Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 362
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Mацкиии, не съм ви забравила, но нещо ми е много напрегнато и не ми се пише  Tired . Тренирам си по план-през ден!!! Резултати-същите... Confused От време на време , след някоя по-зверска тренировка на краката, вдигам рязко обиколките на баджаците, но май е вече време да се примиря...То нали и затова сложих повече почивки...
Мале, Кат...и аз се притеснявам, че много шум вдигам, ама у нас сме с дървени подове (дюшеме) и кънти та знае ли се. Затова често си правя бърпита или други "шумни" упражниния в коридора като теб и засега няма недоволни. Sad А за Инсанити не си и помислям за момента, че там какво скачане е  #Shocked ...И все пак бих приела забележката ако не спазвам часовете за почивка и т.н., но да ме дебнат кога и по колко тренирам...Оффф, аман  #2gunfire !
Мерито, blackisback и мен от известно време ме болят колената и то в покой, напр. седя и при изправяне усещам тежест...А разгрявам ставите много-поне 15 мин. , че нали и китката има нужда...Отдавам го на това, че вече повечето напади, тяги и т.н.  се опитвам да ги правя на 1 крак и явно на колената им идва множко...Знам, че се получава и при неправилна техника (особено при клековете)...А също така и преди време, по повод пукане в колената, ми бяха казали, че имам "халтави" стави, каквото и да значи това...
Хайде, оставям ви, че пак стана дълго!
До скоро, спортистки!
ПП: ААА щях да забравя: http://fithotmama.tumblr.com

Бре, личи си ,че идва лято : Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 3 нови отговора.    Grinning

# 211
  • София
Привет, мацки!

Мерито, ходи на лекар за коленете. Мен също бяха започнали да ме болят преди 2-3 седмици и последвах съвета на Инчето няколко дена да не тренирам за крака. Модифицирах някои от упражненията на Джилиан (нали правя нейната програма) така, че да не ми се натоварват много колената и всичко се оправи. Но все пак се прегледай, това са сериозни работи.  Hug

Аз днес - 10ката на Джилиан. Повече ми хареса от 9ката. Утре - Кардио 3, надявам се да е поне толкова яко, колкото Кардио 2, ако не и повече. Къде изчезнаха другите колежки, които тренираха с Джилиан?  newsm78 Непокорна нещо ми се губи...

# 212
Tonique Mat - Sylwia Wiesenberg около 70 мин. Жива съм. Издържах докрай, защото не обичам да оставям нящата недовършени, но определено не е моят тип тренировка. Ако реша да се готвя за Олимпийски игри ще се спра на нея Mr. Green
Уточнявам, че не съм спортист и тренировката и е доста сериозна за мен. Повторения при 4-5 вида упражнения за крака в серия по 30 без да смениш крак и  без да отпуснеш си е много повече от нашумелия напоследък Поп Пилатес  Shocked
Kath мерсаж за линковете! Напоследък много често правя точно това кардио на fitness blender, като си комбинирам кардио със нещо за корем или друго каквото ми е настроението.
Йога правя когато имам време. Правя я за кеф, като не се разтягам повече, отколкото ми е приятно. Обикновенно след тренировка довършвам с малко йога около 20 минути.

# 213
Като ви чета и се затъжих за Тоник Мат-а  Mr. Green Аз се затруднявах главно при упражненията за ръце и при едно от тези за краката, ще взема скоро пак да я направя, за да проверя имам ли прогрес от преди 2 месеца.
Иначе днес - кардио 2 на Джилиън + 8-минутката за корем (2 ниво) от фитнес блендър, + приех едно предизвикателство в службата и направих 100 коремни преси пред един колега, който не ми вярваше  Laughing
ПП Не ми харесват тези жени от fit hot mama - нищо женствено не виждам в тях, в повече ми идват мускулите им  Crossing Arms

# 214
Здравейте момичета! Simple Smile Аз вчера правих 7-цата на Джилиан. Направо.. голям зор ми беше.. както и 5-цата когато я почнах, което ме кара да мисля, че тези части на тялото са ми доста зле.. Лицевите опори са ми толкоооова трудни.. Доста е смело да кажа, че това което правя е лицева опора, но..! (да не изпадаме в подробности). Виждам, че и тялото ми се променя към по-добро естествено, но не мога да кажа, че съм отслабнала кой знае колко. Талията съм я смъкнала с 3-4см, корема е доста прибран, почвам да виждам мускулчета по гърба и краката, което ме радва, но все още не мога да си вляза в дънките от миналата година. Sad( Промених си доста хранителният режим, не ям боклуци и полуфабрикати (те ми бяха забранени и по-друг повод де), сутрин хапвам овесени ядки или трици с кисело мляко и мед, обядвам си квото поискам без хляб .. 99.9% от случаите е готвено, следобед ям бадеми и вечер съм на салатка от домати, краставици, сирене, зехтин, риган и пушена сьомга (да малко е странна комбинацията, но след 3-тия път много взе да ми харесва)  Simple Smile) като ми се прияде сладко си хапвам шоколадче или нещо такова.. иначе само за него ще мисля и ще стане по-зле. Повече от това не мога да се ограничавам в храненето и някак си очаквах по-големи резултати.. Но няма да се отказвам. Аз имам и друг проблем.. много бързо се оттегчавам.. едва изтърпявам 30-те минути на Джилиан. И всеки път си мисля, че след нея ще тренирам и нещо друго, но никога не стигам до там .. човещинка  Blush

