Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 813
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Все ми се струва, че в характера на самата Берен има нещичко от героинята и в "Забранения плод". Но сигурно аз съм несправедлива към нея, защото определено съм пристрастна към Енгин.

# 451
  • софия
Герчо

Даниелка-
Честит празник момичета!
нека любовта е винаги с вас!

# 452
  • В Града на Липите
Може пък Берен да не е негов тип  newsm78
Струват ми се доста различни, като характери и интереси от това, което съм чела.
Да са живи и здрави и да ни радват дълго време с таланта си и с много нови проекти.

Вале, съгласна съм с теб за страстната натура. Доста е експанзивен и страстен и според мен.
Реакциите му в определени ситуации го показват доста ясно.

diziler   bouquet, благодаря за превода.

# 453
Относно сватбата, искам много танци, много ми харесаха как се веселят и са щастливи.
Брачната нощ-  Видях, че Керим си купува пижама, но се надявам тази пижама да е за по-нататък и да си остане в някое чекмедже. . Никакви пижами въпросната вечер, искам Керим гол до кръста , не е като да не се е разхождал така и преди в сериала. Фатма си купуваше нощница, която сигурно ще облече въпросната вечер. Много искам Фатма да съблече ризата на Керим, а не той сам. Така ще покажат един вид опознаването им в един друг аспект и как двамата правят стъпки това са се случи. Иначе не искам нпкакви хард изпулнения, просто много нежност, докосвания и целувки. А и не смптам. Че Керим е страстна натура за разлика от Мустафа Булут в Облака. Ноо искам Енгин без тениски и пижами да му се порадваме малко и ние.
 Crazy Party Heart Eyes

Извинявай, не мога да се съглася с теб. Керим е страстен! Досега имаше много причини да сдържа страстта си, но не значи, че не е страстна натура!
Права си, старстен беше в началото, дано и сега се върне това нещо. Аз също искам да видя страстен Керим, дано да се случи и да ни го покажат. Ако покажат малко от страстта при Мустафа Булут, смятайте, че всички ще сме много доволни.  Simple Smile Simple Smile

# 454
# 455
някои може ли да ми каже как се казва музиката на която са с дайретата и на кого е благодаря предварително

# 456

diziler   bouquet, благодаря за превода.

е, то е само за подгрявка. Цялата серия си я превеждат други хора

# 457
Също сега се замислих. При заснемането на на целувки и по-интимни моменти. Понпкога се правят поне по няколко дубъла, от различни ъгли и тн. Та и двамата са професионалисти, това е работа и тези неща са ясни. Но и те са хора и съм убедена, че примерно на Енгин са му приятни тези сцени за заснемане. И няма да е единствения, много актьори са го казвали, а и все пак са мъже, ясни са.  Simple Smile
Така, че има и доза удоволствие в цялата работа, освен професионализъм.
За Берен не съм убедена, но за Енгин съм сигурна.  Simple Smile

# 458
Много ми се иска да споделя моите мисли за Човеците Берен и Енгин и дали между тях има връзка
 и химия.
Тук според мен разковничето се крие дълбоко в моралните ценности на всеки един от тях.

Кое ме доведе до тази мисъл? Това са снимките, които бяха публикувани на Берен с майка й и баба й. Те изглеждаха много съвременно, като европейки с аристократично излъчване.
Енгин го видях на снимка, публикувана тук във форума с майка си, която беше забрадена.
Моята мисъл е свързана точно с това, че те са възпитани в различна семейна среда, която влияе в техният партньорски избор. Този морал на тяхното възпитание ги разминава като двойка в живота.

Между Енгин и Берен има дълбока човешка връзка. Тяхното познанство е от ранните им младини, когато са се харесали от формата  "Звездите на Турция". Тогава са се оценили и като характери и като емоция и  като приятелчета. Сигурна съм, че са преживяли и нещо романтично, което е приключило, защото са много  различни в следствие на възпитанието от семейната среда.
Но това не им пречи да се обичат. Точно тази човешка любов ги кара да изиграят така добре ролите си във филма. Имах и подозрения, че си отправят чрез ролите си и послания един към друг.
Между тях има много неизяснени въпроси. Дали ще си ги изяснят зависи само от тях. Но надали!
Така като гледам в нета се представя, че връзката на Берен с певеца се затвърждава, та не звам.
Този филм е бил голямо изпитание за тях и техните отношения. Струва ми се, че Енгин е спрял себе си.
Сещам се отново за снимката и забрадената му майка и си мисля, че баба му примерно може да е била напълно забулена. Забулените жени единствено само с поглед говорят и този  поглед показва много и страст и любов и укор и жал и всички чувства изразени само чрез поглед.
Енгин е свикнал да общува чрез лицеизраз и жестове  и да казва много с жестове. Това съчетано с красив глас, добра външност и благ характер  е истински магнетизъм, който го изстреля във филмовите висини. И ние усетихме този вулкан от талант на явлението ЕНГИН.

Дано не ви досаждам с моите " прозрения"

# 459
  • София
Любопитният Керим:

# 460
Това виждали ли сме го:

Скрит текст:

Енгин пак е издухал конкуренцията

Това май не сме го виждали....за Енгин е ясно- той води тази година всички класации, но Сонгюл Йоден да води тази година при жените не съм срещала.. newsm78 newsm78

Малчева , благодаря за инфото за сватбите! Беше ми интересно!

Дизилер,   bouquet  bouquet за превода!

Мили момичета, още веднъж благодаря на всички за поздравите и милите думи! Накарахте ме да се почувствам страхотно!
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 461
между другото моля ви ако може да качите всички песни от къната на Фатмагюл благодаря ви много

# 462
# 463
Това виждали ли сме го:

Скрит текст:

Енгин пак е издухал конкуренцията
Да, аз гласувам всеки ден - сутрин, обед и вечер. А също и за най-добра актриса, най-добър сериал и най - добри второстепенни. За жалост моите фаворити не са първи.

Да, аз гл

# 464
  • София
Моля, който знае линковете за това гласуване, да ги публикува.

Общи условия

Активация на акаунт