Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 17 938
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
http://www.laola1.tv/en/kr/volleyball/cev-mens-olympic-qualifica … 53-989-83850.html

Да, Симпли ме превари  Laughing
Симпли, добре де, аз не знам кого бих избирал, ако имах възможност - Германия или Италия?

# 166
Aз бих избрала Италия, но нямам трентински комплекс. Разчитам само на статистиката. Макар че германците с тия контузени, и те не са първа хубост, но на нас са ни по-кофти противник.

Тъй, положението в групите:
http://www.cev.lu/Competition-Area/Competition.aspx?ID=554&PID=1138

Детайлно със съотношения геймове/точки, цъка се на всеки отбор отдолу:
http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionMatches.aspx?ID=55 … amp;type=Overview

Сърбите май ще се опитат да отстранят италианците, да ги срещнат още на полуфинал. Това обаче, ако италианците не врътнат една врътка, а мачът им е следващия. Сърбите по много тънък лед ходят тук. Ако обаче успеят, има логика, защото тогава предполагам ни очакват нас на финал и там нещата ще изглеждат другояче. Но не вярвам да им стигнат силите да ни бият.

# 167
Брех, мислим еднакво с теб Laughing

# 168
Нещо не и харесват на къде отиват нещата.

# 169
Гледам сега класирането в другата група. Италианците продължават и при загуба с 2:3. Но дори и да паднат с 2:3 май пак ще са първи или не са ми верни сметките - стават с шест точки, колкото Германия. Геймово съотношение за Италия 8:5 /1,6000/, за Германия 6:4 /1,5000/

# 170
Сладури са словенците!  Laughing От 22:18 ще го загубят този гейм.

# 171
Не знам, мен ме мързи сега да седна да смятам гейм по гейм. Въпросът е имат ли изобщо сили сърбите да отсвирят Италия на полуфинал и отговорът ми в момента клони към "не". Но те може и да си вярват. Затова пък италианците може да не щат да се срещат с тях на полуфинал и бидейки с по-късен мач и с техните прийоми, изобщо няма да се посвенят да се извръткат.  Laughing А, да, но при очакваната ни победа над Испания, ще се нахендрят на нас. Едва ли им е толкова къса паметта, че да им се стори по-привлекателно. Все си мисля, че за тях сърбите със сегашния си отбор и недомакини са по-гостоприемния избор.

Дедо, така става, от много писане тука... Телепатия развиваме.  Mr. Green

# 172
Въпросът е имат ли изобщо сили сърбите да отсвирят Италия на полуфинал и отговорът ми в момента клони към "не". Но те може и да си вярват.
Те така и на европейското никой не ги слагаше в сметките, ама гледай какво стана накрая. Днес точно това си мислех. Дали няма накрая да се окажем на евентуален финал със сърбите, които всички така набързо ги отписаха. Просто разсъждения  Whistling

# 173
Аз също си мислех, че са успели да се освестят след Милкович, но не виждам такива индикации. Реално и в мача с нас сърбите бяха далеч от онова си настроение и хъс, дори да предположим, че физически и технически нивото им е останало същото. Те са наша порода, няма ли мотивация, а онзи беше мотиваторът там, нещата започват да се сриват. И аз само си разсъждавам, просто не ми се струват нещо в оптимална форма.

Кой ги е отписал? Аз мисля, че има всеобщо съгласие, че най-вероятната четворка сме ние, Италия, Германия и Сърбия. Оттук нататък много зависи кой как ще си изиграе картите и с кого ще е на полуфинал. Всички отбори имат неприятни противници, от тези тук за нас най-неприятен досега се е оказвал германския. Италианците са ни абонати, и на еврото ги отсвирихме, и то брутално.

# 174
Абе, щото си мисля, че както и да се връткат италианците, няма вариант да останат втори, освен ако не бъркам в сметките, де Laughing

# 175
Значи остават на милостта на другарчетата от нашата група, ако си права. Лошо за тях, те хич не обичат да няма място за маневри.  Laughing

Ей ги, сърбите даже и 3:1 може да си го вземат мача. И италианците ще могат да ги очакват, щото не вярвам да падат от Словакия, много е тънка сметката там, нещо не мога да я наглася, така че да ги устройва.

# 176
Абе, щото си мисля, че както и да се връткат италианците, няма вариант да останат втори, освен ако не бъркам в сметките, де Laughing
Сега и аз си направих труда да смятам. Наистина е така. Дори при минималната загуба с 2:3 гейма, откъдето ще вземат само 1 точка, пак няма да им стигне на италианците да останат втори. А вече от нас си зависи дали ние искаме да сме първи. При загуба с 0:3 от испанците, в което не вярвам въобще, те стават първи.  Simple Smile Но нашите бият днес според мен. Въпросът е с какъв състав?!

# 177
Сега и аз си направих труда да смятам. Наистина е така. Дори при минималната загуба с 2:3 гейма, откъдето ще вземат само 1 точка, пак няма да им стигне на италианците да останат втори. А вече от нас си зависи дали ние искаме да сме първи. При загуба с 0:3 от испанците, в което не вярвам въобще, те стават първи.  Simple Smile Но нашите бият днес според мен. Въпросът е с какъв състав?!
Аз си правех същите сметки Simple Smile. По този начин си решаваме проблема и със Сърбия. Но сина на Радо....

# 178
Привет!
Аз като никога не съм влязла в никакви изчисления и чуденки. Нямам нерви.  Laughing Днеска само четох интервю на Радо, че няма да правим сметки. Аз и не съм очаквала друго от него де, за добро или лошо.
Та заставам пред тв-то сега 3 дни подред /надявам се, че и за в неделя ще е нужна подкрепата ми/ и това е. Поздрави на всички, които ще отидат в залата! Да викате, тропате,пеете, въобще както си му реда. Публиката е сила!  Hug

# 179
Аз ви казвам довиждане, отивам да викам в залата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт