Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 17 938
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
А ако загубим с 2:3, развихте ли този вариант? Щото става интересно.  Wink Или с 1:3 беше, забравих вече.  Laughing Има един вариант испанците да минат сърбите. Или поне така ми изглеждаше като го смятах.

# 181
И аз не обичам сметки. Излизат и бият, както Радо обича Laughing
Но само ако бият наред, докрай и силно. Аз така обичам.
Радвам се, че сърбите си биха сега, щото щяха да почнат едни сметки как да играем за да ги изхвърлим от четворката...
Бием днес, бием утре, бием в неделя Hug

# 182
Аз ви казвам довиждане, отивам да викам в залата Laughing
Чао, викай и заради мен Simple Smile.

# 183
Да де, така всички обичаме. После бием от 4 до 8 юли. После кат почнем от края на юли та чак до средата на август и после можем да идем вече на море.  Mr. Green

# 184

Бием днес, бием утре, бием в неделя Hug

А дано, Дедо!!!

# 185
саламандър, викай силно! Ние за днес сме пред ТВто, но по всичко личи, че утре май сме на живо.

# 186
Викайте за всички!
Аз ще съм пред тв до някой мач или финала на световната и след това чак до финала на Олимпиадата Laughing

# 187
А ако загубим с 2:3, развихте ли този вариант? Щото става интересно.  Wink Или с 1:3 беше, забравих вече.  Laughing Има един вариант испанците да минат сърбите. Или поне така ми изглеждаше като го смятах.
Ако загубим с 2:3 почти нищо не се променя от сегашната ситуация. Ние сме първи със 7 точки, сърбите втори с 6, а на испанците им казваме "адиос", щото те стават с 5.  Simple Smile

# 188
Ако регламента е първо геймово, после точково съотношение, то имаме следните възможности. Ако паднем с 0 на 3 , то ставаме втори, Испания е първа и сърбите си заминават. Във всички останали случаи, ние сме първи, ама ако паднем с 1 на 3, на второ място се класира Испания и сърбите пак аут. Във всички останали случаи , ние сме на първо място, сърбите на второ. Аз ако съм на Радо, си вземам 1 гейм и е.а мамата на сърбите. И после почвам да се тюхкам колко лошо сме играли, колко контузени имаме, кполко съжалявам, че така сме се изложили, абе.....
В другата група, ако Италия бие , (чиста или не победа, все тая ), на първо място е Италия, на второ Германия. Ако Италия падне с 2 на 3,отиват Германия и Италия, ама не се знае кой ще е на първо място, защото трябва да се гледа точково съотношение. Ако Италия падне с 1 на 3, на първо място е Германия, на второ Словакия и Италия , както казват по/старите италианци, Аддио пиачендо. Ако Италия падне с 0 на 3, пак си заминава, но кой е първи, кой втори ще се гледа точково съотношение.
Дано Радо вземе един гейм и да пусне всички да почиват за утре.Ама все си мисля, че не е толкова глупав , че да се натяга за победа.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 17:43 от Camomilla1

# 189
Kaмомила, радвам се да те срещна Grinning
Да ти кажа, няма да изхвърлим сърбите от четворката. Има други причини Wink

# 190
Така като гледам няма смисъл да губим от Испания. Испания няма да затруднят на полуфинал жабарите докато сърбите въпреки слабата си форма се бият до последно и мача им ще е тежък. Това допълнително ще измори единия от двата тима за финала, където да очакваме леко предимство с малко по-дълга почивка за нас. Сърбия никога не се дава лесно на Италия и ако бият случайно макароните ще ни е по-лесно на финал. Вече знаем как да бием Сърбия, а Италия са много опак тим тъй като могат да ни смачкат със сервис и да ни разузнаят здраво. Нека да си бием за кеф и да оставим сърби и италианци да се колят взаимно. 

# 191
А! Ето Камомила е описала варианта! Благодаря ти, отмени ме, че ме мързеше пак да смятам.  Laughing

Това са само разсъждения и люпене на семки, както ме квалифицира Радо, то е ясно, че излиза за победа и най-вероятно ще я вземем.

Италианците ги виждам 3:0 и "здраво, како сте?" в събота.  Mr. Green
Но аз никак не с ерадвам на немците за полуфинал с нас, ама никак.  Rolling Eyes Вярно, че и те имат проблеми сега, но... А забелязвате ли, че откак са в София всичките дават жертви? Ето и испанците с контузена звезда. Вярно, у дома и стените помагат.  Crazy

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 18:38 от simplyaven

# 192
Здрасти, Дедо! И аз се радвам да те видя!  Ами и тукашните коментатори едно към едно повтарят мнението на Дидо. Дидо, защо им подсказваш, бе? Ще играем да класираме Сърбия, ами а дано Сърбия се отблагодари.

# 193
Сърбия? На нас? Да ни се отблагодари? Да, да. Те са много благодарни по принцип. Помним ние, помним. Но така или иначе, мисля че италианците ще ги отстранят.

Всичко това, ако Радо не ни поднесе някоя изненада, разбира се, но се съмнявам.

# 194
Абе те да отстранят Италия, да се претрепят в един 5 геймов мач, аз на това му викам благодарност. А дано, ама надали. И аз си мисля, че Италия ще ги отстрани. Дано и ние си свършим работата де, че ....не знам. Тия немци, знаете ли кой играе, кой контузен, Дидо, ти си енциклопедията, давай информация, ако знаеш нещо.Симпли, торпедото е голяяяяяяяма работа! Пу, пу , да ти е жив и здрав!
Води го утре на мача, да вика и той.

Общи условия

Активация на акаунт