Хелп: когато младоженците предпочитат пари пред подарък

• 73 680
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 080
Lucy,голяма смелост си проявила  bouquet

# 1 081

Интересно така ли ще мислиш, ако твоето момче е кандидат - младоженецът?!
Още повече, че той няма вина за закъснялото й просветление.

# 1 082

Интересно така ли ще мислиш, ако твоето момче е кандидат - младоженецът?!
Още повече, че той няма вина за закъснялото й просветление.

Абсолютно,Дори и бих целунала краката,че не е сключила обречен брак.
О кумова срама да направим сватбата,пък после.....
Виж ако дъщерята го спретне това.....по трудно ще го преглътна.

# 1 083
Евала,Луси,евала!Наистина не всеки би имал тази смелост!А как се стигна дотам и най-ве4е,как реагира родата?

# 1 084
  • София
Луси, нямаше ли достатъчно време преди сватбата да изясниш чувствата си?  Rolling Eyes
Аз не бих ти казала чак евала, но добре си направила, че си постъпила що-годе коректно към бившия ти. Па макар и с цената на унижение.

# 1 085
Луси, нямаше ли достатъчно време преди сватбата да изясниш чувствата си?  Rolling Eyes

И аз бих задала такъв въпрос, защото ми е странно, че такова решение може да се вземе внезапно.

# 1 086

И аз бих задала такъв въпрос, защото ми е странно, че такова решение може да се вземе внезапно.

И аз така ги мисля нещата... Това да доведеш някой до навечерието на сватба, да натовариш най-близките ви - родителите с подобно решение и после да си духнеш под опашката - ма извинете меко казано ми е непонятно. Не мога да си представя, че някой си изяснява чувствата към даден човек вечерта преди сватбата им, а сигурно гласното решение се взима тогава за повече драматизъм, за що ли?  Tired ooooh!

# 1 087
Не бих съдила толкова категорично. Живота е непредвидим и понякога ни поставя в много непредвидими и интересни ситуации.

# 1 088
  • София
Никой никого не съди. Просто за някои от нас подобно поведение е непонятно и странно, а също и повдигащо доста въпроси.

# 1 089
  • Vienna
НямаШе роднини в цялата работа... Ако това ви успокоява. ИмаШе само него, мен и 2-3 приятели. И той не беше мом4е...

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 12:00 от Lucy

# 1 090
  • София
А, нас какво да ни успокоява, не сме били ние на мястото на момчето.
Чудно ми е и на мен как така сутринта искаш да прекараш целия си живот с някой, вечерта вече искаш да е с друг.

# 1 091
  • София
Чудно ми е и на мен как така сутринта искаш да прекараш целия си живот с някой, вечерта вече искаш да е с друг.
Бърди, това, че ние не го можем, не означава, че при други не се получава.  Laughing

# 1 092

Е, сигурно не е било от сутринта до вечерта колебанието. Веройтно се е гърчила объркана, с чувство за вина и незнание какво да прави доста дълго време. В крайна сметка, и за двамата е добре, че все пак се е решила. От друга страна, така, в последния момент... гадно е.

# 1 093
Какво като е гадно? Животът не е само рози. Много го съжалихте тоя младоженец. Можеше тя да бъде на негово място, така че...
Нека всеки живее, както намери за добре. Имам чувството, че никоя от осъждащите тази постъпка, е нямала такива превратни моменти. Или те не се броят?

# 1 094
  • София
Мой приятел отмени сватбата си 1 седмица преди събитието, след като разбра, че бъдещата му съпруга има проблеми и вероятно няма да могат да имат деца... Rolling Eyes Прав или не - не се наемам да съдя. Но по ирония на съдбата, след като се ожени за друга жена, вече повече от 10 години не могат да имат деца, не съм разпитвала за причините.  Та съдбата понякога си прави с нас странна шеги...Човек не знае какво печели, когато губи, и обратното.....

Общи условия

Активация на акаунт