# 215
Мерси момичета! Hug

# 216
Имаш 3 деца  Shocked Браво   bouquet   bouquet   bouquet
Да са ти живи и здрави бъди една горда мама  Heart Eyes

Аз днес пак с Боб Харпър -Bootcamp 1
Bob Harper -15 min. yoga for abs
По принцип почивам през ден ,но може утре да спретна една тренировка  Peace
Лелеее ,вече комшиите не задържат ,така ли?
Аз ще имам нови комшии скоро  ooooh!
Дано не ми правят проблем  Peace

# 217
Имаш 3 деца  Shocked Браво   bouquet   bouquet   bouquet
Да са ти живи и здрави бъди една горда мама  Heart Eyes

Аз днес пак с Боб Харпър -Bootcamp 1
Bob Harper -15 min. yoga for abs
По принцип почивам през ден ,но може утре да спретна една тренировка  Peace
Лелеее ,вече комшиите не задържат ,така ли?
Аз ще имам нови комшии скоро  ooooh!
Дано не ми правят проблем  Peace
Благодаря!
Да, трички са. Blush Но големия син живее при баща си.
Времето се оправя, ако утре не вали ще правим крос с приятелки-7 км. ,но ми се иска и някакви упражнения да правя, допълнително.

# 218
Затрудненията с лицевите опори се оправят много лесно. Просто направете по малко планкове, но на една ръка. 10-15 секунди в началото.

Лицевите опори ще са като песен след това.

# 219
Здравейте, вчера почивка от спорта, но затова пък главоболие цял ден. Днес отново кардио и силова. На мен краката и ръцете ми са силни, слаби са ми коремните мускули. Но съм решила, че там ще тренирам изометрично.
Момичета, за Силвия/Тоник Мат/ има лоши отзиви в руския сайт. Коментира се, че не е инструктор и показва грешно упражненията. Аз лично не съм я играла и нямам впечатления.
Ако някой се интересува да търси - Tonique Fitness Method - Sylwia Wiesenberg на стр.2 дори са публикувани снимки с грешките и.

# 220
Мацкиии здравейте  Hug
Вчера никва не я свърших, защото се прибрах късно и нямаше кога....ужас
Днес пак много неща имах да върша ии като се прибрах 1-во бях супер зверски огладнялааа ии ядох после пък ми се доспа и някво ми беше отпаднало, ноо си викам няма днес трябва да има тренировка и направих йогата на Боб - 55 мин дето е - емиии какво да кажа - не е лесно, но мисля да я вкарам в седмичната си програма - веднъж седмично Simple Smile Та така нещо не съм си в пълната силаа, но утре няма мърдане ще тренирам HIIT вкъщи понеже навън времето е ужасно, а принципно утре ми е тренировката навън....

# 221
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте момичета!!!!

Днес:
1. 5км бързо ходене, съчетано с малко "свински" тръс под дъжда около 1км  smile3534
2. Jackie Warner - total body workout
След тези велики упражнения се чувстам отлично
Да ви се похваля дори "конфискувах едни гирички днес" и сега съм супер щастлива, на какво се радва вече човек хаха  Joy
усмивки момичета!!!

# 222
Здравейте момичета, нова съм тук и от скоро чета темата.От 3 месеца насам правя гимнастика в къщи, която съчетавам с 90-дневната диета.  От "едно време"   hahahaси имам дискове на Синди Кроуфорд, сигурно съм поизостанала доста, като чета вие какви програми следвате,  но на този етап ми вършат доста добра работа и ефекта при мен е очеваден - поне така казват всички.  HugИскам да ви питам нещо - по колко пъти седмично е разумно да се правят упражнения - приблизително около час - час и повече newsm78 Аз пропускам само когато съм неразположена и то в най-лошия случай 1-2 дена или понякога събота - неделя. Та ако ме посъветвате нещо ще съм ви благодарна   bouquet

# 223
И аз да питам: колко кг. гирички да си купя?

# 224
И аз да питам: колко кг. гирички да си купя?

Според мен, за да правиш нещо, тоест, за да има съпротива, поне 3кг. И понеже са доста скъпи, те съветвам да си вземеш от онези, които са пълни с пясък. Вършат същата работа, но са чувствително по- евтини. Отиди все пак в някой спортен магазин и пробвай как ти седят в ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт