Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 847
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • Разград

Скрит текст:
Fatmagül'ün düğünü sosyal medyayı salladı
Başrollerini Beren Saat ve Engin akyürek'in paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne muhteşem bir bölümle ekranlardaydı.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde;

Evdeki tatlı telaş Fatmagül ve Kerim'e yaşadıkları tüm olumsuzlukları unutturdu.    

Her şeyin adetlere uygun olarak yaşanmasını isteyen çift kına gecesi için alışverişe çıktı.

Düğün gecesinin kendileri için büyük bir sınav olduğunun farkına varan ikili çözümü DR. Nezihe ile konuşmakta buldu.

Telefon konuşması beklediği gibi geçmeyen Mustafa, Kerim ve Fatmagül'ün mutluluğuna engel olmak için yeni planlarını uygulamaya başladı.

Mustafa'nın amacını fark eden Asu, son anda Fahrettin ve Kadir'e ulaşarak büyük bir tehlikenin önüne geçti.

Dizinin final sahnesinde ise,

Aylardır düğün gününü bekleyen Fatmagül ve Kerim el ele davetlilerin huzuruna çıktı.

Dizi izleyicilerinin merakla beklediği sahne sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.  

İşte o yorumlardan bazıları...

Çok güzel bir bölümdü kına gecesi düğün harikaydı... (Duygu M.)  

Sabrın sonu selamettir, Engin de gelmiş geçmiş en yakışıklı damattır... (Sevgi S.)

Herşeyiyle harikaydı, ne söylenebilir ki... (Filiz B.)

Sanki Engin'le ben evleniyordum. Heyecandan yüreğim çıktı yerinden (Nilgün İ.)

Onlar gibi bizde hakettik bu bölümleri... (Şenay Uzun K.)

Ben de evlenmek istedim, evlilik heyecanı ne güzel şeymiş bee (Ayla Ş.)

Damattan başka bir şey görmedim ( Özlem E.)

Kendi düğünümmüş gibi heyecan yaptım, bir de gözümü kapatıp kendimi Fatmagül'ün yerine koydum... tamam! (Elif Ç.)

Dizi bahane, Engin şahane... Mucizem, efsanem, imkansızım, hissettiği her duyguyu iliğime kadar hissettiren adam... Diziyi izlemem sebebim, gerisi yalan... (Aygün A.)

Kerim en güzel damat, Fatmagül en güzel gelin oldu. Sanki kendi oğlum/kardeşim evlenmiş gibi mutlu oldum. Birbirlerine çok yakıştılar. Maşallah (Ayşegül G.)

Çok güzel bir bölümdü, hala heyecanım bitmedi! Kaç defa seyredeceğim bilmiyorum... (Asal A.)

Tek cümle: gerçek hayatta bile kimse bu kadar aşk dolu bakamaz (Gamze Ç.)

http://www.yurtgazetesi.com.tr/magazin/fatmagulun-dugunu-sosyal- … lladi-h11330.html

# 376
  • софия
 Дани - моето мнение е, че тези произведения не стават за филми!

съвсем различно от темите в момента, ама някой ще разпознае ли това:
Скрит текст:
"леля седеше в креслото, което и стоеше така, сякаш този сезон креслата се носеха въз тесни в бедрата....".... Joy Joy Joy
цитата не е точен а по памет

# 377
  • София
Аз още завчера заговорих за Гордост и предразсъдъци,този филм от 1995 год ми е най-любим,качен ми е на лаптопа и си го въртя от време на време.......колко пъти съм била вътре във филма ,аз си знам,ах,този Дарси!!! txtloves txtloves txtloves txtloves Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 378
  • Разград

# 379
  • София
Момичета,аз ви казвам "Лека нощ"  smile3524!
 Hug Hug Hug

# 380
  Добър вечер, момичета!  Hug

Вие всичко сте изписали, няма какво да повтарям и аз  Wink  Страхотни постове и анализи Peace Вече виждаме едни влюбени, млади и щастливи хора, които заслужиха дори повече от това!  Heart Eyes
Тъкмо се чудех с какво ще ни занимават, ако гътнат мусти, но то пък остава муки. Ясно е, че няма да ги раздели - би било доста плоско от страна на сценаристите  Joy  Но да ни трови нервите и да ни вгорчи на нас радостта, че Керим и Фатмагюл са заедно - може.  #2gunfire  Когато я хванат, обаче ще си е изпросила не в селото да я върнат, ами не знам. Добре, че Кадир и Аблата я следят изкъсо.
     Цяла серия сватба... Големи танци ще падат   hahaha  Сигурно другата серия ще свърши как се прибират у дома и отиде до 17 Май да си гризем ноктите  newsm78

п.п Още веднъж, благодаря за всичко! Още веднъж - този епизод всички играха брилянтно, а за целувката, мисля че това беше целенасочено и беше все едно открадната  Wink А сюжета е такъв, че целувки от типа на онези, които сме виждали в ЗП не се вписват тук за тези персонажи. Въпреки това онази на плажа си беше както си трябва и добре го видяхме. Гаджетата им нямат нищо общо тук, това е работа и добре го знаят. И двамата, за Берен със сигурност са имали гаджета докато са снимали и другите си филми, а не са имали проблеми  Wink  лично мнение  Peace

Лека и спокойна вечер  Hug    bouquet     Heart Eyes

# 381
  • между морето и небето
 Hug,
Здравейте по малките часове!

Изчетох всички коментари, моите ми се струват излишни. Не че няма какво да кажа, но еуфорията е много голяма.

А подсказката за цяла серия с танци си е направо като по приказките " три дена яли, пили и се веселили", та до 17.05. както сте го изчислили.

Не знам какво очаквате в оставащите серии, но аз продължавам да се надявам да видя една по различна Фатма. Добре -  влюбена, щастлива, борбена - харесва ми, но като то че ли у мен остава усещането, че нещо ми липсва. Или на Берен на моменти и се изплъзва ролята. Имам различно мнение от общоприетото за някои от героите. Понякога ми се струват почти нереални, и леко ме дразнят. Но ще изчакам края на сериала. Пиша по нощите, защото знам, че по това време не се четат постовете и така няма да се окъпя в домати.

Лека нощ и сладки сънища!

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 02:23 от Gabie

# 382
# 383
Аааа, Габи, четем, четем.  Laughing Hug Къде прочете такива подсказки или аз нещо съм пропуснала? newsm78

# 384
  • между морето и небето
 kurkuma  Wink, виж пост  #364 от предната страница. Текстът е написан на латиница.
Приятна вечер!

# 385
  • Разград

http://www.bilgiyasam.com/haber_detay.asp?haberID=1610

Керим и баща му ще танцуват на традиционната фолклорна турска музика ... "Harmandali",  Фатмагюл и Рахме - турски танц, наречен "Halay".
Това са песните на които ще се играе "Zeytinyagli Yiyemem" и "Cemilem"

http://www.youtube.com/watch?v=QiRWpPO8nAk - Anadolu folklör (Cemilem)

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 03:21 от vania_e

# 386
Hug,
Здравейте по малките часове!

Изчетох всички коментари, моите ми се струват излишни. Не че няма какво да кажа, но еуфорията е много голяма.

А подсказката за цяла серия с танци си е направо като по приказките " три дена яли, пили и се веселили", та до 17.05. както сте го изчислили.

Не знам какво очаквате в оставащите серии, но аз продължавам да се надявам да видя една по различна Фатма. Добре -  влюбена, щастлива, борбена - харесва ми, но като то че ли у мен остава усещането, че нещо ми липсва. Или на Берен на моменти и се изплъзва ролята. Имам различно мнение от общоприетото за някои от героите. Понякога ми се струват почти нереални, и леко ме дразнят. Но ще изчакам края на сериала. Пиша по нощите, защото знам, че по това време не се четат постовете и така няма да се окъпя в домати.

Лека нощ и сладки сънища!

И двамата май много се страхуват- никога не са били по-дълго заедно. Не знам имат ли общи теми и интереси ...и изобщо... досега просто имаха общи врагове, откраднати мигове, но битието е нещо друго. К и Ф имат още доста проблеми за разрешаване- макар, че проблемите вече са на друга плоскост.

Да видим как са го замислили сценаристките.  

Всъщност до последните две серии Берен Саат ми се струваше малко нереална. Сега мина в друга плоскост и отчасти заприлича на героинята си от  Забранения плод.

Енгин Акюрек отначало докрай е уникален в играта  си. Понякога имам чувството, че тази роля е писана лично за него.

Може някой вече да е цитирал :
Подсказки и резюме за 74 еп на Фатмагюл
от Engin Akyurek Bulgarian Fans на 4 май 2012 г. в 17:27 ·

ENGIN AKYUREK HAYRAN SAYFASI:

1) Меджхул казва: Ах Мустафа, ах, накрая погуби себе си...В този живот, който търси - намира, които пъшка - умира.

2) Сватбата започва много хубаво, хубаво и продължава. Пожелаваме и да свърши хубаво. Въпреки Мустафа. Мустафа да не постигне целта си. Няма да я постигне... Много големи страдания очакват Mустафа и останалиtе през следващите дни. Mоже би не в този еп., но ще видим края на Мустафа, казва Меджхул.

3) Преди седмици получихме информация, че Мустафа ще умре, а по-късно - че той все още няма да умре. И ние като вас се объркахме. Според най-новата ни информация нищо няма да се случи на Керим. Не в 74 еп., но до края на сериала Мустафа ще умре в затвора. Ще видим и съдбите на Ердоан и Селим.

4) Меджхул казва: Engin Ekyurek Hayran sayfasi не разбра ли какво каза Меджхул? Мустафа умира в 74 еп., казва Меджхул. Докато се опитва да избяга, ще бъде ранен и ще почине. Ето свърши, оттървахме се.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 03:33 от Светозара

# 387
# 388

Денят се познавал от сутринта - при мен утрото е прекрасно - свежо и зелено, засега само се чуват птичите песни !
Желая ви хубав и изпълнен с положителни емоции почивен ден ! 

Керим и баща му ще танцуват на традиционната фолклорна турска музика ... "Harmandali",  Фатмагюл и Рахме - турски танц, наречен "Halay".
Това са песните на които ще се играе "Zeytinyagli Yiyemem" и "Cemilem"
http://www.youtube.com/watch?v=QiRWpPO8nAk - Anadolu folklör (Cemilem)

Това не е ли песента от Къна -партито ? Явно е доста популярна и при другите ни съседи. Попаднах на това изпълнение.
Скрит текст:

# 389
  • Пловдив

Добро утро на всички от Керим и Фатмагюл. Нека съботният ден започне с усмивка и да имаме нови снимки и подсказки за 74 епизод.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт