Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 775
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Радвам се, че вчера ви развесели колажът с младоженците Муки и Керим Simple Smile Серията бе много хубава и емоционална  Heart Eyes Смятам, че Мустафа няма да провали сватбата, защото Едже обеща в Туитър невероятни 73 и 74 еп Simple Smile

# 61
  • В Града на Липите
Убедена съм, че 74-та серия също ще е много хубава, може дори да е най-хубавата до тук. Мен ме притеснява 75-та. Като ги знам двете бели птици, едва ли ще ни оставят 6 серии спокойни и щастливи.
Но за себе си реших да не мисля и пророкувам. Каквото ми поднесат, това ще гледам, стига края да е хепи.

Забелязахте ли снощи как сълзата й капна на ръката. Какви ли мисли имаше в главата й тогава?
И защо намазаха на Керим кутрето с къна? Не знаех, че и мъжете участват в този ритуал.

# 62
  • Пловдив

Да видим рейтингът на сериала ни.  Страхотен.  

# 63
Мили момичета! Добре съм ви заварила в новата тема!  Hug Hug Hug
Виждам , че сте пометени от вълната от страхотни емоции, която ни  заля снощи.
Излишно е да казвам колоко много ми хареса серията, днес преживявам всеки един от чудесните моменти, които ни поднесоха.
Толкова щастлива двойка са ФГ и К . Не мога да им се нагледам и нарадвам.
Доживяхме това щастие - изстрадано и извоювано с много търпение, воля и най- вече много любов! Надявам се нищо повече да не го помрачава.!
Хареса ми подкрепата, която Фахредин даде на сина си. Това, като че ли, ми беше най - вълнуващо - сцените между баща и син.
Разбира се, вечерта на къната, с тази прочувствена песен , всички емоции около пазаруването,  подготовката и организирането на всички обичаи , предшестващи сватбата.
Мукадес няма да я коментирам!

Благодаря на всички момичета, които качиха преводи на някои моменти,  снимки, репортажи, интервюто с актьорите, изпълняващи ролите на Фахретин и Рахми.
Чудесни сте!  Благодаря ви!

Извинявям се, ако моя коментар е повторение на  много от вашите , но това са нещата , които са ни впечатлили и развълнували всички!

# 64
  • Пловдив
Я да се разпиша и аз в новата тема, че си дописвах старата  Grinning Марианче  newsm51   love001

diksi72 ,  подписът ти е трепач  Joy Joy Joy

Боровинче, джанъм, ти кога гледа 74 серия   Wink Hug За съжаление точно това ми се върти в главата с това червено цвете  Sad, дано не съм права  Praynig Praynig Praynig

Даника  Hug

mamaris Joy Joy newsm10, жизнено важно е да е правилен апострофа  Laughing

# 65
  • Стара Загора
Цитат
Боровинче, джанъм, ти кога гледа 74 серия
  EmbarassedАууу ами от вълнение съм объркала номера на серията,ама се поправих.Мерси Злати Hug   newsm51!

# 66
Снощи се замислих колко дълъг път извървяха Керим и Фатмагюл за да стигнат до дози момент-щастливи,освободени,обкръжени от най близкоте си хора...Хора на които могат да се доверят,които  могат да обичат...И чувството,което остана в мен бе една умора,умора от всичко което преживяха ,от негативизма на околните,от позитивизма на хората които ги подкрепяха,умора от борбата ,която водиха със себе си...Но крайния резултатa си зслужава...forever,така бих написала над входната врата на новия им дом…
Наистина живота  не се знае какво може да ти поднесе във всеки един момент и как ще се стекат обстоятелствата...
А Мустафа да изчезне,един  негативизъм по-малко в сериала,но какъв по логичен завършек на един живот в който единствената ти мисъл е отмъщение...и то на кого и за какво...И за по-голям трагизъм,може ли да умре в мига в който се ражда детето му newsm78...един безмислен живот си отива,но на негово мясти идва друг,изпълнен с надежда ...
И "шишкото" Хаджер,много хубава двойка със Сами...дано успее бъдещата майка да преодолее разочарованието и емоционалната си болка от мъжете в своя живот и погледне момчето с други очи,че какъвто чооок мерак има... ooooh!

ПП:Пропуснала съм момента с показването на новия  им дом на Дениз,в коя част мога да го глeдам?

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 11:37 от Slawena

# 67
http://www.youtube.com/watch?v=s8-gVsZgLRw&feature=youtu.be

музиката е страхотна.Просто всичко до сега като музикален съпровод е много умело подбрано и вълнуващо.

За червеното цвете не си мислете лоши неща-то и на Мерием беше такова.

# 68
  • Стара Загора
Славенка,ето линка към първа част в ютуб от 41 мин.Дениз,Мерием и Фатмагюл влизат в новата къща!
http://www.youtube.com/watch?v=_5ZR9rnlQr8
  noritka1 на същото мнение съм за музиката-всяка сцена си има точна подходяща мелодия и тя засилва емоцията!

# 69
borovinka123  bouquet

# 70
Добрютро, Мацунелки!   bouquet
Славенка, буйрум, ей тука некъде е в началото - http://www.youtube.com/watch?v=_5ZR9rnlQr8&feature=g-all-u
Не съм се освестила още и немога да кажа много за серията, пък и много неща се казаха, имаме нужда от превод.

# 71
zlatinag благодаря HugТук много ми хареса Мукадеса-Простакеса как подскочи и почна да се кълчи Laughing

# 72
Славенка, много ми хареса това FOREVER.  Heart Eyes

# 73
zlatinag благодаря HugТук много ми хареса Мукадеса-Простакеса как подскочи и почна да се кълчи Laughing

Нали реши да надиграва Джени,че Муки има какво да тръска а австралийката сухар отвред ,ето и ритъма на танца на Мукадес /ц*ца наляво,чупка на кръста в дясно,друс-друс,ц*ца в дясно,чупка в ляво.друс-друс.../ newsm68

# 74
Има една приказка-Боже,пази ме от приятели,от враговете мога и сам да се пазя!

Враговете ги знаем кои са и всички взимат предпазни мерки,но мен ме притеснява-Мукито да не ги надроби някакви -с тая нейна завист и злоба.

Гардероба на Ф и К е малък-там няма да може да се скрие,но под леглото може!!!

Общи условия

Активация на акаунт