни http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=907408  Wink

От къде мога да купя плат за сенник - американ или нещо друго подходящо на добра цена. Устройва ме и място, на което продават на едро, защото ми трябват доста метри.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 18:33 от avia

# 583
Аптеката до църквата "Св. Троица" в Кючук Париж също прави лекарства.

# 584
Ето още малко инфо за 1 юни http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=907408  Wink

От къде мога да купя плат за сенник - американ или нещо друго подходящо на добра цена. Устройва ме и място, на което продават на едро, защото ми трябват доста метри.

Да, и тази инициатива е много добра и интересна.
Там имам участие само с украса.
Засега на първи няма да вали.

Благодаря за аптеките.

за плата можеш да пробваш в бибтекс, макар че вече няколко пъти нямат цветове и наличности и спирам да ходя при тях.
Идвайки от гарата към сточна гара, ако завиеш на светофара по Авксентий Велешки и веднага след завоя спреш, има магазин за завеси. Те са вносители и имат голямо разнообразие от платове. Точно за сенник, не знам имат ли
Бибтекс със сигурност имат такъв плат, но колко е разнообразието в момента не съм в час.

Общи условия

Активация на акаунт