ФУТБОЛНИ фенове ..::17::..

• 24 017
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
подариха ми го,
моя приятелка работи в печатница и ми чопна един за мен  Mr. Green

# 556
  • Mars Hotel
 Crossing Arms

Довечера:
Холандия - България 2100
Норвегия - Англия, Диема 2145

# 557
За мен Испания-Сърбия 18.00-19.00 Бг време.

# 558
  • España
Ура - Ал Джазира ще предават нашия мач явно!!!
Сега загряват с повторение на Италия- България от 2004, което убийте ме, но не си спомням! Все едно ,,че гледам нов мач а играе даже и моят любимец- Мариян Христов!  Embarassed Embarassed Я кажете как свърши този мач -( треньор е Пл. Марков с Хубчев) ,че да не се притеснявам излишно!  Laughing
КИА, благодаря за поздравите! Ерата Гуардиола наистина завърши снощи много резултатно ,успешно и красиво!!!! За супер - купата не знам- като му гледах лако притеснената физеономия на Виланова  Thinking Thinking Thinking, а и Барса е на предела на смяната на генерациите - Ще видим!!! Wink

Що се отнася до другите спортове-обичам всичко без Ф1 ръгби и кърлинг! Wink

# 559
Я кажете как свърши този мач -( треньор е Пл. Марков с Хубчев) ,че да не се притеснявам излишно!  Laughing

Joy Joy Joy

Не мога да ти помогна, мила, ама това много ме усмихна.

Иначе и аз Ф1 не мога да гледам. Скучно ми е, виждам само едни коли, които обикалят. На мойто мило баща му ходил дори на живо да гледа, ама било скучно по негови думи. Представям си аз как бих се чувствала на такова събитие  Laughing Иначе аз само футбол и волейбол гледам- първото ми е просто страст, второто съм го практикувала дълго време на клубно ниво.

# 560
По коя програма ще дават нашия мач с холандците?

п.п. аз съм твърдо ЗА да се премахне изпълнението на дузпи за определяне на краен победител!

# 561

п.п. аз съм твърдо ЗА да се премахне изпълнението на дузпи за определяне на краен победител!

По ТВ+

Роми, моя приятел твърди, че падаме с 2 на 1.

# 562
  • Mars Hotel
Лелеее, като гледам състава на холандците.... newsm43

# 563

Аз това се чудя сега- да го гледам ли, или да не гледам такива страшни неща преди сън. И още нещо се чудя: много ли ще ни ши*ат, или малко? Rolling Eyes

# 564
  • España

По Ал Джазира Спорт 6 !!! hahaha hahaha hahaha Без майтап!

# 565
  • Mars Hotel

Аз това се чудя сега- да го гледам ли, или да не гледам такива страшни неща преди сън. И още нещо се чудя: много ли ще ни ши*ат, или малко? Rolling Eyes

Много!

# 566
Честито на всички фенове на Crazy forest и от мен.  Hug

Аз давам 45 мин. картбланш на нашите ... не за друго ами толкова е разликата с мача на англичаните.  Laughing Просто нямам излишни нерви да гледам как лалетата ще ни се насадят в малката градинка или по-точно баш в задния двор. Вече се чудя кой ще има честа първи да ни зарадва - Хунтелаар, Ван Перси, Ван дер Ваарт, Снайдер ...  smile3506

# 567
Ааааааа........ще съм опозиция......Твърда 2-ка........

За справка - http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2733826

# 568
  • España
Louren, Hug!
То и аз  горе-долу толкоз съм им отпуснала на нашите- до началото на Финала на Евровизия! Wink
Обаче - Епопеята на Шипка добре го дава за сега- половин час вече устискваме героичното 0 на 0!!! hahaha

# 569
А пък какво направихме 1994г. ... приятно е да се припомнят подобни момент. Но статистиките от представянето ни през последните години плаши.  Rolling Eyes
А и за мен холандците и германците са фаворити за Евро 2012. Нищо, че последните тази вечер станаха за смях.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт