Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 828
  • 754
  •   1
Отговори
# 540

Нелка 123, клипът с целувките ми даде старт за нов филмов маратон  Grinning Сега ще свалям и гледам един куп романтични филми  Hug

[/b][/b]

Мушмулка , тук са сложени линкове на почти всички тези филми .., мисля , че и за вас момичета ще ви е интересно !? 

Препоръчвам Север и юг , Абатството Даунтън, Сага за Форсайтови - новата версия..!? Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637707.0

# 541
Благодаря за прекрасните пожелания.  Hug Нелка, как ме познаваш само. Дори намерих някои заглавия, които незнам как не съм прегледала, та ми даде страхотни задачки. Аз днес разбрах, че е Медена сватбата, но за Златната си тук.  Hug
За съжаление моето Мило точно днес е нощна смяна, но пък моите приятелки Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра  са помислили за мен, да не се затъжавам. Прекрасни сте момичета - страхотен подарък за празника. Hug Hug

# 542

Нелка 123, клипът с целувките ми даде старт за нов филмов маратон  Grinning Сега ще свалям и гледам един куп романтични филми  Hug

[/b][/b]
                     Мушмулка , тук са сложени линкове на почти всички тези филми .., мисля , че и за вас момичета ще ви е интересно !? 
                     Препоръчвам Север и юг , Абатството Даунтън, Сага за Форсайтови - новата версия..!? Peace
Тези трите заглавия според мен са абсолютно задължителни за всяка уважаваща себе си романтична душа. Страхотни са просто!  Flutter

# 543
  • Враца
Не знам дали откачам, ама почвам да си въобразявам и да ми се причуват разни неща. Понеже слушам филма със слушалки - при разговора преди сватбата м/у К и ФГ по телефона - заедно с музиката се чува все едно лудо биене на сърце, така се набива в ушите, че ще те проглуши и след това почти изчезва (иначе без слушалките не го чувам да звучи). newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Връщах се в предни серии на същите мелодии, но там не се чува по този начин. Дали нарочно не е направено , за да е във връзка с разговора. Ей луда работа, Сигурно вече съм  Crazy Crazy Crazy  тотално

# 544
  • София
Мерси за милите думи и пожелания на всички Hug

Гери, къз, честита годишнина. Още 100 по толкова да изкарате  bouquet

# 545

Нелка 123, клипът с целувките ми даде старт за нов филмов маратон  Grinning Сега ще свалям и гледам един куп романтични филми  Hug
Тези трите заглавия според мен са абсолютно задължителни за всяка уважаваща себе си романтична душа. Страхотни са просто!  Flutter

И понеже много уважавам романтичната душа в мен, ще гледам наред  Hug

Аз с превода стигнах до началото, че много ме разсейват. Довечера ще си гледам на спокойствие, но се насладих на 'специалното" отношение, което получава златната ни Мукадесссс. Еййй, много ми хареса. Чак квичах от удоволствие  Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 19:06 от Мушмулка

# 546
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра, благодаря ви от сърце! Невероятни сте!  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 547
Здравейте, момичета!
Щастлива съм, защото тъкмо свърших да си играя на докторки с мойта хубавица, и ето имам си преведена серия! Чудесна изненада!
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра благодаря! С хубавото се свиквало бързо, казват, но обещавам никого да не притеснявам и търпеливо да чакам за следващия преведен епизод!
Аnista защо си мислиш, че успяваме?  Joy Joy Е, шегувам се, удържаме фронта засега, аз вече свикнах, седми месец лавирам между задълженията и увлечението си, като на задълженията отделям минимум време, а на увлечението си - максимум. Харесва ми как си описала впечатленията си от филма. И аз още като започнах да гледам, отбелязах операторската работа (не че разбирам, но се хвърля в очи колко майсторски камерата следи всяко изражение на героите). Музиката е великолепна, актьорската игра ме оставя без думи, премислен сценарий...всичко е на ниво. Да следиш детайлите е истинска наслада, затова с удоволствие сериите се гледат и втори, и трети път. Тук обаче някои момичета ме изумяват, имат око и усет на детективи. Добре, че е форума, въобще не бях забелязала лампите в спалнята, плочките в кухнята, или че Керим си купува боксерки.  Simple Smile
Дива, струва ми се, че ще има положително развитие на проблема със съседите, а за писмата в Розата наистина какво ли ще измислят? Те са толкова много и заслужават силен отзвук.
Нелка, подаръкът не беше за мен, но нямах сили да пропусна целувки от романтични филми, за нищо на света! Страхотнен е клипа, и аз благодаря!
Даниела честит празник! Поддържайте огъня, бъдете щастливи!  1dating

