Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 771
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Подсказката на Бисена ни оставя  с впечатление за напрежение след сватбата.
Аз това напрежение не го свързвам с ФГ и К . По-скоро ще е свързано с Хаджер - раждането започва и дано не се сбъднат онези лоши слухчета за изхода от него.
 Замислям се и за този паралел ,който подсказа Детелинка-за раждането на новия живот и погубването на безсмисления...
Може  да е свързано точно със смъртта на Мустафа. Ще има някакво напрежение -опит за бягство, или за самоубийство... Това им го позволявам на сценаристките.
 Само да не закачат младоженците. Те имат право да се насладят на любовта си и най-вече на спокойствие в новата си къща.
Разбира се, Мукаддес също не я пренебрегвам като потенциален източник на напрежение..От нея очаквам всичко.  Naughty
Че няма да ни оставят да се наслаждаваме блажено само на щастливи моменти до края на филма  съм сигурна.  Както се казва- много хубаво ,не е на хубаво - ще вземем да се разтопим от много положителни емоции. Joy

Димони,  Peace и аз така ги виждам горе-долу нещата за 74 еп . Най-вероятно ще завърши със започването на първата брачна нощ . Embarassed

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 18:59 от daniela.qnkova

# 91
A дали нещо не е свързано с наемния убиец? Той взе мерки Фахретин,ама де да знам.Нали беше навън сред зяпачите и се оглеждаше? Намислил е нещо определено и как така лесно ще се даде,не ми се вярва! Ще има интрига с него определено! newsm78
Оставете Мукадес да се забавлява на сватбата, пък после я разпвайте на кръстта! JoyТя е генератор на неочаквани ситуации и реакции,така,че споко!Ще има!

А това клипче е доста разведряващо и може и да е пускано.

# 92
О,аз не очаквам Мукадес да нанесе решителния си удар в следващата серия.Моментът не е подходящ за нея.
И да си дойдем на думата за зомбирането Joy Joy Joyочаквам следващата серия да бъде по-хубава от предходната.По свой си начин,защото емоциите покрай сватбата вече ги преживяхме,но има още много,което може да ни развълнува на тази сватба.Напрежението си е напрежение,без него няма да мине,но младоженците ще останат непокътнати,а това е най-важното.

# 93
О,аз не очаквам Мукадес да нанесе решителния си удар в следващата серия.Моментът не е подходящ за нея.
И да си дойдем на думата за зомбирането Joy Joy Joyочаквам следващата серия да бъде по-хубава от предходната.По свой си начин,защото емоциите покрай сватбата вече ги преживяхме,но има още много,което може да ни развълнува на тази сватба.Напрежението си е напрежение,без него няма да мине,но младоженците ще останат непокътнати,а това е най-важното.

Peace Абсолютно!  74 еп ще е много, много хубав!  След това ще се случва нещо..,евентуално.

A дали нещо не е свързано с наемния убиец? Той взе мерки Фахретин,ама де да знам.Нали беше навън сред зяпачите и се оглеждаше? Намислил е нещо определено и как така лесно ще се даде,не ми се вярва! Ще има интрига с него определено! newsm78

Наемният убиец , мисля,че ще го обезвредят още по време на сватбата , но, може би, ще стане така,че да не се вдига много шум и няма да се отрази на доброто настроение.  Имаше една снимка ,на която се вижда Сами с охраната- дошъл е навреме , за да им покаже убиеца. Вероятно и Хаджер е с него, защото се казва, че въпреки започващите  контракции тя  до последно  им помага.

За връзката между Дениз и Емре - ами,харесват ми двамата заедно. Макар че съжалявам Мехмед,но...Дениз направи своя избор ( или по- скоро сценаристките го направиха). Мисля, че имат бъдеще заедно, иначе не биха ни намекнали за такава връзка. Като се има предвид,че Керим и Емре станаха близки приятели, би било добре да ги видим и като зет и шурей.  Какво по- хубаво от това ...Макар че  не завиждам на Дениз  за  свекърва като г-жа Бейхан ....Освен да вземат Емре заврян зет в Австралия  Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 19:29 от daniela.qnkova

# 94
  • В Града на Липите
Круела, честит имен ден   newsm51, желая ти много любов, здраве и късмет. Весел празник.

Момичета, страхотни постове, няма да ви изреждам, насладих се на всички.
Аз съм от групата на тези, които много се зарадваха на всички детайли, вълнения, трепети и ритуали. Керим и Фатмагюл си ги изстрадаха и си ги заслужиха. И както каза Керим, те двамата имаха нужда да се почувстват като една нормална двойка, каквато не бяха повече от година. Сега е времето да наваксат и не бива да пропускат нищо. Те започнаха да събират хубавите си спомени, поставиха началото. И дори за някои сватбата да е излишна патаклама/тук визирам сестра си/, за други е събитие с което някои двойки споделят общото си начало с най-близките си, споделят щастието и радостта си, че са се открили.

Очаквам един още по-прекрасен еп.74 и не вярвам Е и М да ни го помрачат.

п.п. Много ми липсвахте днес  Hug, но за съжаление пак отлитам. Днес трябва да уважа много именници.

# 95
  • Варна
Сега като се замислих,реших ,че сценаристките подходиха много нехайно към заплахата за  Керим - ами тя,Хаджер ако не беше прочела вестника какво щяхме да правим???Направо не ми се мисли Cry

Много на произвола на съдбата,и всъщност оставиха Хаджер да държи нещата в свои ръце - нямам идея с каква цел??

# 96
Както отдавна бях писала-определено симпатизирам на образа на Хаджер PeaceЗ мен тя притежава много стойностни качества,които в т.нар. елит изобщо липсваха такива.Това момиче е толкова съвестно и така преживяваше несправедливостта,когато Керим беше в затвора невинен.И въпреки всичко и всички тя намери начин да се обади и да помогне на Фатма и Керим.Друг е въпроса,че Мустафа си приписа заслугите Crossing Arms
Тя носи в себе си такава чест и достойнство,че Яшаранови могат само да и целунат краката Mr. Green
Не беше длъжна,но измъкна Сами от блатото-мисля,че с него ще бъде щастлива,както не беше с Мустафа. Peace Заслужава новото начало,което живота и предоставя HugСамо се моля да не стане нещо при раждането ooooh!Няма да е честно,но като знам комшиите какво мнение имат за такива момичета,нищо чудно да е верен слуха за бебето ooooh!
Ако и Мустафа умре,наистина няма кой да се грижи за това дете.И ето ви нова драма ooooh!

# 97
  • Варна
за разведряване....
на гости на Муки -три години след репортажа на Малчева от 05.05.12.
Скрит текст:
....ади, слизай, Рахми...нашите тръгват....Фатмагюл, джанъм, набрала съм ти от мойте рози....чакай да ти сложа една в косите...а, кво...бодлите съм забравила..вай, вай...е, нищо, сложи ги в колата....чакай...ей ги терлиците, дето то наплетох...ама нали са чок гюзел...единия червен.., другия лилав...зимай, зимай... ще ти наплета още....ама моля ти се, как ще ме затрудняваш...аз на тебе ако не неплета , на кой...отворихте ли детската градина...ааа, запълнили сте местта...еее  машала..учителка по музика и танци намери ли...ако ти трябва помощ със сополанковците веднага ми се обади...ама моля ти се, как ще ме затрудняваш..., аз на тебе ако не помогна, на кой....кво   Мурат  ме вика...къде си сине...ама Фатмагюл ...Мурат е на училище...ей, къде  изчезна това момиче....ааа, Керим, добре че те хващам  на вратата..., чакай да ти нареша бретона..., я да те видя отзад...ей, пак си бил отдолу...тамам, тамам, млъквам...ето ти мекиците, за тебе ги напържих...,ама моля ти се как ще ме затрудняваш.., аз за тебе ако не напържа , за кой...айде другата неделя ви чакам...кво на рожден ден ли??...на Онур??  аааа  на жена му  Шехи???......не ги познавам....кво...не ви чувам...заминаха..Рахми..познаваш ли ги..аааа, не са от Ълдър..кво имал Онур...холдинг??...уффф,  ти па!!..., сигурно е ковач там....аааа, добри хора били..е, ще ги проверя все пак, че тия нашите всеки може да ги излъже....съседке, какво надничаш пак...заминаха нашите, заминаха....пак изпусна...еййй, проста жена...на всяка манджа мерудия...тц,тц......и как завижда....аллаа, аллаа...ох, не ме закачай Рахми,,,кво си оставил у пазвата ми, та само ровиш....зарад твоите мераци вчера не можах да ида у Мерим да видя как Кадир  бей е сменил крушката в банята....подхилкваш ли се нещо??...и Емре изпуснах да го пресрещна...да му кажа кой оркестър да наемат за сватбата, че тя майка му проста жена, ама и нашта Джени и тя...може ли така..., вместо да съветват младите, оставили ги сами да се оправят....тц,тц...да зема да и се обадя аз...ох Рахмиии, ..гъдел ме е....ама си и ти....хи хи... не мож да ми се наситиш  ... хихи.......  тамам.....тамам...айде набързо, че и в „Розата” трябва да тичам....всичко на мен чака....ох..Рахмииии
newsm10 newsm10 newsm10

