Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 881
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • В Града на Липите
Цитат
Ауу,Хриси докъде я докарахме  словесните излияния на Муки да убият Мустафа ,инсулт ли е получил 

Не, Славенка.
Края на трейлъра ми е отворен. Не се знае как ще свърши сцената, пък и ми е забранено да издавам. Просто в същия момент Мустафа смучеше бонбон карамел Му и му влезе в кривото гърло.

# 136
  • Пловдив
Черна Котка Бял Котарак, съвсем на място е поста на  mamaris  Peace Другата съфорумка не за първи път си позволява да влиза и да отправя забележки за правописни грешки . Питам се в качеството си на каква  аджеба  newsm78 Никоя от нас не е на изпит по бълг. език, нито пък е  казано, че в темата могат да пишат само филолози  Naughty А грешки е допускала всяка една от нас, кога от невнимание, кога от незнание , а понякога си го правим умишлено, за развлечение  И какво от това ?!!! На който му боде очите, има лесно - просто не чете  Peace

Златина, права си, разбира се! Всеки може да си пише както си поиска - с грешки, или без. Както и всеки, койтото иска, може да се дразни от бездарието, неграмотността и глупостта - съответно да ги критикува.
В качеството си на каква, чудиш се, го правя аз? Уважаема, както и преди ти бях споменала - обяснение не дължа на никого. Аз питам ли те ти защо се чудиш?
И да те цитирам, ако позволиш - който не иска да ме чете - има лесно - просто не чете

Евет, джанъм, но това ще го правиш в темите по правопис  Peace Тук не става! Тук можеш да си пишеш за Фатма и Керим колко ти харесват или не, а не дали ти харесва как пиша аз  Naughty

# 137
Хриси в  този момент е почти задължително да си представиш онази емотиконка дето се превива от смях и дето се убивам да я търся ама не я намирам-ето така се смея на трейлър-мрейлъра.Още веднъж благодаря ти за настроението ,което ми носиш Hug  bouquet Two Hearts newsm74

# 138
  • София
 wavey
Тепърва ще ви чета,защото видях много интересни мнения,които не бива да чета набързо.
Сега,след като поразмислих малко от снощи насам, мисля си и вярвам,че нищо няма да се случи с този наемен убиец.Видяхте ли го, как погледна?Някак стреснат беше,от многото хора ли,от вида на щастливите младоженци ли,като че се позамисли нещо newsm78.
Много емоции имаше снощи в целия епизод.Беше прекрасен!
Попадна ми някъде из темата една лентичка с кючека на Мукадес.Така съм се смяла снощи на тоя момент и сега като го видя отново избухвам в смях  Joy Joy Joy.Велика тая Мука,ей!
Връщам се назад да ви чета дълго и обстойно! Hug

п.п.Благодаря на dani_ka за поредното преведено интервю   bouquet  bouquet  bouquet !
Благодаря и на Моргана за преведения край на епизода   bouquet  bouquet  bouquet !След като го изгледах всички емоции ме завладяха наново!

# 139
# 140
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Черна Котка Бял Котарак
Вмъкни Цитат
Пак изгледах финала на серията и пак ми направи впечатление контраста/ който аз само си отразявам/ - галещите се ръце на Ф и К и ръцете на самотния и унищожен от сами я себе си Мустафа. Много много силна сцена, за мен!
[/b]
  Да мн.силна сцена и за мен! И аз отбелязах по-напред в коментара си,че дори рунтавите ръце на Мф не ми нарушиха гледката  и тръпката от преплетените ръце на Керим и Фатмагюл.Те Едже и Мелек обичат сравненията,но  този път беше с някакъв друг смисъл,както казваш ти -Фатмагюл намери щастието и вече е свободна от миналото,а Мф се самоунищожи!
 Фрийспирит Hug,и аз натам ги усещам нещата за Ердоан-само той сега осъзнава какви ги надроби и докъде стигна и единственото правилно решение ще бъде да предаде Мюнир и Решат-с един удар два заека-отмъщение за баща си и ще помогне да възтържествува правдата!
За Мукадес-мн.ме е яд на нея,но като я видях как се развихри на дансинга и се пукам от смях(и все на Дикси подписа гледам)-първо си прибърса деколтето,после заметна буйни(мазни )коси,плясна с ръце и айдаа на сцената ,разкърши бюста,който едвам не изскочи ,а как само с ханша правеше едни врътки,имах чувството,че се опитва да избута Джени от дансинга Laughing Laughing Laughing!
Аз докато сколасам да напиша ooooh!вие изписахте сума отговори,кой знае вече какво обсъждате...  Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 14:36 от borovinka123

# 141

Не, Славенка.
Края на трейлъра ми е отворен. Не се знае как ще свърши сцената, пък и ми е забранено да издавам. Просто в същия момент Мустафа смучеше бонбон карамел Му и му влезе в кривото гърло.

Joy Joy Joy hahaha Хриси,откъде се сети пък за тези бонбони  Joy
задавил се е,къде е сега Али Красивия да му помогне ,дишане уста в уста /дано си е мил зъбите скоро и не е ял от чесновата паста на Селим Черпака/ Sick

# 142
  • Разград

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 14:36 от vania_e

# 143
  • София
Хриси,трейлърчето ти ме развесели още повече,колкото и да ми се иска да бъде #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мустафа,мисля че заслужава точно такъв край-да се гътне от писмото на Мукито Hug Hug Joy Joy Joy Joy

# 144
Черна Котка Бял Котарак, съвсем на място е поста на  mamaris  Peace Другата съфорумка не за първи път си позволява да влиза и да отправя забележки за правописни грешки . Питам се в качеството си на каква  аджеба  newsm78 Никоя от нас не е на изпит по бълг. език, нито пък е  казано, че в темата могат да пишат само филолози  Naughty А грешки е допускала всяка една от нас, кога от невнимание, кога от незнание , а понякога си го правим умишлено, за развлечение  И какво от това ?!!! На който му боде очите, има лесно - просто не чете  Peace

Златина, права си, разбира се! Всеки може да си пише както си поиска - с грешки, или без. Както и всеки, койтото иска, може да се дразни от бездарието, неграмотността и глупостта - съответно да ги критикува.
В качеството си на каква, чудиш се, го правя аз? Уважаема, както и преди ти бях споменала - обяснение не дължа на никого. Аз питам ли те ти защо се чудиш?
И да те цитирам, ако позволиш - който не иска да ме чете - има лесно - просто не чете

Евет, джанъм, но това ще го правиш в темите по правопис  Peace Тук не става! Тук можеш да си пишеш за Фатма и Керим колко ти харесват или не, а не дали ти харесва как пиша аз  Naughty
Абсолютно съм съгласна с теб,Златинаг!
Не е тук мястото да се говори за правопис! Naughty

# 145
  • Бургас

А на някой да му направи впечатление,че не само Фатмагюл си купуваше бельо?  Blushааааааааааа не видяхте черните боксерки нали ,а сега пак вижте клипчето Embarassed

# 146
  • София
Новата мелодия на Тойгар от края на серията е невероятна,но започва вече да ми действа носталгично.Звучи ми като край на сериала  Cry!...Който е неизбежен!

# 147
  • plovdiv
Е то и аз съм фен на Енгин .
Пък Берен за мен е хубава,ама нещо Фатмагюл има моменти дето ме дразни.В на4алото беше толкова навита на Мустафа-преди изнасилването.После пък толкова злоба изля.Сега като гледам и по Бтв направо жал ми става за Керим.И на къната изведнъж толкова кръшни танци  #Crazy #Crazy #CrazyАма добре 4е Керим е толкова нежен и премерен .Мнооооого ми харесва-а за ръцете му -умирам  
Kissing Heart
Много хубави бяха,но за мен роклята и при4еската от промото за втори сезон бяха по-добри,а пък и емоциите на Фатма ми бяха малко пресилени.
А ина4е Керим и Фахретин бяха просто 4удесни .,дори и без превод пак сега това е оше по-ясно  bouquet

# 148
  • В Града на Липите
За пръв път нямам никакво търпение за превода. Направо ми иде сама да преведа епизода, обаче резултата ще е катастрофален, защото знам около 10 думи.  ooooh!

Ердо не го знам дали ще се предаде. Аз снощи не го съжалих, даже втория път като гледах епизода, неговата сцена я прескочих. Беше се отдал на самосъжаления. Напълно заслужава това, каето му се случва. Не знам за останалите но в онази нощ, той ми се стори май единствения осъзнаващ наистина какво прави. Той беше тартора, лидера и най-големия виновник. Поне за мен.
Аз по принцип съм склонна да оправдая поведението по-скоро на нискоинтелигентните хора, но не и на такива като него. Скоро гледах 19-ти епизод, и още ми е пред очите мазната му физиономия докато споделяше с Вурал, новите си впечатления за Фатмагюл.
Селим съвсем скоро няма да издържи и мисля, че ще се предаде, защото котката ще се осъзнае и другия път ще го одере.

Не знам за вас, но аз останах с едно малко особено чувство. Тати Фахретин и Рахми сякаш леко ми изместиха центъра в този епизод. Техните сцени ми бяха най-силни. Няма да забравя как Мурат стисна ръката на баща си да му даде кураж. Надявам се следващата серия младоженците да са най-важните.
То малко моето прозвуча като оплакване, а не исках да се получи така. Сцените бяха много силни, и много ми харесаха.
Най-вече, се надявам да не ни покажат как Мустафа се гърчи на пода, докато младоженците проверяват качеството на новия матрак.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 14:50 от hrissi_sz

# 149
Подсказка:

Преди седмици получихме информация, че Мустафа ще умре, а по-късно - че той все още няма да умре. И ние като вас се объркахме. Според най-новата ни информация нищо няма да се случи на Керим. Не в 74 еп., но до края на сериала Мустафа ще умре в затвора. Ще видим и съдбите на Ердоан и Селим.

Общи условия

Активация на акаунт