След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 105

• 30 792
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

Кеии   bouquet

Много ще се радвам и на превод на сериала Simple Smile Дано! Както казват комшиите... inşallah

# 661
 Сонче, аз се дърпах... Joy Joy Joy Ама и мен като Яска ме убедиха Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 662
  • на брега на Дунав

Кеииnewsm51

Бях забравила колко прекрасна е Нургюл Two Hearts
Четох някъде, че филмът ще започне на 3-ти, но май няма все още потвърдена информация newsm78

# 663

Кеии   bouquet

Много ще се радвам и на превод на сериала Simple Smile Дано! Както казват комшиите... inşallah
+1 Прекрасна Нургюл!

# 664
  • Варна
И аз се надявам да има превод, но май ще е трудно,
защото ще говорят на диалект и доста неща не се разбират.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 02:16 от keii

# 665
# 666
Добро утро !
Хубав да е денят ви , макар на вън да продължава да вали

Скрит текст:

# 667
Добро утро ЛиНки сладурки  Hug Hug Hug
Ели Hug меси за кафенцето   bouquet
Кеии Hug за превода   bouquet
Много ,много ми харесва Нургюл .И наистина червеното е нейния цвят  smile3521.Ох дано се намери някой да го превежда сериала  newsm17

# 668
Добро утро момичета! Hug

Кеии благодаря за превода  newsm51 newsm51
Ели за кафенцето благодаря newsm51
Момичета Ели е ранобудница рано ни е сервирала кафето , а ето от мен чайче и малко сладичко
Скрит текст:

От мен хубав ден ! smile3534

# 669
Добро утро мили момичета Hug Hug Hug

Ели  мерси за кафенцето     bouquet   bouquet   bouquet
Ганка благодаря за хубавия толкова дълго чакан хабер  newsm51
КЕИИ ,Танче благодаря ви душички за   превода на фрагмана и прекрасните гифчета от новия сериал на нашата красавица Нургюл  newsm51 newsm51 newsm51 невероятна е   newsm03
оффф  да идва по бързо 3 юни че да го захапваме сериалчето  bowuu bowuu не се и съмнявам че ще е интересен и пак ше ни залепи за екраните  Shocked Shocked
но дано наистина се намерят добри душички  newsm17  които да правят превода на сериала,че  щом е на диалект  ooooh! ooooh! ooooh!  още по зле,ще гледаме картинки  Weary

Успешен ден мили момичета !!!

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 09:33 от Свет_ВАРНА

# 670
  • Варна

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 13:35 от keii

# 671
  • На юг от тук
Докато се наканя да кажа добро утро,то станало време за Добър ден мили дружки.
Да започна с благодарностите към Ганка.Кеии и Танечка за хаберите за Нургюл и новия сериал. И аз стискам палци за превод,ако не ще се ровим при рускините,хърватките и каквото схванем -толкова.
Благодарности и на фирма за преводи"Буря"(Таня,Eldo,boule-neige). С най-голямо удоволствие я изгледах .
Момичета нуждая се от помощ.Нека някой ми каже как да кача снимки.Искам да Ви покажа Истанбул през моите очи.
Благодаря предварително.

# 672
  • БГ
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Ганка, Кеий - благодаря за фрагманът и преводът му!

Това е моята снимка  Laughing - Султан / Нургюл с разперени като на птица криле, жадуваща свобода, а отзад птица в полет - наистина прекрасна символика лъха от нея,нали?

А Нургюл е от чудесна,по-чудесна smile3521

Много ми е скапан денят днес,милички,дано свършва по-бързо,че съм като сух барут,ако яхна метлата няма да имам спиране,но знам , че и нещата няма да се оправят така ! Пък и навън едно мрачно,дъждовно,мъгливо - отврат! Mr. Green
Ама викам си да взема да сложа по едно кайве и да припалим по една..... с който си го може,пък ако ще скакалци да се ръсят от небето Joy Joy
Скрит текст:

# 673
Здравейте момичета! Peace
Ели, Диме, благодаря за кафетата! newsm51
Кеии, благодаря за фрагмана и гифчетата! newsm51
Дано превеждат красивата Султан, за да можемда се насладим напълно! newsm10

# 674

Общи условия

Активация на акаунт