Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 805
  • 754
  •   1
Отговори
# 525

И аз го изтеглих - ох, наслада в този дъждовен следобед !?  Hug Hug Hug

# 526
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра  благодаря за превода на еп.73    bouquet    bouquet    bouquet

И аз ви благодаря!   bouquet
Аз обаче ще го гледам довечера ,че нет-а ми в магазина е ужасен!!!

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 16:49 от mal4eva1984

# 527
# 528
Мериам, Морганче, Александра,

Златни сте! Как го правите, бе момичета! Възхищавам се на големите сърца, които имате !
Бъдете много щастливи в семействата си! Поздравявам ви с личните ви празници!
Забавлявайте се от душа и сърце! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

smile3525 newsm51  love001  love001

# 529
Хриси,
Благодаря за линковете! newsm51 smile3525 txtloves

# 530
Благодаря на Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра за  превода на 73 еп! Страхотни сте, момичета! newsm51 newsm51 newsm51

Гери, Даниела Янкова, честита годишнина на вас! Нека любовта ви става все по-силна с годините и вие зедно с нея!  Hug   bouquet  Hug   bouquet

Прекрасна съботна вечер се очертава! newsm44 newsm44

# 531
Честита годишнина от сватбите на всички, които на 5 Май са се врекли на любимите мъже! Обичта и доверието да бъдат постоянен ваш спътник!
(и аз съм от майските булки, но нямаше друга удобна 13 дата през годината)

Благодаря за светкавичния превод на новия епизод! Невероятни сте  Hug!

Нелка 123, клипът с целувките ми даде старт за нов филмов маратон  Grinning Сега ще свалям и гледам един куп романтични филми  Hug

Зашеметявате ме със скоростта, с която фабрикувате невероятни постове и толкова много искам да напиша, а накрая всичко ми се обърква в главата. То много материал, много нещо.

# 532
  • Варна
Здравейте, момичета!Не знам как успявате да четете,гледате,пишете,работите,грижите за семействата си,но явно ви се получава.Аз едва успявам само да ви чета,дори филма не успявам да го почна втори път,защото имам доста пропуски/няма как-50 серии за една седмица изгледани/.В интерес на истината ако не влизах да ви чета,някои неща ми се изплъзват при гледането,добре че тук нищо не остава неизяснено,защото големия гъдел в тоя филм за мен са именно малките детайли/в това отношение аз май не съм гледала филм с толкова интелигентно замислен сценарий-това си е голям майсторлък,то няма нищо за което да се хване човек,че не е на място/.А тоз подход с песните изпълнени от главните герои и вписващи се текстово със сцените направо за мен е уникален,всъщност нямам идея дали в други турски филми това е правено.Не знам кое не е уникално тук в тоя филм - като се замисля дори операторската работа ме впечатли страшно на последните кадри на 73 с.За актьорите -там е страшно,мозъците ни вече са промити от ЕА,но и всички останали играят като за последно,замислих се след думите на Сердар/Фахретин/ от интервюто,да не би просто защото Енгин ги увлича да играят така LaughingТова момче ни подлуди с таланта си,а таланта му /явно е вече/ е много голям.Дано да бъде оценен подобаващо и да продължи да ни радва с още по-силни роли/накъде повече?,ама знае ли се/.Дано да не ви досадих,то хиляди неща са ми в главата,но не става с едно писане.А тук ми е много добре с вас, да ви чета,прекрасни сте,много,много забавни и между вас е пълно със скрити таланти.  bouquet

# 533
  • Варна
сега видях,че и превода е излязъл  -Хиляди благодарности на момичетата,които губят от личното си време за общото благо Hug Hug Hug -невероятни сте  bouquet  bouquet  bouquet

# 534
# 535
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Ето ме и мен, макар с два дена закъснение.
Марианка, colorblind, Благодаря ви за превода на една от най-върховните сцени!!!
Направо ме вдигнаха в небето думите на Фахредин - ..." Сине мой! Гордея с теб!!!...Горд съм, че имам син, като теб!!!"
Пожелавам на всички, които сте родители, да ви се случват често такива моменти, в които да сте горди с децата си!!! А и вие, които сте деца, да радвате така мама и татко!!!
Пожелавам весел празник на празнуващите Гери и Янкова!!!
Благодаря ви за изписаните страници в темата, за снимките, клиповете, подсказките. Не мога да не отбележа униката с танца на Мукаддес!!!  и големия финес при обличането на Керим!!!
Но това гифче ми е най-сладко!!!
Скрит текст:
Много интересни ми бяха коментарите за серията на ВалентинаП!!!
Един от постовете, които остана без коментар, е на sasas:
Цитат
Единственото, което им липсва е подкрепата или поне добро отношение от хората с предразсъдъци в обществото, лепване на етикета омърсени на жертвите, а не заклеймявайки извършителите като мръсници.
Та за мен неочаквано ще е да видим промяна в това отношение, чрез публичност  хората да преосмислят фактите и да осъзнаят истината - кой е жертва и кой заслужава презрение. И като доказателство за тази промяна да се покаже как правителството/парламента или каквото и да му се казва на тяхното управление приема/променя закон(и), с които да осигури истинска защита на жертвите и много строго и бързо производство за осъждане и наказание на насилниците, като степента на наказание сходна на това на убийците.

Филмът е кауза и именно до края ми се иска да видя нещо като в 50-та серия!!! Тези писма в Кухнята на розата трябва да бъдат прочетени на глас пред обществото!!!
Иначе ще остана с впечатлението, че простакът е непобедим!!! (За съжаление, не споделям максимата - убий простакът с мълчание - защото не работи на практика.)
Натъжават ме писанията, за това, че Берен се е представила по-слабо от Енгин. За мен не е така!!! Когато решават да правят филма, Берен е първата, с която разговарят!!!  Ако не беше Берен, нямаше никога да видим Енгин!!! Разбира се, че Енгин показва топ ниво и му свалям шапка. Надскочи летвата, която бяха вдигнали изпълнителите на мъжки роли преди него!!! Но Берен още никой не я е надскочил. По повод на връзката ѝ с Кенан, не искам дори и да мога да се намесвам, но само се моля това да не прекъсне кариерата ѝ, точно във върхов момент!!!
Приятна вечер от мен и нали си знаете:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 26 нови отговора.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 18:00 от di...va

# 536
  • NICE,FRANCE
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра    bouquet,
Благодаря за светкавичният превод,невероятни сте!
Честити празник на тези от вас,които празнуват,бъдете много много щастливи и нека близките ви хора да ви даряват със страшно много любов  bouquet

# 537
Момичета това видяхте ли го
Снимките ще продължат дълго.Кадир бей е бил лицето,което е ги е бракосъчетало..Мукаддес подвиква на Фг да настъпи Керим...Фатмагюл го настъпва,това е обичай:)
Между другото,наетият убиец от Мустафа,се представя за сервитьор..(източник: Косова, превод: Мериам)

# 538
Момичета това видяхте ли го
Снимките ще продължат дълго.Кадир бей е бил лицето,което е ги е бракосъчетало..Мукаддес подвиква на Фг да настъпи Керим...Фатмагюл го настъпва,това е обичай:)
Между другото,наетият убиец от Мустафа,се представя за сервитьор..(източник: Косова, превод: Мериам)
Благодаря за подсказката и за превода!   bouquet

# 539

Общи условия

Активация на акаунт