# 548
Благодаря за превода! Пожелавам ви щастието, което ни дарявате да Ви се върне стократно, момичета!!!
Изгледах серията с превод! Какви актьори са, незнам, но докато гледах преведената серия се разплаках на същите моменти, на които и докато я гледах без превод!

# 549
  • Разград
Момичета, може ли някои да ми обясни какъв е смисъла да се поства това съобщение, защото доста от Вас го пускат.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 26 нови отговора.

Двадесет минути никой не е писал в темата и изведнъж 26 отговора, къде са тия отговори.

# 550
Сърдечна благодарност на момичетата,които ни поднесоха такава изненада!

# 551
В страницата на българските фенове на Енгин,прочетох това съобщение:

Едно съобщение от Мериам, на която много благодарим за превода на 73 еп на ФГ, както и на моргана и Александра за субтитрите:
"Здравейте дами,епизодът е готов,но това ранно приключване със субтитрите,е изключение.Поради лични празници,на част от екипа,решихме да се по измъчим и да преведем епизода,по-бързо.Но няма да е така за напред!Надявам се,че ни разбирате,ние сме омъжени жени,със семейства и задължения.Моля проявете разбиране и бъдете търпеливи.За последните серии искам да ви кажа,че когато преводът на поредната серия е готов и бъде качен,както за сваляне,така и Онлайн,аз много бързо,ще слагам линк на тази стена..Това е!
Сега се насладете на 73 епизод!Приятен ден!"

# 552
Благодаря за превода,чок!!!   Kiss

# 553
  • В Града на Липите
Изгледах серията преведена и не можах да се въздържа. Благодаря ви отново  newsm51, прекрасен превод.
Голям рев ревах на момента с даването на булката, още ми парят очите. Рахми още като си отвори устата и не млъкнах. После избухнах в смях Керим като здрависа Мука, вместо уважително да й целуне ръка.
Много хубава серия, много. Но сигурно всички сте на това мнение. Май не прочетох нито едно оплакване или забележка.
Мустафа вече не мога да го понасям. Ужасен е. Истински маниак. Ако ще гледам подли номера, предпочитам тези на Мукадес. По-изобретателна е. Пък как хубаво танцува... и как се възмущаваше, че Фатмагюл била невъзпитана  Joy
Тези двамата "стандартните" са големи сладури. Много ми харесват като двойка. Дениз е голяма палавница.
И двата разговора на Ф и К по телефона много ме развълнуваха.
След тази серия изтрих всички черни точки, дето им бях нарисувала на Е. и М.

Вале, плочките в кухнята не знам как си ги пропуснала, мен ме сразиха. Ако бях на Фатмагюл, и толкова много ме обичаше Керим, на секундата щях да му връча чука и да почва с разбиването. Но предвид това, че вероятно тя ги е избирала и много си ги харесва, няма как да стане. Със здраве да си ги ползват, няма да издребнявам.

Нелка, много благодаря за клипчето. Аз съм изгледала около 95% от филмите, но бях приятно изненадана да видя няколко пропуснати.
Мушмулке, съветвам те да почнеш със Север и Юг, има там един намусен синеочко, дето непременно трябва да се види. И после давай смело по списъка. Няма да сбъркаш.

п.п. Забравих да напиша, че текстовете на песните от къна-партито ми бяха много забавни.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 20:32 от hrissi_sz

# 554
С превода серията ме разби тотално! Голям рев. Сетих се за култовите реплики на Милена.
Перефразирам:- героите реват и аз рева, за  тях знам защо реват , ами аз защо им пригласям не знам.

Общи условия

Активация на акаунт