# 98
Аз също харесвам Хаджер.  Peace
А сега ще се окаже,че тя спасява живота на Керим.

Praynig Praynig Моля се нищо лошо да не й се случва,първо, защото заслужава да е щастлива със Сами и бебето, и , второ, за да не се чувстват ФГ и К задължени към бебето й. Ако нещо се случи, Сами не би могъл да поеме това дете-той ,на практика,не е никакъв,пък и сам мъж....И като си спомня, как Хаджер помоли ФГ да се грижи за детето ,ако с нея се случи нещо..Защо ни го казаха това, сега да го мислим!Уф, яяя!
Айде,да не търся под вола теле...

# 99

Преди два месеца ви подхвърлих идеята за детето на Хаджер ...Подсказката отново ми затвърди съмнението...Асу отново ги спасява - живота на Керим този път.. . Веднъж спаси Фатмагюл , сега Керим... Това ако не е подсказка...

Това ще е една от изненадата - детето им явно ще се гледа от нашите любимци , колкото и да не ми се иска , защото много харесвам Хаджер-Асу...Исках да я видя щастлива жена със Сами .., за мен тя си го заслужи...Сигурно сценаристите ще я жертват , заради начина и на изкарване на прехраната за определен период от време...Надявам се да не съм права .., но сигурно това е ново послание...Да се издигнеш над "всичките мръсотии" .., които ти "сервира" един човек , който щеше да ти стане спътник в живота ... Захвърли те , когато най-много имаше нужда от него.., не само не се разкая за грешките си.., но успя да "надроби" най-големите низости в живота - продаде душата на "дявола" за пари , неумишлено убийство , за капак после организиране на две умишлени такива...Да се "издигнеш" над всичко това и да гледаш детето му...Но , сега като се замисля , може наистина на Мерием да се падне тази задача...не случайно и Кадир няма собствени деца...

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 19:57 от nelka123

# 100

Писали сме едновременно за Хаджер...Не случайно и Мустафа ще умре...

# 101
Като си помисля, сега Хаджер ще спаси за втори път Керим, първия беше като свидетелства в делото за Вурал. Аз също я харесвам - тя си беше жена, до полуда влюбена в неподходящия мъж. Сега вече се е осъзнала, а и държи на Керим и Фатмагюл - забелязахте ли как се усмихна когато прочете статията за сватбата във вестника.
Дано само да не й се случи нещо при раждането, а и да разбере, че ще се чувства добре със Сами и да си позволи да го обикне и да заживеят заедно.
А може при раждането нищо да не стане, всичко да е наред, но полсе в Германия, ако Само не отиде с нея, Демир да й направи нещо..., но не искам да мисля такива неща.  

# 102
  • Варна
Както отдавна бях писала-определено симпатизирам на образа на Хаджер PeaceЗ мен тя притежава много стойностни качества,които в т.нар. елит изобщо липсваха такива.Това момиче е толкова съвестно и така преживяваше несправедливостта,когато Керим беше в затвора невинен.И въпреки всичко и всички тя намери начин да се обади и да помогне на Фатма и Керим.Друг е въпроса,че Мустафа си приписа заслугите Crossing Arms
Тя носи в себе си такава чест и достойнство,че Яшаранови могат само да и целунат краката Mr. Green
Не беше длъжна,но измъкна Сами от блатото-мисля,че с него ще бъде щастлива,както не беше с Мустафа. Peace Заслужава новото начало,което живота и предоставя HugСамо се моля да не стане нещо при раждането ooooh!Няма да е честно,но като знам комшиите какво мнение имат за такива момичета,нищо чудно да е верен слуха за бебето ooooh!
Ако и Мустафа умре,наистина няма кой да се грижи за това дете.И ето ви нова драма ooooh!
Тя е определено от героите, които имат положително развитие в сюжета и не вярвам,че ще свърши зле-или поне се надявам.Не знам защо я натовариха с толкова тежка задача - вече за втори път от нея зависи живота на Керим.

# 103
Аз направо си мисля,че ще излязат верни подсказките,за мое най-огромно съжаление ooooh!
Те буквално са и задължени-колко пъти вече им помогна.Не знам защо,но съм сигурна,че ако се стигне дотам,и двамата няма да се поколебаят и няма да има драма и напрежение между тях по този повод:peace:

Аниста,натовариха я с тежката задача да спаси Керим и Фатма-ето ти начин да и се отплатят Peace

# 104

Общи условия

Активация на акаунт