Кюретаж и забременяване след това - 34

• 30 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Аз на доклад:
Chlamydia trachomatis отрицателен;
Ureaplasma urealyticum положителен; Някой борил ли е такова чудо? Тази вечер това ще чета явно
Mycoplasma genitalium отрицателен;
Mycoplasma hominis отрицателен;

# 91
Мира, с антибиотик се бори това чудо Peace

# 92
Мименце, лоша работа е четенето, аз ли незнам ама ей на...

Мира, не съм чувала с какво се борят тези гадини Rolling Eyes

Зузи, как си, зацапването окончателно ли спря? Даскалов не е ли писал Embarassed

аз все пак се обадих на док, че почнаха едни ритници ниско долу и едни срязвания сякаш директно шийката рита...абе много странно чувство, досега все върху мехура ми скачаше, сега доста по- надолу и по- остро усещане беше и всъщност док каза че до 36-37г.с. се върти постоянно- един ден седалищно, един ден нормално...и докато си усещам ритници да не се тревожа, все пак ако искам да ида да ме види Embarassedама то пък се кротна, сега се опитвам да я убедя да се завърти и да рита в ребрата, че някак по- спокойно се чувствам Laughing

# 93
  • София
Мира, аз, при това 2 пъти. Първо беше Ureaplasma urealyticum, после Mycoplasma hominis, според док съм си имала стара инфекция и с двете, но когато едното било в по-големи количества на обикновеното изследване (не ДНК теста) излизало само то. Нямаш ли антибиограма?
Първия път го лекувах с 10 дни Доксициклин, втория пак същото, но комбинирано със Сумамед освен Доксициклина, вече от много време и следа няма от тази гад.  Ако не го влачиш от много време или е в по-нормални количества  и само с един курс ще се оправиш, обаче ще пиете антибиотик и двамата с мъжо. Дано да мине бързо и лесно  Hug

Мименце, стига чете гадости, всичко ще е наред  Hug

# 94
  • Варна
Светле, нямам антибиограма, но разбрах вече от прочетеното каква е ползата от нея.
Благодаря Ви на всички за коментарите, ще питам и в съответната тема, като я изчета, да не спамя тук.

# 95
Идвам на отчет - видяхме го, там си е, тупка си сърчицето, има си всичко вече.  Heart Eyes Доки измери и нухалната... (забравих какво, за Даун беше) и беше 12мм , каза че е екстра!  Mr. Green Цели 36мм в цял ръст, но ме гледа през корема този път. Мяташе ръце и крака! Mr. Green Дано така продължи всичко!  Praynig Praynig Praynig

# 96
  • Пловдив
maresr, Даскалова, която е ембриологът от Медикус алфа вече работи на друго място. Ето тук - http://www.invitro-plovdiv.com/

kremi30,
да излезнаха две основателни причини за аборт, една от които по-вероятна. С тромбофилия съм по 4 показателя. Също така се оказах с хипофункция на щитовидната жлеза и Хашимото в ремисия. Другите изследвания ми бяха ок. Ааа и дефицит на прогестерона. С правилните доктори и терапия стигнах до финала  Peace Това за грешката на природата и аз го чувах. Да дойдат сега тези лекари да ми кажат, че не е трябвало да правя изследвания  Crossing Arms Да не говоря, че най-вече се изтъква, че вероятно на бебето му е имало нещо и затова е загинало. Затова и пуснах абортивен материал и с това изследване се доказа, че бебето не е имало грешка в хромозомите и някакво генетично заболяване несъвместимо с живота. Но аз съм юрист и обичам нещата да са ми доказани, а не просто оставени на случайността. Така, че решението си е изцяло твое  Hug

Миме, Злате, аз като имах всички изследвания пак се притеснявах. След преживяното това е неизбежно, защото никой доктор на света при никакви условия и изследвания не може да ти даде 100 % гаранция.

Зузи
, Даскалов ми беше казал, че няма нужда от следене на кръвни показатели, защото дозата 0.4 на Клексана е за профилактика и няма как да стане нещо, че да се правят контролни изследвания постоянно. Но други доктори са на обратното мнение. Това според мен не е от значие. Хайде идвай на отчет - има ли нещо в пощата  Thinking

adito87, радвам се, че сте чули сърчице  Heart Eyes Дано да продължи да бие и да му се радваш на всеки преглед  Praynig Размерите са много относителни - зависи какъв е апаратът, докторът, дали е трепнала ръката - в тези седмици е относително и зависи от тези неща. По принцип първата асоцияция на забавено развитие е тромбофилия. Ти изследвала ли си я, че вече не помня кой какво е правил?

Златенце, какви хубави новини  Hug Погал бебчо по тумбака  Heart Eyes

# 97
Няма още нищо в пощата, дебна постоянно Mr. Green Може днес по-късно или утре да ми пише. Дано са добри новините Praynig

Нямам ни розово, ни дявол. Малко болки имаше по едно време, ама тъпи и слаби, но и те спряха. Каквото-такова. Crossing Arms

Златенце, супер!

# 98
Теди Бейлерян ще ми прави ФМ. За Георгиев и аз съм чувала много добри неща. Кръстницата ни ражда и ходи при него през цялата бременност преди това. Аз имам впечатления от него също, тъй като води една от лекциите на които ходих в Майчин дом. Стори ми се готин, но незнам как се държи с пациентките си. Важно е че бебчето е ОК нали  Hug
Мира аз морих уреаплазма преди да забременея сега. Даже май 3 антибиотика изпихме с мъжо докато преборим. Тези гадини са много упорити. Желая ти успех и съм сигурна, че като я пребориш ще се радваш на успешна бременност  Hug
Има спец тема за уреаплазма, ако искаш виж там. Ако имаш въпроси съм насреща.

П.П. Мира видях, че си писала в темата. Изписаха ли ти вече някакво лечение?

# 99
Зузи,и аз не бях чувала досега за изследване на антиеритроцитни антитела... newsm78Дано пък това да е разковничето и да излезете веднъж завинаги от задънената улица! Hug
Мименце-това,което ми описваш,ми прилича на паник-атака.Хайде успокоявай се вече,дано не се повтаря! Hug
Ади-и аз ще повторя въпроса на Зузи-как така хем е в 5-та седмица,хем се вижда сърдечна дейност... newsm78Мисля си,че другият път всичко ще излезе точно! Peace
Златенце,браво за чудесните новини!
Теди,наместиха ли се кокалите? Mr. Green
Maresr,и аз избягвам отчетната тема newsm78.Много са симпатични момичетата,но всичко им е толкова спокойно и лежерно...Говорят си вече за колички,дрешки,кошари...просто си карат безгрижно бременността,което е чудесно разбира се.Но за такива като нас,на които са им патили главите-да караме спокойна бременност май е невъзможно... SadДокторът на сестра ми след загубата на първото й дете й беше казал:"От сега нататък при всяка бременност ще се чувстваш като Жана Д`Арк на кладата-свиквай!"... newsm78И затова се чувствам некомфортно там.Тук при вас ми е най-добре.Ще се притесняваме,ще се терзаем,ще се сритваме понякога и-така до финал Mr. Green Hug

Аз днес бях на консултация с кардиолог-измери ми кръвното 120/80,и въпреки това ми изписа Допегит по половин таблетка сутрин и вечер.Но може би ще бъде за кратко време,ще видим.
Днес още се правих на учителка-говорих пред класа на дъщеря ми за зъбите-цял учебен час... ooooh!Но ме слушаха децата,и по една дъвка им раздадох накрая Mr. Green.
Ники,да разкажеш утре как е минала консултацията!
Мира,пожелавам ти бързо да пребориш гадината! #2gunfire

# 100
Луни, ще пиеш, каквото трябва, мила, само бебе да е добре Mr. Green Иначе за отчетните...уфффф, на мен хич не ми се пишеше в декемврийската...Първо аз си бях свикнала с миналогодишните декемврийки и с някои от тях още си поддържаме връзка, имаше там няколко момичета, идващи от проблемното, от искам бебе...та знаеха какво е да имаш трудности и загуби. Сега в тази декемврийска нещо не успях да намеря мястото си, въпреки че за кратко надниквах в нея.  Rolling Eyes Така или иначе не ми е било писано да съм там, но и следващата бременност не съм убедена, че ще ми се пише по отчетни. Вас ви чувствам близки, с вас споделям, плача и се смея, така че само вие бихте разбрали страховете и болките ми, както и щастието, разбира се. Олях се пак от плямпане...разчувствах се Mr. Green

# 101
Миме, Злате, аз като имах всички изследвания пак се притеснявах. След преживяното това е неизбежно, защото никой доктор на света при никакви условия и изследвания не може да ти даде 100 % гаранция.

Зузи
, Даскалов ми беше казал, че няма нужда от следене на кръвни показатели, защото дозата 0.4 на Клексана е за профилактика и няма как да стане нещо, че да се правят контролни изследвания постоянно. Но други доктори са на обратното мнение. Това според мен не е от значение.

Няма сто процента гаранция никога. При мен пък като нищо не излезе от никои изследвания - ха де! Тромбофилии никакви - ни вродени, ни придобити, хормони в норма, НК клетки в норма, всичките плазми и подобни отрицателни... забравих вече още какво имаше, ама нищо никъде. Rolling Eyes Затова включихме клексан за всеки случай, и ей на - в подписа ми се вижда докъде сме я докарали, пу-пу-пу! (Предишните пъти не стигахме дори и до сърчице.) Сравнително скоро писах доста дълъг пост по повод моите перипетии и по-точно използването на клексан, и пак да повторя какво каза д-р Марков за тромбофилиите - ние изследваме 5 фактора, а те са сигурно 50, така че Вие вероятно имате някаква тромбофилия, само дето не знаем каква е; затова слагайте клексана и толкова. Ами слагам го и с Бога напред! Praynig Praynig Praynig

А по повод изследванията за кръвосъсирване - ние пускахме веднъж пълна хемостаза, всичко беше наред, и моята лекарка каза - оттук нататък ще следим тромбоцитите само. Те пък все са ми на горна граница, така че съм спокойна.

Златенце, много се радвам! Hug Hug Hug

adito87, и за вашето сърчице - браво, миличка!  bouquet

Момичета, морете каквото там трябва и после пак напред! Hug

А бременните - горе нослетата, няма да четете и да си измисляте диагнози! Честно казано, това беше една от основните причини да си ходя на работа и до сега - представих си как ще седя, че ровя в нета и ще търся какво може да ми има, бррррр! Crazy Разбира се, когато има наистина повод за стоене вкъщи и пазене на леглото, тогава е друго, но аз и досега общо взето доста добре се чувствам. Вече почва да ми понатежава, имам още 5 седмици да избутам, ако мога - мога, ако не, ще помоля за болничен, че работата ми е доста натоварена, а месец май си е предизвикателство.

Зузи, прегръщам те! Не съм забравила какво ти обещах, но не съм ги засичала момичетата.  Hug Hug Hug

# 102
Maresr,и аз избягвам отчетната тема newsm78.Много са симпатични момичетата,но всичко им е толкова спокойно и лежерно...Говорят си вече за колички,дрешки,кошари...просто си карат безгрижно бременността,което е чудесно разбира се.Но за такива като нас,на които са им патили главите-да караме спокойна бременност май е невъзможно... SadДокторът на сестра ми след загубата на първото й дете й беше казал:"От сега нататък при всяка бременност ще се чувстваш като Жана Д`Арк на кладата-свиквай!"... newsm78И затова се чувствам некомфортно там.Тук при вас ми е най-добре.Ще се притесняваме,ще се терзаем,ще се сритваме понякога и-така до финал Mr. Green Hug

Е добре, кому е нужно това психиране? newsm78 И защо да не е възможна поне относително спокойна бременност? Моята не бих я нарекла точно спокойна, по-скоро е доста... как да кажа... интензивна... само търча нагоре-надолу като кон... Crazy

В сегашната юлска отчетна има и жени със загуби на деца, те си знаят какво им е, но психиране не забелязвам. Аз не пиша там, понеже тук и в още една виртуална компания ми е достатъчно - вече още едно място щеше да ми е преко сили, но редовно ги чета, защото измежду всичките закуски, миличкосвания и подобни излиза и по някоя смислена и полезна информация, особено като се поориентираш.

Не ме разбирайте криво, момичета. Искам само да кажа, че е добре поне да се опитваме да сме позитивно настроени и да не тръгваме с предварителната нагласа, че ще е психическо мъчение. Не е добре нито за нас, нито за бебетата. Знам, че е много трудно. Прегръщам ви и ви желая повече ведрина и спокойствие! Hug Hug Hug

# 103
Каринко, и аз те прегръщам много, много силно! Не се тревожи, когато-тогава!  Hug Hug Hug

# 104
Карри, абсолютно съм съгласна че не трябва да се психираме от началото, друго е като има обстоятелства за това Mr. Green ей ме на пресен пример! hahaha иначе- блазе ти за търченето, дай боже всекиму дето се казва, аз все си мисля, че ако след като разбрах не бях се развихряла толкова нямаше да лежа ама...имало да става Embarassed поне всички ме убедиха, че после ще ми се връща hahaha

Златенце, честити хубави новинки от прегледа Hug Hug Hug

Каси, той не е лош човека Георгиев, доста пациентки има и доста е грижовен, ама един такъв...нищо не ми разказа бе, аз все пак отивам на час по анатомия на детето и очаквам пълен доклад Laughing той си мери и вика- добре, да, добре, идеално.... Laughing той не вижда ли че аз само си търся притеснения hahaha

Луничка, кога си пак на преглед, много в началото го вдигаш това кръвно, възможно ли е да е от топлото време newsm78 а кокалите..къде ще идат че няма да се наместят, ама ще избягвам седенето седнала да си спестя неудобства Laughing

Мира, успех с лечението, а ако сте хванали яйцето знаеш ли какво следва?

Дони, Пухче Васко е пример как трябва да си намерим добър лекар и да си го слушаме докрай Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт