Кюретаж и забременяване след това - 34

• 30 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!  Mr. Green

Аз днес реших да си остана у дома. Спря розовото, което вчера се беше появило, но каквото-такова. Така или иначе в сряда съм при док и ще видим как ще действаме.
Очаквам след малко отговорът на д-р Даскалов и тръпна в очакване да видя какво мисли по моите патила, защото е изключителен диагностик и мнението му е много важно за мен! Моля се мръднем нанякъде, че в тази задънена улица не ми се стои повече Crossing Arms

Тед, тези твоите кокали те умориха от капризи и болежки Confused Дано си по-добре наистина Hug

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 10:57 от zuzi_79

# 61
  • София
Зу, дано всичко да минава и заминава по най-бързия и безболезнен начин  Hug

Теди, наистина отиди на лекар най-добре, ако са силни болките. Мен ме болят също ставите отзад под кръста още от началото на 3-ти месец, е, аз пък си викам, че твърде от рано ме болят  Joy Облекчава ме като легна по гръб с крака свити в колената, знам че не хубаво да се лежи по гръб след 1-ви триместър, но го правя за 5 мин, колкото да ме отпусне като ме е заболяло много.

Завиждам ви благородно на всички, които усещате ритничета, чакам с нетърпение и аз да усетя нещичко. Днес и аз съм в отпуск, че имам и домашни задачки и ще ходя следобеда по ендокринолози, много се депресирах нещо заради високото ТСХ и сега до феталната пак няма да мирясам, добре че е другата седмица.

# 62
Зу , силно се надявам по-скоро да откриеш отговорите на тези трудни въпроси!Всичко ще бъде наред! Едно от момичетата те пита вече, но не видях отговора, макар да не ми се вярва това да е пропуснато... след 1вия аборт са ти били имуноглобулин?  Confused

Теди , дано да няма повече болки, но все пак , ако пак се случи, обади се поне на док.   Hug

# 63
maresr,съжалявам ,че се записваш в темата.Мило посрещаме ,ама темата не обича дълго застояващи се гости Laughing.Скоро да поемеш пътя към отчетните Praynig
Зузинко,надявам се най-искрено тандемът д-р  Даскалови да ти помогнат!!!!
Теди,ми 10 дена малко ли са??? LaughingШегувам се,но ако не са ти намаляли болките отивай на док!!
диони,може да пробвам Диаспорала Peace
Никито с голямооо закъснение честит рожден ден!!!Да си жива и здрава и скоро да увеличиш семейството! Hug Hug
Ние този уикенд направихме една разходка в любимите Родопи ,че по-нататък не знам дали ще мога.Наядох се с де що видях и днес се скарах с кантара Joy
Светле,потрай още малко и ще усетиш бебо. HugЯна я усетих около 19-20 седмица,а сега момчето се "обади" в 17г.с.Пожелавам на всички момичета тук да изпитат това възможно най-скоро! Praynig Praynig PraynigПиши какво е станало при ендокринолога.

# 64
Мименце, не са ми слагали анти де инжекция, аз многократно съм го писала, но доста преди ти да се появиш в темата.

# 65
  • Варна
maresr, съжалявам че се записваш в темичката  Sad Дано бързо постигнеш мечтата си  Hug

kremi30, то и на мен ми казваха, че нямам нужда от изследвания, но добре че не ги послушах въпросните доктори. Аз също досега гинекологични проблеми не съм имала и ми беше първи неуспех. Помисли добре дали си струва да рискуваш отново.

Дони, а при теб излезе ли нещо притеснително след като си предприела изследвания след неуспеха, а виждам вече си имаш едно пухче на бял свят Simple Smile   bouquet ? Интересно ми е да направим една статистика при колко мами е имало неуспешен опит, а следващия без никаква намеса успешен, а причината предния път е била абсолютно случайна.
Всички доктори досега ми казаха, че е грешка на природата и че е случайно и тя си знаела работата. Колкото и да ми се иска да е така, ще ми се да разбера в колко от случаите наистина е така. Не искам да се замислям ако наистина всеки неуспех означава проблем  Confused
Стискайте палци утре на прегледа да се преборя с лекарката за смислена дискусия и предприети действия накрая  Naughty

# 66
Креми, статистиката не помага, мила....всеки случай е индивидуален. Ето при Дони след първи неуспех от изследванията изскочиха тромбофилии и с терапия успя да си износи детенцето, при мен нищо не скочи, здрава, права и корава, а бебе няма..вече 4 пъти. Запрятай си ръкавите и търси, не се оставяй на някой да ти обяснява глупостите за природата, а провери нещата, за да минимизираш следващ неуспех.  Peace

# 67
Креми, и аз съм съгласна със Зузи.  Peace Статистиката нищо не говори. Аз лично съм от тези, които не правиха изследвания (но не се давам за пример в никакъв случай  Naughty). Просто при мен събитията съвпаднаха със стресова за мен ситуация и лекарите казаха, че може и това да е причината (освен нещата за природата) и затова реших да не правя. Сега съм бременна и няма да ти казвам какво треперене му удрям обаче... Confused

# 68
Креми, и аз съм съгласна със Зузи.  Peace Статистиката нищо не говори. Аз лично съм от тези, които не правиха изследвания (но не се давам за пример в никакъв случай  Naughty). Просто при мен събитията съвпаднаха със стресова за мен ситуация и лекарите казаха, че може и това да е причината (освен нещата за природата) и затова реших да не правя. Сега съм бременна и няма да ти казвам какво треперене му удрям обаче... Confused

И аз не съм правила изследвания и усещането, че нищо не ми дава гаранция, че може да се повтори определено си ме съпътства  Naughty   

# 69
Мименце, никой не дава гаранция, дори след направени изследвания...ето ти живото доказателство Mr. Green не мислете сега глупости със Златенцето, ами си гледайте коремчовците да растат, че скоро и ние от чакащата група на Шаро ще ви гоним бавно, но славно. Mr. Green

# 70
Зузи, много ясно!  Hug
Мименце, как си ти? Спря ли зацапването? Ходи ли на лекар?

Имам нужда от вашите палчета довечера, че съм на лекар!  Praynig

# 71
Зу Hug Hug Hug-и аз се чудя понякога,кога спи др Даскалов-невероятен е,аз лично в паника съм му звъняла и доста късно,да не говорим,че др Даскалова ми е отговаряла на всеки мейл,и когато ти се наложи да се сблъскаш с др доктори в нашата БГ реалност и срещнеш абсолютна апатия или даже не знам как да го нарека,разбираш че човекът си върши работата както трябва/за др Даскалов имам предвид/и колко далеч са определени субекти от понятието доктор,въпреки,че са сложили титла пред името си...
Малко се отклоних Blush Blush Blush,
Вярвам,че ще даде адекватен отговор и силно се надявам този заплетен обръч около теб да се развърже Praynig Praynig Praynig

Светле-ще усетиш бебо има време,спокойно

# 72
Мечи Hug Hug Hug
Всичко ще се разплете, щом сме се хванали на хорото, ще го играем до края Mr. Green Аз също силно се надявам той да има някаква идея какво още да търся, защото по думите му точно това разбирам....казва днес ще ви изпратя мнението си и аз чакам залепена на пощата Joy

# 73
Златенце, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.И после да пишеш как е минал прегледа! Hug
Зузи,предполагам,че  Даскалов сега е "притиснат "от пациенти "на живо".В кабинета е до 20 часа,така че и да се забави с отговора,заради работа ще е! Hug

# 74
  • София
Златенце, стискаме палците и чакаме хубави новини  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Оф, при моя ендокринолог скоро няма да ме огрее, не е в България, пуска ми се съобщение на испански от местния оператор като му звъня  Crazy Записах си час за четвъртък сутрин при някаква друга, дето не съм я и чувала, само и само някой да ме прегледа и да ми каже по колко л-тироксин да пия.

Общи условия

Активация на акаунт