ФУТБОЛНИ фенове ..::17::..

• 24 033
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Новини от щаба на Етър, дано се окажат само провокации и измислици-

Мажоритарният собственик на великотърновския футболен клуб "Етър" - турският бизнесмен Февзи Илханлъ, иска да смени името на футболния отбор от "Етър" на "Етър-Диарбекирспор", съобщава новинарският сайт "Ажанс Бг", цитиран от "Фокус".

Илханлъ искал отборът да носи името на родния му град Диарбекир и да го прослави в Европа.

"Вече играем в Суперлигата, искаме европейският футбол и България да знаят за Диарбекир. Целта ни е да постигнем още по-големи успехи в България", цитира думите на Илханлъ изданието.

Горките Етър, този господин искаше да вземе БЕРОЕ веднага след като взеха купата на България през 2010, но феновете на БЕРОЕ се обявиха против турчин да е мажоритарен собственик в ТЕХНИЯ клуб, а сега той е начело на Етър, дано той ги доведе само до хубави моменти и им донесе само успехи, защото Етър заслужават само това, защото са голям БЪЛГАРСКИ клуб и им желая всичко най-хубаво в А група!
И стискам палци за Ботев да влезне в А група, все пак съм от Пловдив и не мога да съм за Спортист Своге, нищо че Ботев са голям враг за моя Левски:)

# 526
Сега разбирам защо ЦСКА-ри са яли бой в Разград. Хвърлили факла в скута на дете в инвалидна количка....

адски животинско, няма какво друго да кажа... и все пак не разбирам защо моята приятелка е с 3 пукнати ребра в момента...

mancity, недей злобей така за ЦСКА, че като ви пусне вас шейха да не вземеш да станеш обект на присмех и ти. Разбира се, положението с ЦСКА е много по- различно от това с Литекс, най- малко брандирането е различно и символът е различен. И защото информацията очевидно не е вярна. Или и ти си от онези "фенове", дет се радват, че ЦСКА са втори, нищо, че отборът им е трети. И за поредна година ще гради нова идентичност. Щели да продават 9 играчи и да купуват 6 Левски...има нещо много грешно в тях в последните 3 години.

А разбирам, че не живееш у нас. Само за твоя лична информация, сайтът Блитц е интернет аналог на жълтите вестници. Самият начин на писане, цитирам от това, което си пейстнал "човек от ръководството", "непотвърдени източници", също( вече го няма в текста, просто казвам) "от Блитц научихме, че" е типичен стил за такъв вид медия. И е похват в писането на статии.

Колкото това за Етър, и аз го четох и то не в Блитц  Laughing Според мен няма да стане, най- малкото, защото общественият натиск ще подскаже на собственика, че не е икономически рационално за него.

Не съм искала да звучи нападателно, така че се извинявам предварително.

# 527
  • Mars Hotel
Темата изкара близо две години без спорове относно Левски и ЦСКА. Къде съзнателно, къде не съвсем, този конфликт беше умело избягван и предпочитам да остане така и занапред.  Peace

# 528
Темата изкара близо две години без спорове относно Левски и ЦСКА. Къде съзнателно, къде не съвсем, този конфликт беше умело избягван и предпочитам да остане така и занапред.  Peace

Peace Peace Peace Peace Peace

Не подкрепям ултрасите на който и да било отбор, не подкрепям крайните им прояви в отрицателна посока, била съм само момиче дълго време в агитка на момчета, ходила съм с тях по мачове извън града, но съм била спокойна, защото не се допускаха черни емоции.......С кеф обикалях с тях стадионите и се чувствах защитена.....Признавам си - сега ми е трудно като пускам сина си на футболен мач, защото много ескалират отрицателните прояви......Често за глупости и още по-често страдат невинни.

Сега разбирам защо ЦСКА-ри са яли бой в Разград. Хвърлили факла в скута на дете в инвалидна количка....
....адски животинско, няма какво друго да кажа... и все пак не разбирам защо моята приятелка е с 3 пукнати ребра в момента...

Животинско е, да.  Peace Да се оправи по-скоро приятелката ти! Peace

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2733788

# 529

Виж, мила, опитвам се да бъда максимално обективна, когато говоря за всеки един отбор. Макар че ми беше трудно в началото, смея да твърдя, че се справям завидно добре. Най- малкото специалността ми е такава  Laughing Наистина е безсмислено и адски грозно дребнавото заяждане. А зад всяко едно мое твърдение мога да дам пояснения. Не съм тук, за да си меря оназ работа образно казано, а, за да си говорим за футбол.

Едно от прекрасните неща на света е неговото многообразие. Това съм го разбрала много отдавна и го ценя. Не искам ничии клубни симпатии да преобръщам. Това, което ми харесва в темата, е, че тук се говори за футбол, мисля, че правя и аз това. Ако съм била по- "скромна" с нападките към ЦСКА, това е, защото възобнових писането си в темата в период на подем за отбора. Окей, може би не съм коментирала "директивата", но това е, защото не го смятам за част от футбола и не намирам за нужно да го коментирам.

Плюс това противоположностите се привличат  Heart Eyes Мой Николайчо хулиганчо от кой отбор мислите, че е? м? Не е от ЦСКА  Laughing А него между другото щяха да го бият скоро( отново). След победата на ЦСКА над Литекс мойто момче отива да пазарува в Кауфланд в Люлин. Той не че чакал да свърши мача, просто така се случило. И понеже ходи с кежуъл дрешки привлякъл вниманието на трима негови набори. Питали го от кой отбор е, той не ги излъгал и без малко да яде боя. После прати негови приятели от една от фракциите и си изяли боя цскарите  Mr. Green

# 530
  • Mars Hotel
Блекс, нямах предвид теб.

Всеки от нас е искал в един или друг момент да каже нещо по адрес на дригия отбор, но сме се сдържали, защото тук не му е мястото.

# 531
Мама Цоцоланка-Злобея не, отговарям в стила на theresse.Прочети поустовете и преди моя.
"Ако сееш ветрове-ще жънеш бури"

Не съм от крайните фенове, поне не и за Бг Футбол (бог да го прости), на бг мачове не бих отишъл, поне не и във вида, в който е футбола ни, не бих пуснал и сина си.Не бих отишъл заради феновете, винаги може да отнесеш бой, както си вървиш, жалка работа.На едно дете инвалид една от малкото му радости да иде на шампионския мач на тима от града си и ще хвърлят факла в него, аз не бих бил-такива бих ги убил, ама бавна и мъчителна смърт.Такива има и в агитките на Левски, Ботев и Локо ПД. В другите тимове, няма чак толкова много умствени изостанали индивиди.И да, ако моя тим няма шанс за шампион и е трети, то съм по-щастлив четирибуквието да са втори, а не първи, няма как да съм за тях, а и 5 титли се наваксват по-лесно от 6 Simple Smile))

За шейховете-тук каквото и да кажеш не мога да се засегна, никога не съм и очаквал моя тим да е шампион, бил съм  му фен във всички лиги, ако пак се превърне в асансьор, то пак ще си го подкрепям и обичам.Е, все пак с шейховете е по-добре, така поне сме величина, а и скоро няма да се махнат, много пара се наля и се налива, а плодовете ще се берат дълго време.

# 532
Блекс, нямах предвид теб.

Всеки от нас е искал в един или друг момент да каже нещо по адрес на дригия отбор, но сме се сдържали, защото тук не му е мястото.

Светлица-ако имаш предвид мен, то прочети хубаво провокациите на фенката, тогава ме визирай, няма как да не и отговоря, както доста други са и отговорили в същия стил.

Уф, олекна ми!

http://sport-vt.com/nyamame-nikakvo-namerenie-da-smename-imeto-n … bstvenitsite.html

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 18:24 от mancity

# 533
"Титан" по стъпките на Гриша Ганчев
Исторически решения са били взети от ръководството на ЦСКА късно снощи след загубата на титлата в Разград.

Според непотвърдена информация по време на снощния разговор

не се радвай , не е истина ,  тази  непотвърдена информация ( т.е съчинена от тъпаците от Гонг ) я отрекоха още снощи , но като има наивници да се хващат ...

Обрат: Слуховете за гибелта на ЦСКА се оказаха силно преувеличени
Противно на първоначалните сводки от късно снощи и тази сутрин за рухването на ЦСКА, за свиването на бюджета и постепенното оттегляне на Титан от отбора се оказаха силно и прибързано преувеличени.

# 534
Не съм от крайните фенове, поне не и за Бг Футбол (бог да го прости), на бг мачове не бих отишъл, поне не и във вида, в който е футбола ни, не бих пуснал и сина си.

силен бг футбол имаше само , когато ЦСКА беше силен и произвеждаше силни футболисти , оттам нататък - с просперитета на '' Левски '' , ''Литекс'' , ''Локо'' ПД и тем подобни , западна ,

а селски отбор като Разград - току-що влязал в А-група и вече шампион и носител на купата ( има ли такива случаи по света ?!? ) , доказва , че всичко може да се купи много лесно , когато си на върха .

# 535
НКП на Левски срещу изцепките в Разград

цялата декларация на Националния клуб на привържениците на Левски:

НКП ЛЕВСКИ изразява острото си възмущение от случилото между т.нар. „стюарди“ и гостуващи фенове на стадиона в Разград по време и след решителния мач за титлата.
Шокирани сме, както от действията на една група ретро мутри, така и от бездействието на уплашената селска милиция.
Всички знаете какво е отношението ни към „червените“ ни приятелки, но охраната на спортните събития касае всички нас.

Предупреждаваме Делиорманския дерибей  Кирил Домусчиев, че ако при мач в Разград се постъпва по този начин срещу привържениците на Левски, ние ще вземем необходимите мерки. Не ни карайте да идваме подготвени!

Въпрос към Министър Цветанов: След като за една запалена факла има съд, то какво следва да получи мутрата с желязо и нож в ръка за посегателството над  футболна агитка, била тя и червената? Припомняме, че не за такива стюарди се говореше на Кръглата маса.

Очакваме да предприемете незабавни мерки, нали обичате да се самосезирате.

Национален клуб на привържениците на Левски

# 536
  • Mars Hotel
mancity, много добре знам кой започна провокациите. Точно затова още преди време ти казах, че най-добре е да се игнорират постовете ѝ, вместо да се влиза в тона ѝ.

# 537
НКП на Левски срещу изцепките в Разград

цялата декларация на Националния клуб на привържениците на Левски:

НКП ЛЕВСКИ изразява острото си възмущение от случилото между т.нар. „стюарди“ и гостуващи фенове на стадиона в Разград по време и след решителния мач за титлата.
Шокирани сме, както от действията на една група ретро мутри, така и от бездействието на уплашената селска милиция.
Всички знаете какво е отношението ни към „червените“ ни приятелки, но охраната на спортните събития касае всички нас.

Предупреждаваме Делиорманския дерибей  Кирил Домусчиев, че ако при мач в Разград се постъпва по този начин срещу привържениците на Левски, ние ще вземем необходимите мерки. Не ни карайте да идваме подготвени!

Въпрос към Министър Цветанов: След като за една запалена факла има съд, то какво следва да получи мутрата с желязо и нож в ръка за посегателството над  футболна агитка, била тя и червената? Припомняме, че не за такива стюарди се говореше на Кръглата маса.

Очакваме да предприемете незабавни мерки, нали обичате да се самосезирате.

Национален клуб на привържениците на Левски

Интересно ми е как стоят нещата с охраната на такива мероприятия, кой я плаща и кой е отговорен.
Днес казаха по новините, че от 2013 година в Испания това вече няма да е финансирано на 100% от държавата, клубовете или организаторите на концерти ще трябва да поемат част от това.Каква част не уточниха.

# 538
На мачовете, на които съм ходила, охранява полиция. Тези стюарди явно са някакви допълнителни, тип Егида, СОТ или Бог знае какво. Проблем е това у нас, защото, който плаща, той поръчва музиката и може да се стигне до това, до което се е случило в Разград.

# 539
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
П.П Емо, загуби се и ти  Grinning  Коментирай, не се бой. Не си изказал мнение и за титлата на Реал все още..  Joy  Покри се нещо, срам ли те е.. само калъфки тоя сезон, а    Joy Peace
Добре, няма да коментирам титлата на Реал защото ще я загуби следващия сезон  Wink . Относно титлата на Лудогорец ще си кажа и моето менние. Според мен те я спечелиха нечестно. Отначало се радвах на техните победи, но ми паднаха в очите след като играха срещу детско-юношеския отбор на Миньор и очевидните съдийски подпирания в мачовете им срещу Черноморец и ЦСКА.

Общи условия

Активация на акаунт