Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 819
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ето една снимка на Енгин Акюрек и Берен Саат, поместена в един сайт през юли 1911г, когато все още се е говорело за връзка между двамата. Това е текстът на турски:
"
Beren Saat’le Engin Akyürek Çeşme’de tatil yaptığı iddia edildi.Bir Twitter kullanıcısı önceki gün “Tedirginim ama yazıyorum. Engin Akyürek ve Beren Saat bizim otelde” diye bir tvit yayınlamıştı.

Daha öncede bu ikili arasında aşk olduğu haberleri çıkmıştı ama oyuncular bunu yalanlamıştı.

Bakalım ilerki günlerde nasıl gelişmeler olacak.Bizden ayrılmayın…

"

Но като гледам рокличката на Берен - сигурно пак е по време на снимки.

# 436

Гери

Даниела

Честита годишнина! Пожелавам ви  много здраве и неугасваща любов. Бъдете щастливи и поддържайте огъня в семейното огнище, както сте го правили досега, а и повече!

Нека този ден бъде за вас незабравим!

lovekiss lovekiss Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 437
Честит семеен празник на Гери и Даниела!Пожелавам много щастие и още много години винаги заедно и запомнете:гледайте се не в очите ,а в една посока !
Скрит текст:
като се науча да качвам снимки  и поздравителни картички ще мога да Ви поздравявам по-цветно ,но засега още се уча Embarassed
п.с.: майските булки колко много сме били -ние сме на 10-ти май-даже е годишнина -цели 15!

# 438
Добро утро!  Втори път я гледах серията. Има много хубави моменти наистина. Харесва ми, че Керим си върна предишната усмивка и sexy излъчване. Махна катовете дрехи и си дойдоха нещата на мястото. Много ми харесва с бялата тениска и синьото сако, много е готин така. Като прибавим и погледите и усмивките към Фатма....страхотен е.  Simple Smile  И пак си върна сладурското излъчване- как си просеше целувка на входа, открадната целувка в коридора, въздушната целувка миналата серия, абе много е сладък. С една дума нашия Kерим се завърна триумфално, а ние можем само да се наслаждаваме.  Heart Eyes Party Crazy  bouquet

# 439
  • В Града на Липите
Това виждали ли сме го:

Скрит текст:

Енгин пак е издухал конкуренцията

# 440
И понеже сме на тама сватби, танци и талантливи мъже,а аз както някои се досетиха ,съм фен на класиката,ето нещо в този дух:

# 441
  • Разград

# 442
Малко информация за различните годишнини от сватбата и подходящите подаръци!
Скрит текст:
За да се заздрави връзката между двамата партньори на всяка изминала година заедно се предава символично значение. Празниците и годишнините са както следва:

1 година - Памучна или басмяна сватба.

Наречена е на името на тази най-проста текстилна материя, защото се смята, че една година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство. С една дума, тече семейното ежедневие. Подаряват се хавлии и кърпи.

5 години - Дървена сватба.

Петте години са критична годишнина, то този повод от обичая на този ден Тя и Той да си разменят различни дървени предмети. Подаряват се дървени предмети.

7 години - Медна сватба.

Празнува се след цели 7 години семеен живот – период, който мнозина считат за особено критичен в съпружеските взаимоотношения. И като залог за бъдещето щастие съпрузите си разменят медни монети или съдове. Купуват се медни съдове за дома.

8 години - Тенекиена сватба.

С това твърде сиво название наричат 8-та годишнина от бракосъчетанието. И в потвърждение на това, че семейният живот се върти главно около кухнята и прозаичните неща от всекидневието, двамата съпрузи си подаряват лъскави домакински съдове. Взимат се лъскави предмети за кухня.

10 години - Сватба на розите.

На този празник се канят гости, кумовете и шаферите, съпреживели заедно с остарелите с едно десетилетие младоженци техния най-щастлив ден. И не само се подаряват рози с цвета на любовта, но и се танцува с червени рози.

13 години - Дантелена сватба.

Тази сватбена годишнина е своеобразно предупреждение: не забравяйте да поддържате блясъка на своя брак! Купува се спално бельо.

15 години - Стъклена сватба.

Петнадесет съвместно преживени години! Той и Тя си подаряват стъклени предмети , влагайки особен подтекст: че отношенията между съпрузите трябва да бъдат да бъдат чисти и прозрачни като стъкълце. Подаряват се кристални предмети.

20 години - Порцеланова сватба.

Празнува се след 20 години брачен живот. Празничния обед се сервира в нов порцеланов сервиз в знак на това, че от старите вече не е останала и една чинийка... Купува се порцеланов сервиз.

25 години - Сребърна сватба.

Този четвъртвековен юбилей – един истински подвиг в семейното летоброене! На празника се събират всички роднини. И наред със златните венчални пръстени, които все още носят, двамата съпрузи взаимно си даряват и по един сребърен. Подарява се сребро.

30 години - Перлена сватба.

Отбелязва се след 30 години съвместен живот. С названието си напомнят за това, че тридесет години, преживени заедно, се нанизват като перли в огърлица... За съпругата - перлена огърлица.

35 години - Ленена сватба.

Това е един междинен юбилей – 35 години брак, но все пак юбилей! На този ден съпрузите обогатяват покъщнината с ленени покривки и кувертюри. Купуват се покривки, пердета.

40 години - Рубинова сватба.

Съпрузите празнуват 40-та годишнина от сватбата си. Подаръкът е особено символичен, към златните венчални пръстени се прибавя по едно рубинче – камъка на любовта и огъня. Подарява се пръстен или накит с рубин.

45 години - Сапфирена сватба.
    Подарява се пръстен или накит със сапфир.

50 години - Златна сватба.

Половин век заедно неразделни в радост, и в неволи! По този забележителен повод съпрузите твърде символично си устройват повторна сватбена церемония – заменят старите си златни пръстени с нови. Разменят се златни бижута.

60 години - Диамантена сватба.
    Подарява се пръстен или накит с диамант.

70 години - Благодатна сватба.
    75 години - Коронна сватба.

# 443
  • София
Много ми е чудно - как Берен може изобщо да мисли за друг мъж, при положение , че всеки ден до нея е такъв мъж като Енгин Акюрек? Аз  ли не съм в ред, тя ли?  Wink

# 444
Много ми е чудно - как Берен може изобщо да мисли за друг мъж, при положение , че всеки ден до нея е такъв мъж като Енгин Акюрек? Аз  ли не съм в ред, тя ли?  Wink
newsm10 newsm10 newsm10

# 445
Относно сватбата, искам много танци, много ми харесаха как се веселят и са щастливи.
Брачната нощ-  Видях, че Керим си купува пижама, но се надявам тази пижама да е за по-нататък и да си остане в някое чекмедже. . Никакви пижами въпросната вечер, искам Керим гол до кръста , не е като да не се е разхождал така и преди в сериала. Фатма си купуваше нощница, която сигурно ще облече въпросната вечер. Много искам Фатма да съблече ризата на Керим, а не той сам. Така ще покажат един вид опознаването им в един друг аспект и как двамата правят стъпки това са се случи. Иначе не искам нпкакви хард изпулнения, просто много нежност, докосвания и целувки. А и не смптам. Че Керим е страстна натура за разлика от Мустафа Булут в Облака.
Ноо искам Енгин без тениски и пижами да му се порадваме малко и ние.
 Crazy Party Heart Eyes

# 446
Много ми е чудно - как Берен може изобщо да мисли за друг мъж, при положение , че всеки ден до нея е такъв мъж като Енгин Акюрек? Аз  ли не съм в ред, тя ли?  Wink
Аз лично се чудя на вкуса й. Този Кенан ми изглежда малко като пекинез(съжалявам,че обиждам горкото животинче,като го сравнявам с този безличен елемент)!  
Докато Енгин е съвсем друга класа мъж,и пее,и играе великолепно,а и му ходят деца!
Ама нали тя не смесвала професионалните и личните отношения,дали няма да се вземат като свърши сериала?!  newsm78

# 447
Относно сватбата, искам много танци, много ми харесаха как се веселят и са щастливи.
Брачната нощ-  Видях, че Керим си купува пижама, но се надявам тази пижама да е за по-нататък и да си остане в някое чекмедже. . Никакви пижами въпросната вечер, искам Керим гол до кръста , не е като да не се е разхождал така и преди в сериала. Фатма си купуваше нощница, която сигурно ще облече въпросната вечер. Много искам Фатма да съблече ризата на Керим, а не той сам. Така ще покажат един вид опознаването им в един друг аспект и как двамата правят стъпки това са се случи. Иначе не искам нпкакви хард изпулнения, просто много нежност, докосвания и целувки. А и не смптам. Че Керим е страстна натура за разлика от Мустафа Булут в Облака. Ноо искам Енгин без тениски и пижами да му се порадваме малко и ние.
 Crazy Party Heart Eyes

Извинявай, не мога да се съглася с теб. Керим е страстен! Досега имаше много причини да сдържа страстта си, но не значи, че не е страстна натура!

# 448
Гери, честита годишнина и от мен Simple Smile

Исках да попитам дали излезнаха субтитрите на 73 епизод?

http://vbox7.com/play:c3edaebd28

# 449
Много ми е чудно - как Берен може изобщо да мисли за друг мъж, при положение , че всеки ден до нея е такъв мъж като Енгин Акюрек? Аз  ли не съм в ред, тя ли?  Wink
Аз лично се чудя на вкуса й. Този Кенан ми изглежда малко като пекинез(съжалявам,че обиждам горкото животинче,като го сравнявам с този безличен елемент)!  
Докато Енгин е съвсем друга класа мъж,и пее,и играе великолепно,а и му ходят деца!
Ама нали тя не смесвала професионалните и личните отношения,дали няма да се вземат като свърши сериала?!  newsm78
Според мен Берен харесва светли мъже, а Енгин е доста мургав. Но според мен тя не е оценила доста от качеставата му като мъж. И аз й се чудя. А Кенан не ми харесва, много е безличен, той просто бледнее пред харизмата на Енгин.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Берен не знае какво губи.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт