След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 105

• 30 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Нургюл е ведра, има настроение с музиката от сериала- интересна е от първите кадрите, а Мурат е все унил , угрижен с Еджевит

http://www.youtube.com/watch?v=t1mFIo9ij8w

# 646
Ганка,благодаря за фрагмана за Нургюл   smile3525 красива е нашата пепеляшка

Ели, ти наистина си като енциклопедия  smile3501 Аферим

Хриси, то на болните трябва да им изпълняваме желанията ето и от мен вратленце и коланче,  Ени дано ти подейства добре и по-бързо да ти мине - Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 647
Приятна вечер момичета!!! wavey

А това е от мен  Турски салеп. Да ви е сладко!
Скрит текст:

# 648

Ooхо, Руми!  Joy Joy Щом така ще се лекуваме с Муратови погледи, коланчета и подколанчета Joy Joy hahaha hahaha утре  и аз лягам болна и ще ме церите с лекарство "Муратолек" Joy Joy Joy Joy и...хич няма да се оплаквам, че съм болна. Joy Joy

Приятна вечер, Руми!Мерси за салепа.  Heart Eyes

Ганка!  Hug Мерси за фрагмана.

# 649
Руми мерси за салепа и вратленцето   bouquet и лека вечер и на теб  Hug

# 650
# 651
# 652
Червеният цвят е за Нургюл

# 653
# 654

Танче!  Hug Развихри се днес с тия гифчета!Страхотни са! #Crazy

Ели!  Hug Много хубави фотки!

Радвам се, че филма ще го дават по Канал Д.Имам канала на кабеларката и на цифровата ТВ.Танче и да имаш проблем с нета хоп у дома. Joy Joy

# 655
Момичета привет Hug Hug Hug

БЛАГОДАРЯ НА СТРАХОТНИЯ ЕКИП ЗА ПРЕВОДА!!!  

Скрит текст:

Ели  Hug Ени  Hug Свет  Hug Танче  Hug Диме Hug Кеии Hug Иле Hug   Хриси Hug Руми Hug
 Радост Hug Алекс Hug Соня Hug

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 22:29 от Danailova1026

# 656
  • Велико Търново
 Привет, палавнички!

Ехееее, кой се разпорежда с мен? Joy Joy Сонче, ти що ме даде така бързо без бой, я ме боцни да видиш дали не ми е синя кръвта? Joy Joy Joy Аз съм тук само, за да ги облагородя! hahaha hahaha hahaha

Аз празнувам на 22.03. hahaha hahaha hahaha Но все пак видях на бат Бойко джипката. Joy Joy Joy

А Танче Hug,че кой ме пита мен,давам ли те или не те давам,като ти сама си се дала.За синята кръв две мнения няма Naughty,нали сме те короновали за царица на клиповете на любимия ни Муратко.А за облагородяването вече се убедихме,че си се справила блестящо с това красиво и талантливо твое слънчице  Nature Sun With Face-Царина. Flowers Rose

# 657
  • Разград
1.Bölüm Fragmanı Sultan~ English Arabic translation

# 658
# 659
КЕИИ   Hug  БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт