Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 393
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Къде можем да намерим други упражнения на Джилиан ?

Заповядай http://rutracker.org/forum/tracker.php

# 91
Имам въпрос малко не по темата ама....
Може ли някой, който е от София да ми каже от къде мога да си купя МP3 Player - евтин, трябва ми за тичане, да е лек и малък и да няма някви специални екстри просто да свири и това е....?

# 92
Нещо не ме пуска а пробвах с име и парола - bgmama

# 93
Наистина има проблем, сега се пробвах и аз да вляза с това име и парола, но не става. По-добре се регистрирай, става много бързо.

# 94
Наистина има проблем, сега се пробвах и аз да вляза с това име и парола, но не става. По-добре се регистрирай, става много бързо.
Да,благодаря Ви момичета,регистрирах се даже ги свалям вече за да потренираме утре  Hug

# 95
Мавина, тренирай сега и ще ти мине отпадналостта. Винаги, когато ми е мързеливо и смотано и хич не ми се тренира, ставам, обличам се и тренирам и после ми е много яко. Пробвай! Винаги работи  Peace
Днес вече няма как да е  Confused
Ама аз съм си виновна ,защото всеки път си вдигам телефона Confused
Утре мисля сутринта да направя една хубава тренировка и ще пиша как се чувствам  Peace

# 96
Питанка към тези, които имат лост с тежести у дома - Какъв е по-подходящия вариант? В смисъл - прав или от тези с чупките за ръцете? С колко и какви тежести го ползвате? И колко аджеба струва едно такова чудо барабар с тежестите, ако някой си има представа? Mr. Green

# 97
Здравейте, за пръв път се включвам, въпреки че ви следя от време на време   bouquet
Аз спортувам 2-3 пъти в седмицата тае бо и зумба и много ми се иска да увелича натоварването, но нямам възможност да посещавам залата, затова реших да тегля тренировки от тези , които сте предложили. За съжаление още не мога да се мотивирам и да заподскачам вкъщи , а и все си мисля, че ще преча на съседите  Embarassed

Иначе за торента и потребителското име - и аз опитах да вляза и стана с bgmamma, т.е. с две "m"
надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 98
Необикновена, идея нямам колко струва.По-добре прав лост, но ако за себе си питаш бих те посъветвала да си купиш дъмбели и тежести да речем 3 и 5кг., за да ги сменяш според натоварването  Peace Като задобрееш може и двете тежести наведнъж да ползваш  Mr. Green

# 99
  • София
Аз пък искам да питам за тези лостове които се слагат на врата. Някой има ли, става ли на по-новите врати ? Нещо ми е странно как се закрепя и дали е стабилно.

# 100
Привет и от мене!
Вече се завърнах и то с минуси, всичко дава резултат! Трнирайте, всичко е от полза!
За лоста - имам от 22 лв. от метро, ММ го закрепи в началото на коридора, между две стени и не е мръднал - издържа инего и сина, които си правят бая яки неща на него. Аз едва се помръдвам на него.
Днес ще съм пак на Комбата!

# 101
Днес се отчитам с Тренировката на Руми за ПМС  Peace
Мислех да направя след това йога или пилатес ама не ми остана време  Confused
Времето ми от ден на ден става все по-голям дефицит  Tired
А е друго да си направиш поне една 30 мин. тренировка  Peace
и да приключиш със една 15 минутна йога или пилатес  Peace

# 102
Здравейте, дами. Напоследък съм малко нередовна във форума, но не и в тренировките  Peace За вчера имам час и 15-20 мин фитнес (там правих и упражненията за корем, които обикновено са отделно) + http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/17-Minute-At-Hom … ining-Workout/8l/

Hug

# 103
Привет ,момичета!
Чета ви по няколко пъти на ден ,но не съм се разписвала защото няма какво нова да споделя.
От събота не съм тренирала и хич не ми е хубаво от това,но от 7ч като изляза,та се прибирам след 21ч...Малко напрегнато ще ми е тази седмица ,но ще мине.Довечера ако не друго,то поне  пилатес ще направя.Като не тренирам 2-3 дни и тонусът ми пада ,и ми става нервно...Вчера в един магазин се заговорихме с продавачката-младо момиче,та и тя се оплака че от както тренира е качила килограми и нищо не и става.Иначе видимо изглеждаше добре-стегната,личи си че спортува.Та в този ред на мисли реших да престана да се терзая,че панталоните ми стягат в бедрата,а просто да си подновя гардероба FlutterВажното е,че съм стегната,че не се треса като парфе... Crossing Arms
Та така,толкова от мен  Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам ! Hug

# 104
Мацкиииииии  Hug
Аз сега се мятам на Chalean Extreme - Lean 1 + The Method - Precision Abs Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт