Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 816
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Ваня,страхотен фотограф си!   bouquet  bouquet

# 496
# 497
И понеже сме на тама сватби, танци и талантливи мъже,а аз както някои се досетиха ,съм фен на класиката,ето нещо в този дух:

Ох , че чаровен и даровит цигулар ...!!!  Ушите ми слушат , но очите ми се наслаждаваха на него...Не харесвам руси мъже , но този е сладур от всякъде... И дрескодът му - дънки и сако на концерт...!? Wink

# 498
  • Враца
Стигам до заключението, че само аз не харесвам Гордост и предразсъдъци. Филмът не съм гледала, но предвид, че и книгата не ми харесва представям си. Чакам си доматите, но наистина на мен тази книга ми беше много бозава, аз ли я прочетох в погрешен период какво стана, не знам  newsm78

Опитай тогава в обратен  ред - първо филма, после книгата. Препоръчвам ти този:
  „Гордост и предразсъдъци“ (ВВС, 1995) с участието на Дженифър Или и Колин Фърт; - той  ми допада най-много.
Изгледай го - няма да сбъркаш!  

# 499
Не знам за кой път ще се повторя, но пак гледах финала на серията. Този път друго отразих - очите. Празният стъклен поглед на Мф и искрящите, пълни с любов очи на Ф и К, гледащи се един друг. И пак настръхнах. Този сериал и ма патагонски да го гледам пак такова вълнение ще ме обвзема!
Извинете ме за лиричното отклонение, но трябва да го споделя.
Относно пръстите на К. За разлика от Малчева не намирам никакъв скрит подтекст. Само много нежност, много!

# 500
  • Разград

# 501
Може пък Берен да не е негов тип  newsm78
Струват ми се доста различни, като характери и интереси от това, което съм чела.
Да са живи и здрави и да ни радват дълго време с таланта си и с много нови проекти.

Вале, съгласна съм с теб за страстната натура. Доста е експанзивен и страстен и според мен.
Реакциите му в определени ситуации го показват доста ясно.

diziler   bouquet, благодаря за превода.

Енгин е везна .., смятам , че е интровертен тип....Просто с ролите си пресъздава това , което не може да бъде в живота...Скоро гледах Ники Илиев в предаването "Търси се"... Той е роден два дена преди Енгин в същата година ... Бях много учудена , че това красиво момче не е Казанова в живота и също бил интровертен...Когато изпадал в тези си състояния не отварял вратата дори на майка си и баща си... Не забелязвате ли , на снимките извън кадър , че Енгин е винаги сам  с вестник в ръка... Но и друго добавям .., много са умни мъжете , родени в тази декада и добрички - личен опит ...

Хриси , не ти опонирам , просто си разсъждавам... Всички тук си правим догадки за характера му , но най-добре ща кажат приятелите му .., но за съжаление в Турция нямат такова предаване като в България - "Търси се"...

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 15:56 от nelka123

# 502

Според мен Берен харесва светли мъже, а Енгин е доста мургав. Но според мен тя не е оценила доста от качеставата му като мъж. И аз й се чудя. А Кенан не ми харесва, много е безличен, той просто бледнее пред харизмата на Енгин.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Берен не знае какво губи.  Laughing

Четирима от приятелите и са тъмни и черни - Ефе , Бюлент, режисьора и сега Кенан...Само фотографа беше светъл...

# 503
Аз на принципа всяко гърне мерудия да си кажа.Според мен, филмите на BBC са по-забавни от литературните си първоизточници,когато говорим за английска класическа литература.Но все пак на мен много ми харесва и версията от 2005 год.,макар че не съм фен на Кийра Найтли,но пък Матю Макфадиън е невероятен Дарси,а Доналд Съдърланд е убийствен мистър Бенет.Аз май гледам само филми,в които ми харесват мъжете... Joy
Ето че и анкетите го доказват - интереса към филма се дължи на Енгин Акюрек.Значи не съм чак толкова луда! Wink

# 504
Стигам до заключението, че само аз не харесвам Гордост и предразсъдъци. Филмът не съм гледала, но предвид, че и книгата не ми харесва представям си. Чакам си доматите, но наистина на мен тази книга ми беше много бозава, аз ли я прочетох в погрешен период какво стана, не знам  newsm78

Опитай тогава в обратен  ред - първо филма, после книгата. Препоръчвам ти този:
  „Гордост и предразсъдъци“ (ВВС, 1995) с участието на Дженифър Или и Колин Фърт; - той  ми допада най-много.
Изгледай го - няма да сбъркаш!  

Ок. Ще го направя, може да придобия друг поглед за нещата Simple Smile

# 505
  • Стара Загора
colorblind,Мариана,благодаря за преведената сцена!
Толкова е покъртителна и въздействаща,че  оставам без думи ....
diziler,благодаря за  превода на първата част от епизода!
Ваня,на теб благодаря за линковете към анкетите!
За главна женска и мъжка роля си гласувах за Берен Саат и Енгин Акюрек разбира се!!!
За поддържащи женска и мъжка роля гласувах за Есра Дерманджиоглу и Бюлент Сейран.
Малчева,супер е репортажа ти!Просто си я представих как е увиснала с глава надолу Муката Laughing.Е това е ,нашата патронка вече си има къна парти и сватба и хотел с джакузи,а дано се кротне  Grinning.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 15:32 от borovinka123

# 506
Моля, който знае линковете за това гласуване, да ги публикува.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75824/33/ - Номинации за телевизионен сериал през 2012 г.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75816/40/  - Номинации за най-добра актриса през 2012 г.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75818/26/ - Номинации за най-добър актьор през 2012 г.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75822/52/ - Номинации за най - добра поддържаща женска роля през 2012 г.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75820/22/ - Номинации за най-добър актьор в поддържаща роля  през 2012 г.

Резултати от анкетата ще бъдат обявени на 1 юни 2012 г. в 23.00 часа.

Благодаря много !!! Hug
               Ваня , ти си като енциклопедия !?

Гласувайте - Есра е на второ място , а Каан Ташанер на първо за поддържаща роля... Аз си гласувах за Бюлент - Рахми.., разбира се и за Енгин и Берен...

# 507
Не мога да се стърпя и да не поздравя всички присъстващи с нещо талантливо и забавно (съжалявам,ако ви дразня,защото тук сте фенове на турската музика,но на мен тя не ми е слабост Embarassed)

# 508
Каква е вината на Фатмагюл Епизод: 73 български субтитри - http://data-bg.org/details.php?id=29508

# 509
  • Стара Загора
dani_pop Hug страхотно е това соло изпълнение ,както и предният клип с концертното изпълнение на"Унгарски танц номер 5",мн.зареждащ и весел!
Аз съм фен на хубавата музика българска и чужда и на различни стилове!

Общи условия

Активация на акаунт