Кюретаж и забременяване след това - 34

• 30 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Теди,не ми харесват тези твои болки...Защо не отидеш за една проверчица да се види шийката как е...

# 46
ами защото то ме хваща и боли с часове, днес конкретно седях около час седнала и вероятно от там се почна.. Laughing не е отпускаща и прииждаща болка, явно кокалята се на/разместват, знам ли и аз...засега ще се правя на храбра, аз така или иначе съм след 10 дни на преглед и се надявам поне веднъж да издържа между 2 прегледа без да се чуя с нея, пък и преди час упражненията дадоха резултат- пращях като сухи съчки в огън hahaha четох и разни статии че когато се усещат движения няма място за притеснение, ако спрат да се усещат тогава да се ходи на лекар да се провери за разкритие и да се запишат тонове...та така...засега съм добре май Blush

# 47

това нащо отделение е гнездо от оси,клюкари,интригантки а аз не съм такъв човек ииии........ Mr. Green завиждат,абе какво да ви кажа,нямам думи просто,там не се чувствам добре,работи се по симпатии,всички се мислят за велики .... 

Хахаха много познато Simple Smile на скоро имах проблеми с една сестра филипинка и няма ти казвам как си скъсах нервите с нея. Един ден говорих за това с старшата сестра и знаеш ли какво ми каза???
"Свиквай , всички сестри са кучки и където и да отидеш все ще има някоя която да ти къса нервите''  ххаххаха

П/с имай предвид че бях единствената бяла ...онез по черничките са големи расисти и гледат да те смачкат по всякакъв начин.

# 48
Запис и от мен. Благодаря за новата темичка, дано да ни е на късмет, дано!  Hug

# 49
  • Пловдив
Зузи, то наистина вземи пусни едно ТСХ и едни ТК клетки и не се задълбавай повече в изследвания - то едва ли нещо ще се е променило... Според мен при следващата бременност, ако си на ежедневни инжекции ще стане работата. Между другото наскоро разбрах, че тромбофилията имала много показатели (незнам как да ги нарека), но се изследват основно 5, които дават дефект. Реално тези  може да са ти ок, но някой ген някъде може да е мутирал и реално въпреки, че тези 5 са ок и според тях нямаш тромбофилия, реално да имаш.Така, чеможе би ежедневните инжекции да доведат нещата до успех  Praynig

Креми
, започвай да пазаруваш, че бебка ще я обличаш по памперс само както я караш  Joy Добре, че е жега вече  hahaha Завиждам ти на сладкото коремче - представям си как ритка беборана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

maresr,
защо спермограма в Медикус алфа  newsm78 Преди там спермограмите ги правеше Даскалова, но вече не е там. Имат ли друг ембриолог?

katiABV, моят док като го питах едно време няма и спермограма да прави съпругът ми каза, че не е нужно, тъй като съм била с мисед, т.е. имало си е добър ембрион със сърдечна дейност. Обясни ми, че ако е кухо яйце тогава се налага, защото може да има кофти спермита, които дефектират бременността.

kremi30, най-искрено те съветвам да не се остаяш в ръцете на некомпетентни лекари, незапознати с репродуктивната медицина. За цито и профилактика ок, ама за друто - нъц  Naughty Според мен се свържи с АГ, имащ опит в репродуктивни проблеми. Ако желаеш всяко момиче тук може да ти препоръча някой в твоето населено място.

Теди, моля те не мисли за никакви преждевременни раждания  Naughty Забранено е!!! Тазът се разширява и затова боли!

# 50
Дони, днес следобед писах на твоя док и за мое щастие човекът в 22 ч ми отговори, и то имейл в който имаше смислен въпрос, който никога до сега никой не ми беше задавал Mr. Green Пита ме имам ли изследване за антиеретроцитни антитела...предполагам това е свързано с резуса ми, но е различно от самите антитела за него, защото първите струват 60 лв и са 4 показателя, а вторите 30 и са само един показател или два...не помня. Изпратих му резултатите от всичките си изследвания, за да чуя и неговото мнение. Човекът определено се трогна от моята не лека история и буквално помоли да напиша резултатите на всичко, което сме изследвали и предполагам утре ще имам нов отговор.  Mr. Green За тромбофилиите си права, аз също отдавна зная, че са доста показатели и определено ще заложа на ежедневната терапия, пък каквото ще да става.
При мен следобед започна едно леко, едва забележимо розовеещо цапане и леки болки. Надявам се да успея да се изчистя сама, въпреки болките, че хич не ми се лежи по вакууми, болници и гадории Praynig

# 51
  • Пловдив
Зузи, много се радвам че ти е отговорил! Все още се чудя как смогва тоя човек и спи ли изобщо... Дано, дано, дано да хванеш проблема. Все стискаме палчета изследванията да са добри, но наистина се надяма да откриеш твоя проблем, защото поне така ще може да го проконтролираш и да знаеш срещу какво се бориш! Кога ще пускаш тези антитела (за пръв път ги чувам)?
Дано да успееш да се изчистиш сама и да е без болка  Praynig

# 52
Не знам кога ще ги пусна, общо взето чакам отговор от него, след като види всички изследвания. ще разпитам и моя док за тези антитела, но съм убедена, че имат връзка с резуса. ще видим и дали нещо друго ще му дойде на ума. Опитвам се да събера колкото може повече мнения, повече глави мислят по-добре. Благодаря ти за подкрепата, Дони! Имам намерение да успея и няма да спра, докато не го направя!

# 53
  • София
Момичета благодаря Ви на всички за милото посрещане. Май ще ми хареса при Вас  Crazy

Ааа, не. Тук никого не посрещаме мило, никой не е добре дошъл и всеки трябва да се старае по най- бързия начин да се изнесе от тази тема и да отива обратно към отчетните... Никакво заседяване!  Mr. Green

# 54
  • София
аз не пиша, щото съм със жестоки болки и цял ден трамбовам вкъщи Crazy ходих и малко навън, ама толкова често ми се ходи до тоалетна че не издържах много, сега обикалям и правя разни упражнения на четири крака, просто отзад таза ми е скован отвсякъде и правя нещо да изпращят тия кокали и да се отпусна, ама на! нищо не се случва! вече даже почнах да се шашкам да не са контракции и преждевременно раждане с тая шийка ooooh! пак глупости в мойта глава.... ooooh!

Теди, не знам какво точно те боли, ама отиди, моля те, на лекар... Да проверят за контракции, че болката сама по себе си може да ги предизвика ииии... де да знам -  вземи някакво обезболяващо, според каквото те боли и пиши как си...

ПП
Стави ли ще да са боящите? Те си болят, щото се разширяват, ама... полага й се да е тъпа, не остра болка...

# 55
Добро утро момичета!
Зузи много съжалявам, че отново се налага да изживееш ужаса. Най-искрено ти желая успех следващия път. Крайно време е и  ти да се радваш на една безпроблемна бременност с успешен финал. Стискам ти палци и те прегръщам.
Аз съм ОК бебчето ми бие вече яки ритници  Hug Много е хубаво чувството. Вчера цял ден не се спря  Simple Smile
Нямам търпение да дойде следващия понеделник, за да си го видя на 4Д

# 56
Каси, Бейлерян ли ще те гледа на 4Д-то, питам щото мен ме гледа един Георгиев...ма хич не съм очарована, мойта док много добро мнение има за него, явно аз нещо не разбирам ли незнам... Laughing иначе наслаждавай се на ритниците Heart Eyes Hug

Кати, ами тя е една поясна болка...как да ти обясня...аз нали съм екс-спортист и си имам някакво хронично захапване в кръста, та сега се обострят нещата явно Laughing като се 'напращях' ми мина, може и но-шпа да е оказало влияние, че аз нали и него комбинирам с магнерота...в случай че като се разходя не ме отпуска или почне да стяга и отпуска, веднага съм на лекар аз, няма да се оставям, просто сега като скове и няма мърдане за час-два Crazy не съм специалист, но мисля днес да потърся информация разширяването дали не трябваше да почне по- рано...и дали може залежаването ми да го е отложило...щото поне по думите на док до скоро беше изключено нормално раждане Rolling Eyes

Дони, какво да ти кажа мила...10 дни не съм била на лекар, време е за паника hahaha и аз си го избивам от главата ама като ми мине Embarassed Hug

Зузи, дано да мине възможно най- безболезнено чистенето Praynig тъкмо ще имаш време да събереш повечко мнения и наведнъж да пуснеш каквото прецениш Hug

# 57
maresr, защо спермограма в Медикус алфа  newsm78 Преди там спермограмите ги правеше Даскалова, но вече не е там. Имат ли друг ембриолог?
Ам явно инфото ми е старо, тогава Селена ще да е, но ще проверя обстойно пак преди да се запътим на там.

Ааа, не. Тук никого не посрещаме мило, никой не е добре дошъл и всеки трябва да се старае по най- бързия начин да се изнесе от тази тема и да отива обратно към отчетните... Никакво заседяване!  Mr. Green
Hug Hug Hug е че ще се запътим към отчетните все някой ден и ние, така ще е спор няма  Wink
Ама и тука ще си пишем за успехите ни  Heart Eyes
Зузи да минава що по-скоро и по-малко болезнено  Praynig Hug

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 09:05 от maresr

# 58
Маре, аз и досега не пиша в моята отчетна, и не съм само аз Laughing единствено тука си пиша, търпят ме още...и аз затова Laughing

# 59
Маре, аз и досега не пиша в моята отчетна, и не съм само аз Laughing единствено тука си пиша, търпят ме още...и аз затова Laughing
Ам ще пишеш разбира се, че кой друг ако не вие успелите ще ни дава кураж за да продължаваме и ние напред  Hug

Аз обаче няма да е лошо да взема да поработя днеска, стига съм писала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт