Тема: Време е за Икеа! - тема 14

• 90 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ей, вярно беше над 3г. Дано са ги пуснли семейството с близнаците. Те и без това са на 3г без 1 седмица  Grinning

Момичета, това с промоциите къде го гледате. Кога е най изгодно да си поръчам кухня? newsm78

# 721
  • гр.Добрич
Момичета, благодаря, че се включхте по моето въпросче. Утре или вдругиден ще се пробваме да влезем в ИКЕА, така че на място ще разбера става или не детския кът за моите бандити.

# 722
Госпожица Лаленце,

Тези са спрени от производство. Нямаше ги още като отвориха магазина, имаше такива в ресторанта и много ми харесаха. Още тогава се заинтересувах и ми казаха, че не се продават. После направиха подмяна в ресторанта и някаква част ги пуснаха в продажба в преоценени стоки, но не се усетих навреме.

Сега имат тези http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80540, но точно този цвят го нямат още наличен.
Аз ги дебна, заради свекърите, че много ги харесват, а и са им удобни за сядане. 

# 723
Първите столове (Nordmyra) жалко, че са ги спрели - на мен ми бяха много удобни.
Вторите (Sigurd) много ми харесват, но са ми адски неудобни  Peace

# 724
  • София
Ех, много жалко!

Идеално щяха да паснат.

# 725
  • В кошера...
Lavender&Sunflowers,
интересува ме какъв е алуминия - да не е много лъскав и дали се държи добре във времето - да не потъмнява на петна например. И аз мисля две средни да взема за над масата. А нещо специално при монтажа има ли, че не сме добре с тази страна.

# 726
  • софия
Lavender&Sunflowers,
интересува ме какъв е алуминия - да не е много лъскав и дали се държи добре във времето - да не потъмнява на петна например. И аз мисля две средни да взема за над масата. А нещо специално при монтажа има ли, че не сме добре с тази страна.
Не съм Lavender&Sunflowers, но имаме алуминиева от 3 години на вилата - не се е променил цвета. Не е лъскав, а лек мат. Нищо специално няма при монтажа. Продават се с доста дълъг кабел, който можеш да регулираш. Единственият недостатък (доколкото може да е такъв, защото зависи къде ще се ползва лампата) е, че е max 11 W, което не дава много светлина. Peace

# 727
  • София
Момичета, някоя от вас има ли шкаф за баня с мивка от Икеа? Доволни ли сте? Виждала съм изгнили шкафове на други марки и се притеснявам, въпреки, че ще сме с душ кабина, а не със завеса както беше в конкретната баня.

# 728
  • софия
Ние. Писах няколко пъти.
мивка+шкаф+ъглови елементи
Имаме я от около 1/2 година. Много съм доволна - мивката е много удобна. И при нас в банята сме с душ-кабина. Предишното шкафче беше започнало да се подкоружва отдолу, но беше до долу и се мокреше като миехме банята. Това е на височки крака и няма такава опасност. За сега нищо лошо не мога да кажа.

# 729
Момичета, някоя от вас има ли шкаф за баня с мивка от Икеа? Доволни ли сте? Виждала съм изгнили шкафове на други марки и се притеснявам, въпреки, че ще сме с душ кабина, а не със завеса както беше в конкретната баня.
И ние Simple Smile
Писах преди няколко страници - имам и снимки. Разрови се няколко страници по назад - и други питаха тогава.  Peace

# 730
  • София
Благодаря за отговорите, момичета!  Peace

Съзнавам колко е досадно през няколко страници да се пише едно и също, просто ми е голяма каша в момента - влизаме в празен апартамент и в момента чета темите за кухнята, банята и какво ли още не.
Ще погледна назад  Peace

# 731
  • София
Да, както са ти казали, лампите са матови и не забелязвам да си личат отпечатъци по тях примерно. Имаме ги от половин година, не се е променил цвета. Особеност при монтажа няма, моя мъж си ги монтира сам, не е изпитвал затруднение Simple Smile

# 732
  • софия
Снимах шкафчето Crazy
цък за по-голям размер

# 733
  • София
Ееее, голям кеф! А вътре с едно рафтче ли е?

# 734
  • софия
Да. Много съм доволна наистина. Няма пръскане, няма неудобство, въпреки ниската батерия.

Общи условия

Активация на акаунт